iPhone - Προβληματική μπαταρία;

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,257
Αθήνα
Είναι δυνατόν να κρατάει μόνο μία μέρα; Και χωρίς ιδιαίτερα φορτωμένη χρήση;
icon9.gif

Ενώ μέχρι τώρα κρατούσε 4-5 μέρες, με ελάχιστη χρήση βεβαίως, εδώ και 3-4 μέρες άρχισε να τρώει τη μπαταρία σε χρόνο dt. Το φόρτησα χθές το μεσημέρι και σήμερα το πρωί ήθελε ξανά φόρτιση. :smash:
Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου την καταναλώνει τόσο γρήγορα, εκτός κι αν η μπαταρία τα έχει παίξει. Το bluetooth πάντως είναι απενεργοποιημένο.
Καμιά ιδέα;

Re: iPhone - Προληματική μπαταρία;

Ακόμα και αυτά σε πήρανε χαμπάρι και θέλουν να την κάνουν μόνα τους πριν τα πουλήσεις !!!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

άστο να κάνει μία πλήρη αποφόρτιση και δες μετά τι θα γίνει με την καινούργια φ-bye-ρτιση...

Απάντηση: Re: iPhone - Προληματική μπαταρία;

Ακόμα και αυτά σε πήρανε χαμπάρι και θέλουν να την κάνουν μόνα τους πριν τα πουλήσεις !!!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

άστο να κάνει μία πλήρη αποφόρτιση και δες μετά τι θα γίνει με την καινούργια φ-bye-ρτιση...

Πατζάρια....
Τίποτε δεν έγινε....
icon8.gif
Χθές σχεδόν αποφορτίστηκε εντελώς, ούτε που άνοιγε... Το φόρτισα κι αυτή τη στιγμή το ξαναφορτίζω.....

Απάντηση: iPhone - Προληματική μπαταρία;

Έχεις SSH εγκατεστημένο? Δες στον installer. Ή βγάλτο ή κάνε εγκατάσταση τα services από τον installer. Θα μπορείς να κλείσεις αυτά που δεν θες να τρέχουν. To SSH τρώει μπαταρία. Για δοκίμασε -bye-

θα πω την μα....κια μου αλλα δεν χανεις τιποτα ..
δεν του ξαναπερνας το λειτουργικο απο την αρχη μπας και ....
δεν εχεις τιποτα να χασεις.

Ο ΓΙΓΑΣ ειχε το ιδιο προβλημα στο qtek

Ποσο πρέπει να κρατάει φυσιολογικά η μπαταρία?

Εμένα με νορμάλ χρήση και καμια ωρα wifi τ μερα πέφτει περίπου στο μισό την ημέρα. Καλα είναι?

Είναι κακό να το αφήνουμε πάνω στο dock όταν δεν το χρησιμοποιούμε? Έτσι δεν ξοδεύει μπαταρία...

Το φόρτισα χθές, δεν το χρησιμοποίησα καθόλου και σήμερα η μπαταρία δείχνει γεμάτη. Αν έτρεχε κάτι από πίσω μάλλον ´θα έπρεπε να κατέβει έχτω και λίγο...
Εσείς κάθε πότε τη φορτίζετε; Πόσο κρατάει δηλαδή με normal χρήση;

Κάθε δεύτερο βράδυ και το bluetooth και το wifi συνέχεια ανοικτά.

Αν αρχίσουν τώρα τα σερφαρίσματα και τα youtube, χρειάζεται κάθε βράδυ.

Απ' ότι έχω καταλάβει δεν παίζουν ρόλο τα services αν είναι ανοικτά (bluetooth, wifi, gprs). Το μεγαλύτερο ρόλο παίζει πόση ώρα θα είναι ανοικτή η οθόνη...

Παιδιά απλά ενημερώτικα... μην αφήνετε την μπαταρία να αποφορτίζεται τελείως (0% δηλαδή)... στις μπαταρίες λιθίου καταστρέφεται η ζωή τους όταν αποφορτίζονται πλήρως... την έχω πάθει με laptop εγω. Δεν πειράζει το πόσο και το πότε την φορτίζετε απλα να μην αδειάσουν.:ernaehrung004:

Ότι κ να τρέχει από πίσω, αν το κλείσεις το τηλ τότε κ αυτά κλείνουν κ δεν ξανανοίγουν.
Εγώ μόνο με bluetooth ανοιχτό συνέχεια κ κλεινοντάς το βράδυ, κρατά 3-4 μέρες, μάλιστα αν δεν παίξω πολύ μουσική κ βίντεο στο αμάξι, κρατά κ 5 ημέρες.
Αν αρχίσω να παίζω με wifi, youtube, βίντεο κτλ, τότε 2-3 το πολύ μέρες.

Απάντηση: Re: iPhone - Προβληματική μπαταρία;

Παιδιά απλά ενημερώτικα... μην αφήνετε την μπαταρία να αποφορτίζεται τελείως (0% δηλαδή)... στις μπαταρίες λιθίου καταστρέφεται η ζωή τους όταν αποφορτίζονται πλήρως... την έχω πάθει με laptop εγω. Δεν πειράζει το πόσο και το πότε την φορτίζετε απλα να μην αδειάσουν.:ernaehrung004:

Αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο... Αν είσαι εκτός σπιτιού και δεν έχεις φορτιστή μαζί σου ή θα πρέπει να το κλείνεις όταν πλησιάζει πρός το τέλος ή θα σου αποφορτιστεί εντελώς. Κατεβαίνει πολύ γρήγορα.

Re: Απάντηση: Re: iPhone - Προβληματική μπαταρία;

Αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο... Αν είσαι εκτός σπιτιού και δεν έχεις φορτιστή μαζί σου ή θα πρέπει να το κλείνεις όταν πλησιάζει πρός το τέλος ή θα σου αποφορτιστεί εντελώς. Κατεβαίνει πολύ γρήγορα.

Εμένα τις 2 μέρες τις έχει σίγουρα. Τώρα αυτό που σου είπα για την αποφόρτιση το είπα γενικά για τις μπαταρίες λιθίου.

Απάντηση: Re: iPhone - Προβληματική μπαταρία;

Εγω παντως το βαζω για φορτιση καθε βραδυ... τοσο δυσκολο ειναι πριν κοιμηθεις να το βαλεις στη πριζα ?:slapface:

Γιάννη, δεν είναι δύσκολο αλλά κάθε βράδυ καταντάει σπαστικό...
Τηλέφωνο πήρα δεν πήρα αντιβίωση...
icon9.gif

Re: Απάντηση: iPhone - Προβληματική μπαταρία;

Ότι κ να τρέχει από πίσω, αν το κλείσεις το τηλ τότε κ αυτά κλείνουν κ δεν ξανανοίγουν.
Εγώ μόνο με bluetooth ανοιχτό συνέχεια κ κλεινοντάς το βράδυ, κρατά 3-4 μέρες, μάλιστα αν δεν παίξω πολύ μουσική κ βίντεο στο αμάξι, κρατά κ 5 ημέρες.
Αν αρχίσω να παίζω με wifi, youtube, βίντεο κτλ, τότε 2-3 το πολύ μέρες.

Το ίδιο και με το δικό μου...μπράβο ρε Μιχάλη!...βαριόμουν να τα γράφω όλα αυτα... :ADFADF1: