ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ!

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261
Αρτι αφιχθείς,χαιρετώ συντροφικά την εκλεκτή ομήγυρη.

Ξεκούραστος,μαυρισμένος και παχυμένος απο την καλοπέραση,εύχομαι καλό χειμώνα στους ατυχείς που επίσης επέστρεψαν στην βρωμούπολη.

Καλό κουράγιο σ' όλους μας...

Καλωσήρθες, Διονύση!

Καλό χειμώνα να έχουμε (μου κάθεται λίγο κάπως να το λέω αυτό με 35 βαθμούς, αλλά δεν πειράζει)...

Τί "καλό χειμώμα" ακόμα καλοκαίρι είναι. Φαντάσου κάποιος που επιστρέφει Ιούνιο ή Ιούλιο από διακοπές και του λένε "καλό χειμώνα" ή ακόμη και τον Αύγουστο!!!
Άσε που προηγείται και ο Φθινόπωρος.
Χειμώνα από Νοέμβριο και μετά. Λ.Σ.

Καλώς ήρθες πίσω και από ότι βλέπω και αναβαθμισμένος!
Συγχαρητήρια και είς ανώτερα. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γιά
χειμώνα από τωρά, έχουμε μπροστά μας ακόμα. . .

Καλές δουλειές σε όσους επέστρεψαν και καλές διακοπές σε όσους ξεκινούν σύντομα τις διακοπές τους. Το καλοκαίρι στην Ελλάδα διαρκεί μέχρι τον Οκτώβριο. Από Οκτώβρη και μετά θα αρχίζουμε να δουλεύουμε με κανονικούς ρυθμούς.

Last edited:
Καλό χείμωνα σε όλους που γύρισαν αλλά για εμάς (τους λίγους ελπίζω) που δεν έφυγαν θα είναι δύσκολος ο χειμώνας που έρχεται.

Γμτ... Επέστρεψα και εγώ... :(

Και συ τεκνον Βρουτε;
Εννοω εχεις και συ αυτη την ενοχλητικη συνηθεια των Αθηναιων που μολις γυρνανε απο τις διακοπες τους δεν πα 'να ναι 16 Αυγουστου να λενε "καλο χειμωνα";(Ευτυχως εσυ δεν το ειπες)
Τι να πω...
Καλος χειμωνας απο Οκτωβρη και μετα!

Και κατι αλλο:Γιατι το topic αυτο βρισκεται στο Hi-End;
Αφορα μαλλον Hi-End διακοπες οχι οτι κι οτι.

Last edited by a moderator:
Είναι σαν να γυρίζουμε από διακοπές Χριστουγέννων και να λέτε "καλό καλοκαίρι" :rolleyes:

Όπως και να'χει ....καλή προσαρμογή σε όλους.

Και συ τεκνον Βρουτε;
Εννοω εχεις και συ αυτη την ενοχλητικη συνηθεια των Αθηναιων που μολις γυρνανε απο τις διακοπες τους δεν πα 'να ναι 16 Αυγουστου να λενε "καλο χειμωνα";(Ευτυχως εσυ δεν το ειπες)
Τι να πω...
Καλος χειμωνας απο Οκτωβρη και μετα!

Όχι μάναμ... Εγώ σκέφτομαι την 28η Οκτωβρίου (που είναι και τετραήμερο) να πάω στην Αυστραλία να ξεχειμωνιάσω και να γυρίσω την πρωτομαγιά να συνεχίσω τα μπάνια μου εδώ...
Άκουσες πραγματάκια σήμερα ε; Όλα τα μαθαίνω! :flipout:

Έχω κάνει τα εμβόλια μου... Μην ανησυχείς για μένα... :flipout:

Και κατι αλλο:Γιατι το topic αυτο βρισκεται στο Hi-End;
Αφορα μαλλον Hi-End διακοπες οχι οτι κι οτι.

Ατςςςς! Αμ τι νόμιζες; Ίσα και όμοια είναι; Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Εγώ είχα πάρει το blue sky μαζί μου στις διακοπές μου και μία φωτογραφία των ATC! :flipout:

Last edited by a moderator:
Δεν θα το πιστέψετε,αλλά εγώ στις διακοπές μου οργάνωνα ΑΒΧ τέστς με τσιπούρες(Α),λιθρίνια(Β) και σαργούς(Χ).Τελικά δεν εντοπίστηκαν διαφορές στην γεύση.:flipout::flipout::flipout: