Imax 3d

katoikos

New member
16 September 2013
45
Καλησπερα,εχωω ενα mede8er και σημερα εβαλα πρωτη φορα imax 3d.Δεν ηξερα τι παιζει και βεβαια μου επαιζε μια μονη εικονα σε 2d.Το εκανα side by side και παιζει κανονικα,αλλα οι υποτιτλοι ειναι 2 d (το player κανονικα αναφνωριζει το 3d και μεταττεπει τους υποτιτλους).Τελικα πως παιζουμε το imax

Απο το med.παλι το ιδιο σημερα με το edge of tomorrow.το προβλημα μου ειναι οι υποτιτλοι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν εχω ασχοληθει μ αυτο,νεχρθ τωρα εβλεπα sbs και top bottom.αυτο ειναι mvc.το σημερινο οσο αναφορα την ποιοτητα εχει κατι ψεγαδια,αλλα το μεγαλι προβλημα ειναι οι υποτιτλοι,μου βγαινουν τα ματια

Εγω απορω που εχετε παρει ενα μηχανημα που παιζει κανονικο 3D (frame packing) ασχολειστε με side by side και over under

φίλε LLLEFTERIS είναι και θεμα ογκου και χρόνου, μια ποιοτικη sbs είναι 10 gb και θελει μερικες ωρες να κατεβει και μια frame packing αντίστοιχα είναι >30 gb και θέλει μέρες να κατέβει.

Επειδη και εγω κατεβαζα sbs η εφτιαχνα sbs απο 3D iso και μιλαμε για πανω απο 20gb οταν το ιδιο το ειδα σε κανονικο 3D εκανα διαγραφη ολα τα sbs

Ειναι θεμα ποιοτητας και οχι θεμα μεγεθους. Μην ξεχνας οτι το half sbs γιατι αυτο φτιαχνουμε και κατεβαζουμε εχει την μιση αναλυση σε καθε ματι.

Το μεγεθος δεν ειναι προβλημα για μενα.Σε 5 ωρες τα εχω τα 30 gb,hdspace ftw!!!Οι υποτιτλοι ομως ειναι θεμα lllefteris

Τo θεμα ειναι γιατι καποιος να επιλεξει για αγορα μια καλη τηλεοραση, media player κτλ και μετα να αναπαραγει αρχεια με μιση αναλυση και μαλιστα στις λιγες ιντσες μιας tv... :ADFAD2:
ας μην ξεχναμε οτι 3D και tv δεν εχει και πολυ νοημα.. ποσο μαλλον IMAX 3D σε tv.

βεβαια ο καθενας επιλεγει οτι τον βολευει.

Last edited: