Καινουργιο skin

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,140
Εκεί ψηλά.....
Ποσο ευκολο ειναι να μπει κανα καινουργιο skin στα ηδη 2 υπαρχοντα?

Μιλω για skin του vBulletin φυσικα.

Αποσο μπορω να γνωριζω δεν ειναι κατι απλο και καθολου ευκολο μιας και δεν μιλαμε απλα για ενα import και τελειωσαμε διοτι η πλατφορμα πλεον ειναι φορτωμενη με παρα πολλα πραγματακια τα οποια με καθε αλλαγη θα πρεπει να αλλαζουν σε ολα τα skins για να φαινονται σωστα. Εκτος αυτου τα παντα θα πρεπει να προσαρμοστουν ξανα στο νεο σκιν.

Για αυτό είπα μαυρο κι εγω. Για κατι βράδια που ξενυχτάω μες στα σκοτάδια:SFGSFGS5:

Χώρια που το μαύρο είναι και πιο οικολογικό, ειδικά σε CRT οθόνες.

(μ' αρέσει που μιλάω για οικολογία, που έχω το στέρεο ανοιχτό όλη μέρα)

Νομιζω οτι δεν ειναι ευκολο πραγμα. Περαν τουτου , επειδη βλεπω συνδιασμο μαυρο γκρι, θα ηθελα να πω οτι δεν ειναι και το ποιο ξεκουραστο . Οτι εχει να κανει με μεγαλη αντιθεση ειναι κουραστικο.

To σκουρο φοντο με φωτεινα γραμματα ειναι ιατρικα αποδεδειγμενο πως προκαλει λιγοτερες βλαβες στην οραση και ειναι πιο ξεκουραστο. Για αυτο και η Μicrosoft στον οδηγο για ατομα με ειδικες αναγκες ορασης, χρησιμοποιει σκουρα φοντα και ανεστραμενα χρωμματα.

Όντως, κάτι σε πιο σκούρο θα ήταν χρήσιμο.
Κατεβαίνει αρκετά η φωτεινότητα τα βράδια για να γίνεται ξεκούραστα η ανάγνωση. :blink:

Προτείνω μαύρο background με πράσινα γράμματα σε font System.. :p

Hardcore.. :p

Και να βαλουμε τα γραμματα να κατεβαινουν απο πανω προς τα κατω(στυλ Matrix)

Και εγω ειμαι υπερ του μαυρου,εξαλλου ειναι και το αγαπημενο μου χρωμα,αλλα τι θα λεγατε και για σκουρο μπλε?

Επισης αν βρεθει ο χρονος για την αισθητικη αναβαθμιση θα μπορουσαν να αναρτηθουν 3-4 δειγματα και να γινει μια ψηφοφορια.....

τίποτα σε φούξια ......δεν παίζει ?
:flipout:

Υ.Γ
μέχρι να βρεθεί (και αν βρεθεί ) άξιος αντικαταστάτης του Νίκου
καθίστε στα αυγά σας κύριοι και να παρακαλάτε μην παρουσιαστεί
πρόβλημα στην πλατφόρμα !