Ιδέες για καμερα συναγερμού;;;

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Γεια σας!
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα λίγο τις γνώσεις σας σχετικά με κάτι απλά συστήματα συναγερμού για επαγγελματικό χώρο.
Σε διάστημα 20 περίπου μερών μου έκαναν διάρρηξη στο κατάστημα χωρίς μεγάλες απόλυες εκτός από την δεύτερη φορά :furious3:που μου πήραν όλα τα ψιλά από την ταμειακή (τα χοντρά φυσικά τα παίρνω) και κάποια ποτά ακριβά….
Σε κεντρικό σημείο πόλης έσπασαν το από κάτω το μικρό τζάμι της πόρτας και ….έκαναν την δουλειά τους… :huh2:
Έβαλα τώρα (με την δεύτερη διάρρηξη) τζάμι τριπλεξ και ήδη είμαι στις προσφορές με σιδεριές (αυτές τις συρόμενες σαν φυσαρμόνικα με χάλυβα) :tdown: σκέφτομαι επίσης να βάλω και μια κάμερα και με μια οθόνη που απλώς σαν πρωτη φάση να δείχνει από την τζαμαρία (βιτρίνα) το δρόμο και γενικά τους περαστικούς που περνάνε από έξω. Η κάμερα θα είναι μεσα στο χώρο του καταστήματος καθώς φυσικά και η οθόνη (προτιμώ ενσύρματα γιατί πολλά ακουω με τις ασύρματες….)
Τι πρέπει να κοιτάξω, τι αγοράσω; Είναι σχετικά εύκολα η σύνδεση και το να το δείχνει την εικόνα στην οθόνη;;;; στην αρχή αυτό και μετά η ίδια κάμερα να καταγράφει στον υπολογιστή κλπ.
Λέω στην αρχή, γιατί….κυριολεκτικά δεν υπάρχουν πολλά χρήματα και γενικά είναι περιορισμένα και ένας για αυτά τα κάγκελα την φυσαρμόνικα που είπε 2300 για διάσταση περίπου 3.00 Χ 2.50 (έχω μικρή φάτσα καταστήματος …)
μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες κάμερες και γενικά ότι χρειάζεται για αυτήν την λύση. Απλά μια αποτρεπτική κίνηση είναι αυτή η κάμερα αλλά δεν μπορώ να βάλω ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού κλπ….
Ως γνωστό η αγορά έχει πατώσει και δυστυχώς θα έρθουν ακόμη δύσκολες μέρες….
Έχω πελαγώσει 2η διάρρηξη σε 20 μέρες;;;;
Η αστυνομία ήρθε πήρε αποτυπώματα αλλά ….δεν περιμένω προσωπικά τίποτα…
Κάποιες προτάσεις;;;;;