Ισως νεα εποχή για την τηλεφωνία στην Ελλάδα?

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
Σήμερα η Tellas ανακοίνωσε τα νεα πακέτα "Zisto" βασισμένα στο ιδιόκτητο δίκτυο. Αυτο σημαίνει οτι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ο ΟΤΕ :fahne90:καθώς και ταχύτητες που θα φτάσουν σύντομα τα 8mbps (τωρα δίνουν μέχρι 4).

www.tellas.g

Μην πανυγηριζεις και πολυ.....Απο τον ΟΤΕ δε θα απαλλαγουμε στο αμεσο μελλον.

Οσο υπαρχει το δικτυο που εχει στην επιβλεψη του ο ΟΤΕ ετσι θα μας πηγαινουνε.....ολοι απο τον ΟΤΕ θα νοικιαζουνε τη γραμμη μεχρι το σπιτι σου...αφου να φανταστεις ειναι τοσο χατζιαβατηδες που τα κεντρα τους τα βαζουνε σε κτηρια του ΟΤΕ !!!

Δηλαδή από τον ΟΤΕ να πεσουμε στη ΔΕΗ???? Δεν υπαρχει τελικα σωτηρία σε αυτον τον τοπο.... :fahne90:

Re: Απάντηση: Ισως νεα εποχή για την τηλεφωνία στην Ελλάδα?

Μιχάλης Κορ. said:
Με 46,95 τον μήνα μπορούμε να έχουμε 4mb δσλ γραμμή απεριόριστης χρήσης και γραμμή τηλεφώνου με δωρεάν απεριόριστα αστικά κ υπεραστικά τηλεφωνήματα.

http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=363&lang=2

Δεν είναι άσχημοοοο.....!!!!!!! :Banane0:

Λεω να το χτυπησω:grandpa:

Αλλα εχω κατι υπολοιπα 3 μηνες adsl OTE:bang:

Μιχάλης Κορ. said:
Με 46,95 τον μήνα μπορούμε να έχουμε 4mb δσλ γραμμή απεριόριστης χρήσης και γραμμή τηλεφώνου με δωρεάν απεριόριστα αστικά κ υπεραστικά τηλεφωνήματα.
Δεν είναι άσχημοοοο.....!!!!!!! :Banane0:

Η σύνδεση pstn στον οτε εχει περιπου 13Ε το μηνα παγιο... η adsl στα 4mb ποσο είναι ? πανω απο 30Ε? Γλιτώνεις δηλαδή περίπου 4Ε στα αστικα/υπεραστικα τηλεφωνηματα που κανεις...

για οικιακη χρηση ποσοι απο μας χρησιμοποιουν σταθερό πλεον?

οχι οτι δεν υπαρχει μια σχετικη έκπτωση στην προσφορα της τελλας αλλα δεν είναι και τιποτε φοβερο,ειδικα αν κατεβασει και ο οτε (και οι υπολοιποι παροχοι) τις τιμες του (για adsl) σε αυτα τα επιπεδα...

Τι λες τώρα δεν χρησιμοποιεί κανείς σταθερό? Κανείς μεγάλο λάθος! εκτός εξαιρέσεων που καίνε την τσέπη και τον εγκέφαλο τους με τα κινητά!

Πάντως εγώ πληρώνω 40 το μήνα για πάγιο ΟΤΕ + 1mbit ADSL ΧΩΡΙΣ να υπολογίζω τις ΚΛΗΣΕΙΣ! Σκέψου οικογένειες με αρκετά σεβαστούς λογαριασμούς αστικών + υπεραστικών τι όφελος θα έχουν...

sfortis said:
Σκέψου οικογένειες με αρκετά σεβαστούς λογαριασμούς αστικών + υπεραστικών τι όφελος θα έχουν...

αυτό θελω να πω.... πως δεν είναι για ολους μας ευκαιρία, θελει ψαξιμο πριν ενθουσιαστουμε, ειδικα αφου έχει πολλες δεσμευσεις...

12μηνο συμβολαιο
να φυγεις απο τον οτε η αλλους παροχους
να χρειαζεσαι οντως 4MB συνδεση
να κανεις οντως πολλα αστικα/υπεραστικα
και αλλα που μαλλον θα μαθουμε στην πορεια

Το πακέτο που αναφερόμαστε όντως απευθύνεται σε χρήστες που κάνουν σεβαστούς λογαριασμούς.
εγώ που δεν κάνω τόσα τηλέφωνα θα προτιμούσα το Zisto DSL (27 το μήνα τελική, 4mb adsl και τηλεφωνία με χρεώσεις tellas) οπού έχω αρκετά μεγάλο όφελος.
Και αυτή είναι μόνο η αρχή!

εγω ξερω οτι ο οτε ζητουσε 1500000 ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ το 2001 για να μου βαλει τηλεφωνο στο χωριο (ΔΕΚΟ κατα τα αλλα μη χεσω) σε σπιτι που ναι μεν απηχε 2 χιλομετρα απο το χωριο αλλα μεσα στο οικοπεδο υπηρχε κολωνα του οτε. ενταξει πες οτι θες να μου χρεωσεις καλωδιο απο το κεντρο του χωριου εστω ρε φιλε να το δεκτω. αλλα να μου χρεωσεις ξανα τις κολωνες ???

και λεω τωρα εγω, η τελλας θα μου βαλει τηλεφωνο ζητοντας μου 4500???
δηλαδη αν παθω κατι σε αυτο το κωλοσπιτο και μεινω απο μπαταρια δεν μπορω να καλεσω βοηθεια?

οφ τοπικ ναουμ αλλα το παραπονο παραπονο...

Διαβαστε λιγο καλυτερα τις χρεωσεις. Στα υπεραστικα δεν περιλαμβανονται τα κινητα τα οποια χρεωνονται κανονικα.
Στις κλησεις των κινητων εχει ελαχιστη χρεωση 1 λεπτο.
Επισης το ιντερνετ χρεωνετε 2ευρω / ωρα με κλιμακα 10λεπτου.

Παιδια είμαστε ακόμα στην αρχή...

Πιστεύω οτι μας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις στο χώρο. Ηδη και η forthnet αναμένεται να βγει με το δικό της δικτυο από το νεο έτος με ανάλογα πακέτα..

Και η Voda κανει σχέδια (αταθερο + κινητό + DSL)

Και ο ΟΤΕ που αργά ή γρήγορα θα αλλάξει χέρια θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να ανασκουμπωθεί..

Το μόνο που μπορώ να πώ (και ειμαι σχεδον σιγουρος) είναι οτι το τοπίο θα αλλάξει δραστικά στην επομενη χρονια.. Λιγη υπομονή ακομα :music-smiley-005:

Browser said:
Διαβαστε λιγο καλυτερα τις χρεωσεις. Στα υπεραστικα δεν περιλαμβανονται τα κινητα τα οποια χρεωνονται κανονικα.
και...
Γιώργος Χατζηδάκης said:
Παιδια είμαστε ακόμα στην αρχή...

Πιστεύω οτι μας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις στο χώρο. Ηδη και η forthnet αναμένεται να βγει με το δικό της δικτυο από το νεο έτος με ανάλογα πακέτα..

Και η Voda κανει σχέδια (αταθερο + κινητό + DSL)

Και ο ΟΤΕ που αργά ή γρήγορα θα αλλάξει χέρια θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να ανασκουμπωθεί..

Το μόνο που μπορώ να πώ (και ειμαι σχεδον σιγουρος) είναι οτι το τοπίο θα αλλάξει δραστικά στην επομενη χρονια.. Λιγη υπομονή ακομα :music-smiley-005:
Συμφωνώ και θα έλεγα ότι όπως και στα AV κάθε φορά που έχουμε αλλαγές στη τεχνολογία δεν πρέπει να τρέξουμε πρώτοι για αγορά το ίδιο συμβαίνει και στις τηλ/νιες τώρα… ότι λάμπει δεν είναι χρυσός χαλαρά….

Αν περιμενεις απο εταιρεια να δεις καλο.... χαθηκες... Υπαρχουν χρηστες και νομιζω σε μεγαλο ποσοστο (σαν κι εμενα) που δε μας ενδιαφερει η μεγαλη ταχυτητα αλλα μια λογικη τιμη χρεωσης ανα ωρα... και εκει που περιμενα (απο Αυγουστο απο ότι λεγοταν) να πεσουν οι τιμες στην adsl βρηκαν ολοι το κολπακι "αναβαθμιση ΔΩΡΕΑΝ (και καλα) των γραμμων" και εξαφανιστηκαν κατι συνδεσεις 268, 380, και η ταριφα εμεινε στα 20Ε το μηνα.

Τωρα μαλλον που δεν τους επερνε αλλο αρχισαν τα μαρκετινιστικα... ιντερνετ και τηλεφωνο, τηλεφωνο και ιντερνετ, τα παραπανω και μια τοστιερα δωρο, και οι τιμες απο τα 20 πηγαν στα 29 στα 40 και παει λεγοντας...

Η υποχρεωτικη δεσμευση πηγε στους 18 μηνες...

Browser said:

Μα καλα, πως ειναι δυνατον στα υπεραστικα να περιλαμβανονται τα κινητα?? :blink:
To internet ειναι flat...ΔΕΝ εχει χρονοχρέωση!
http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=363&lang=2

Χρονοχρέωση εχει μονο στο Ζisto telephone, στο οποιο το Internet έρχεται σαν "bonus". Μπορεις να μην το ενεργοποιήσεις καν αμα θες...

Πάντως ειναι πολυ θετικη η υπαρξη internet παντου μιάς και θα διεισδύσει σε νοικοκυρια που ,ακομα, δεν προκειται να εβαζαν broadband συνδεσεις...

sfortis said:
Σήμερα η Tellas ανακοίνωσε τα νεα πακέτα "Zisto" βασισμένα στο ιδιόκτητο δίκτυο. Αυτο σημαίνει οτι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ο ΟΤΕ :fahne90:καθώς και ταχύτητες που θα φτάσουν σύντομα τα 8mbps (τωρα δίνουν μέχρι 4).

www.tellas.g

Για το zisto δε μιλησες φιλε μου ?

ilias said:
Αν περιμενεις απο εταιρεια να δεις καλο.... χαθηκες... Υπαρχουν χρηστες και νομιζω σε μεγαλο ποσοστο (σαν κι εμενα) που δε μας ενδιαφερει η μεγαλη ταχυτητα αλλα μια λογικη τιμη χρεωσης ανα ωρα... και εκει που περιμενα (απο Αυγουστο απο ότι λεγοταν) να πεσουν οι τιμες στην adsl βρηκαν ολοι το κολπακι "αναβαθμιση ΔΩΡΕΑΝ (και καλα) των γραμμων" και εξαφανιστηκαν κατι συνδεσεις 268, 380, και η ταριφα εμεινε στα 20Ε το μηνα.

Τωρα μαλλον που δεν τους επερνε αλλο αρχισαν τα μαρκετινιστικα... ιντερνετ και τηλεφωνο, τηλεφωνο και ιντερνετ, τα παραπανω και μια τοστιερα δωρο, και οι τιμες απο τα 20 πηγαν στα 29 στα 40 και παει λεγοντας...

Η υποχρεωτικη δεσμευση πηγε στους 18 μηνες...

Φιλε Ηλια διαφωνώ...μειώσεις έχουν γίνει και σημαντικές...
Ξεχνάς οτι πριν 1 χρόνο πληρώναμε τα 512kbps 40 τουλάχιστον euro το μήνα, η πριν 2 χρόνια 45 384!

Τωρα με ενα νεο πακέτο σαν το zisto adsl της Tellas ,δινεις 27 για 4megabit και χωρίς κανένα παγιο απο τον ΟΤΕ!
Φυσικα ο ανταγωνισμός θα οδηγήσει κι'αλλες εταιρίες μάλλον σε παρόμοια προγράμματα αλλά θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσουν και οι άλλες το δικό τους δίκτυο..

Browser said:
Για το zisto δε μιλησες φιλε μου ?
Υπάρχουν 3 προγράμματα στο Zisto ;)