Καλώδια απο την Κίνα

26 June 2006
174
Αθήνα
Γειά σε όλους σας.
Τον τελευταίο καιρό έχω δεί στο E-bay αρκετά καλώδεια, ηχείων interconnect κλπ, σε πολύ καλές τιμές, σε διάφορους Κινέζους πωλητές.
Εχει κανείς προσωπική εμπειρία ; Εχω δεί στις αγγελίες οτι κάποιοι συνφωρουμίτες έχουν πουλήσει κάποια απο αυτά.

Κωστής

Εγώ πρόσφατα παρέλαβα δύο καλώδια απο Κίνα, ένα Monster Cable HDMI και ένα Monster Cable RCA και μπορώ να πως είναι καταπληκτικά και τα δύο. Τα πήρα απο σοβαρό πωλητή και μάλιστα μου είρθαν μέσα σε δέκα μέρες με απλή αποστολή.
Στην τελική, τι νομίζεις ότι αγοράζεις απο το 99,9% των πολυκαταστημάτων στην ελλάδα και όχι μόνο?? Τα ίδια είναι.

Πριν μερικούς μήνες πήρα απο τη Γερμανία το BQ823 της Ballad Audio.

400_3965346430666666.jpg

Δεν το έχω ακούσει ακόμη. Για ακουστικές εντυπώσεις στον Guybrush.

Re: Απάντηση: Καλώδια απο την Κίνα

400_3965346430666666.jpg

Τα έστρωσα μια χαρά. Έπαιζαν ωραία με το Trigon Vanguard, αλλά λόγω των πολύ χοντρών ακροδεκτών τους (δε μπορούσα καν να τους βιδώσω πάνω στον Rotel), τα αντικατέστησα πρόσφατα με ένα ζεύγος Vdh first.

Πάντως είναι πολύ ουδέτερα καλώδια, σαν να μην υπάρχουν.

400_3965346430666666.jpg

Καλημέρα Εκτωρα.
Μπορείς να μου πείς πόσο το αγόρασες και απο ποιό site ;

Ευχαριστώ,
Κωστής

συννενοηση μπριαμ :flipout::flipout:

Εκτωρα και Τεο 3 βαλτε ενα λινκ να δουμε τον πωλητη σας, για να παρουμε μια ιδεα αφου το βεβαιωσατε κι εσεις οτι ειναι οκ.

Τα πήρα απο το ebay βέβαια.

Ο πωλητής είναι αυτός.

Παρότι είναι στο Βερολίνο, τα είδη είναι μάλλον Κινέζικα (και αν κρίνω απο το όνομά του είναι και ο ίδιος Κινέζος)

Τα πουλάει 99 Ευρώ με άμεση αγορά. Εγώ τα πήρα με κανονική δημοπρασία γύρω στο πενηντάρικο με τα μεταφορικά (έχει και τέτοιες π.χ. να μία με το ίδιο καλώδιο ).

Πέρα απο τα ηχητικά του χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό φινίρισμα και τα γνωστά χαϊεντάδικα φρου φρου π.χ. εξαιρετικό ξύλινο κουτί, κορδελάκια, καρτούλες "χρυσής" εγγύησης κλπ.

Επίσης, μου θύμισε εμφανισιακά το ic που ερχόταν( ; ) μαζί με τον ο CAV A10.

Πάντως πολύ θα ήθελα να ακούσω και τα CD και τους ενισχυτές που πουλάει ο Κινεζοβερολινέζος...

Last edited:
Re: Απάντηση: Καλώδια απο την Κίνα

Aγαπητε Guybrush ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου απο το Vdh First;

Ακόμα δε βγαίνει άκρη.
Έχουν γίνει πολλές αλλαγές μαζί στο σύστημα και δεν ξέρω πού οφείλονται.

Μάλλον είναι πιο μαλακά από τα ballad.

χμ.... να ρωτούσα τον Έκτορα εάν θα μπορούσα να ρίξω κι εγώ μια δοκιμούλα στα ballad... φαίνονται ενδιαφέροντα... και άκρως ψαρωτικά συν τοις άλλοις!