iphone και αναφορα παράδοσης SMS

17 June 2006
1,443
Άλιμος
Τα κόλπα που γίνονται και έχουμε αναφορά παράδοσης SMS και στην ελλάδα.

1. Οι συνδρομητές της Cosmote μπορούν να λάβουν αναφορά παράδοσης για οποιοδήποτε γραπτό μήνυμα, προσθέτοντας στην αρχή του κειμένου τον κωδικό *0# (αστεράκι, 0, δίεση).

2. Στην Q-Telecom για αίτηση αναφοράς παράδοσης, θα πρέπει αυτός να προσθέσει την εντολή ! (θαυμαστικό) πριν το κείμενο σε κάθε SMS που στέλνει.

3. Αν o ενδιαφερόμενος είναι συνδρομητής TIM ή κάτοχος B Free ή Free 2 Go, θα πρέπει να προσθέσει την εντολή *NOT# (αστεράκι, NOT, δίεση) πριν το κείμενο σε κάθε SMS.
Σαν επιβεβαίωση οι συνδρομητές της TIM θα λαμβάνουν δωρεάν SMS με κάποια από τις ακόλουθες ενδείξεις:
«TO MHNYMA ΣAΣ ΣTO +30693xxxxxxx ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ», όταν παραδοθεί το μήνυμα.
«TO MHNYMA ΣAΣ ΣTO +30693xxxxxxx ΔEN ΠAΡAΔOΘHKE», όταν το
μήνυμα, για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχει παραδοθεί.

4. Αν ο ενδιαφερόμενος είναι συνδρομητής της Vodafone ή κάτοχος a la Carte ή CU, θα πρέπει να εισάγει τον κωδικό *# (αστεράκι, δίεση) στην αρχή του σύντομου μηνύματος.

:fahne90:

Πηγή: εδω

Last edited:
εγώ που έχω στείλει πάνω από 160 χαρακτήρες διαφορά δεν είδα να κόβετε το μήνυμα σε στίλ άλλων τηλεφώνων που όταν περάσουν τα 160 δεν γράφουν!!για την τιμή μην ρωτάτε ούτε που μπορώ να το τσεκάρω.

3. Αν o ενδιαφερόμενος είναι συνδρομητής TIM ή κάτοχος B Free ή Free 2 Go, θα πρέπει να προσθέσει την εντολή *NOT# (αστεράκι, NOT, δίεση) πριν το κείμενο σε κάθε SMS.
Σαν επιβεβαίωση οι συνδρομητές της TIM θα λαμβάνουν δωρεάν SMS με κάποια από τις ακόλουθες ενδείξεις:
«TO MHNYMA ΣAΣ ΣTO +30693xxxxxxx ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ», όταν παραδοθεί το μήνυμα.
«TO MHNYMA ΣAΣ ΣTO +30693xxxxxxx ΔEN ΠAΡAΔOΘHKE», όταν το
μήνυμα, για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχει παραδοθεί.

Το έκανα και δεν έλαβα ποτέ καμιά ενημέρωση. :nounder:

Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες.

εγώ που έχω στείλει πάνω από 160 χαρακτήρες διαφορά δεν είδα να κόβετε το μήνυμα σε στίλ άλλων τηλεφώνων που όταν περάσουν τα 160 δεν γράφουν!!για την τιμή μην ρωτάτε ούτε που μπορώ να το τσεκάρω.

Οτι στέλνει, στέλνει με την μία. Το θέμα είναι μήπως χρεώνεται διπλό :chinscratch:

Με cosmote το έκανα, έγραψα *0# κ μετά το μήνυμα κ 1-2 δεύτερα μετά μου ήρθε ένα μήνυμα από το +306970000000 ότι δλδ παραδόθηκε στο νούμερο που το έστειλα. Το θέμα είναι...χρεώνομαι που μου στέλνουν απαντητικό μήνυμα παράδοσης ???

Με cosmote το έκανα, έγραψα *0# κ μετά το μήνυμα κ 1-2 δεύτερα μετά μου ήρθε ένα μήνυμα από το +306970000000 ότι δλδ παραδόθηκε στο νούμερο που το έστειλα. Το θέμα είναι...χρεώνομαι που μου στέλνουν απαντητικό μήνυμα παράδοσης ???

Όχι βέβαια. Τα Incoming δεν χρεώνονται εκτός από μερικά ιδικά μηνύματα - υπηρεσίες.

Όχι βέβαια. Τα Incoming δεν χρεώνονται εκτός από μερικά ιδικά μηνύματα - υπηρεσίες.
Καλό αυτό.
Από την άλλη, το να γράφω συνέχεια το *0# είναι λίγο κουραστικό...τι μ@λ@κεί@ να μην έχει αναφορά παράδοσης...:furious3:

Καλά μιλάμε το κομμάτι του sms πρέπει να το έγραψαν σε καμιά αργία της αμερικής είτε σε κανά φαστφουντάδικο όταν έκαναν διάλειμα....

είναι το πλέον λειψό κομμάτι του τηλεφώνου:

- δεν έχει αναφορά παράδοσης
- δεν μπορείς να στείλεις ταυτόχρονα σε πολλούς (χάθηκε να υπάρχει το "+" μόνιμα και να προσθέτεις παραλήπτες; )
- δεν διαγράφονται όλα με την μία (με άλλα λόγια δεν έχει select all)
- δεν βγαίνει το ελληνικό πληκτρολόγιο για να διαλέξεις contact. Μόνο το αγγλικό και το αριθμητικό (ενοείται ότι είναι εγκατεστημένο το ελληνικό πληκτρολόγιο).

Last edited:
Καλό αυτό.
Από την άλλη, το να γράφω συνέχεια το *0# είναι λίγο κουραστικό...τι μ@λ@κεί@ να μην έχει αναφορά παράδοσης...:furious3:

Εγώ έχω σκεφτεί κάτι, αν και δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου.
2-3 επαφές που στέλνω μήνυμα, θα φτιάξω 2-3 έξτρα επαφές (π.χ. Νίκος-SMS, κλπ.) και θα χώσω εκεί το *0# πριν το νούμερο :antlers:

Εγώ έχω σκεφτεί κάτι, αν και δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου.
2-3 επαφές που στέλνω μήνυμα, θα φτιάξω 2-3 έξτρα επαφές (π.χ. Νίκος-SMS, κλπ.) και θα χώσω εκεί το *0# πριν το νούμερο :antlers:
Μα το *0# το γράφεις μέσα στο κείμενο του sms...στην αρχή του...όχι πριν το τηλ του παραλήπτη...

:furious3:

Κ επειδή δεν μπορείς να κάνεις προώθηση ένα μήνυμα σε κάποιον άλλο, δεν μπορείς να σώσεις κάποιο μήνυμα μόνο με αυτό το κείμενο κ μετά να το στέλνεις σε όποιον θες, προσθέτοντας το μήνυμα που θες... :argue:

Κοίτα τι τραβάμε με πράγματα που κάνουν κινητά των 30 ευρώ...:flipout: