καλοδιώστε με

stathis gour

New member
20 August 2007
29
θα ήθελα τις προτάσεις σας για καλόδια ηχείων της τάξης των 100 ευρώ το μέτρο σε ένα λαμπάτο σύστημα με ηχεία tannoy glenair

θα ήθελα τις προτάσεις σας για καλόδια ηχείων της τάξης των 100 ευρώ το μέτρο σε ένα λαμπάτο σύστημα με ηχεία tannoy glenair

κανε ενα τηλ στην exclusive audio (νομιζω ειναι ο αντιπροσωπος), και παρε μερικα Van Den Hul για ακροαση. Εχουν γλυκο και αναλυτικο ηχο, και κατασκευαζονται απο μια εταιρεια που φτιαχνει μονο καλωδια

Γι αυτό το ηχείο πρέπει να ανέβεις σε καλώδια...

Εννοείται ότι έχεις αντιμετωπίσει βασικά ζητήματα πρίν (σωστή τοποθέτηση, κραδασμοί,φάσεις)...

....Εάν έχει επιλυθεί το βασικό πρόβλημα ''χώρος - ηχείο - ενίσχυση'', τα υπόλοιπα θα γίνουν πολύ εύκολα, και κυρίως θα δώσουν απειροελάχιστες διαφορές, οπότε θα πρέπει να ζυγίσεις τις δαπάνες σου.....

Δεν υπάρχουν αναλογίες τύπου 'πολύ ακριβό ηχείο / πολύ ακριβό καλώδιο ' που να έχει αποδειχθεί ότι δουλεύουν by default. Πολλά φιδολαδίσια πανάκριβα καλώδια, απεδείχθη ότι ήταν κινέζικες oem κατασκευές, στις οποίες απλώς αετονύχηδες αμερικανοί κολλούσαν ταμπελάκια....

Last edited:
Υποθέτω ότι όλες οι εταιρίες έχουν να δώσουν καλώδια σε αυτή την τιμή.
Καλό θα ήταν να άκουγες διάφορα, από πολλές εταιρίες, στο δικό σου σύστημα πριν αποφασίσεις να αγοράσεις κάποιο.

Έχω ένα φιλαράκι με μαγαζί ο οποίος μπορεί να έρθει να κάνεις δοκιμή σε καλώδια σπίτι σου αλλά πουλάει μόνο Nordost...

Δες και τα Kimber...

O περισσότερος κόσμος τα θεωρεί τουλάχιστον τίμια για τα χρήματα που ζητάνε. 4TC, 8TC ανάλογα το budget...

ω ναι-bye- αυτα ειναι υπερ καλα αξιζουν καθε σεντ
αν θες να ανεβεις xlo synergistic
αλλα μονο με δοκιμη

να σου φερω 2 ofc με τεφλον απο 2 διαφορετικες εταιριες να δεις ποσο διαφορετικα παιζουν παντου

Ακουσε όσα περισσότερα καλώδια μπορείς ακόμα και διπλάσιας ή τριπλάσιας αξίας από αυτά που οικονομικά μπορείς να αντέξεις. Μόλις έχεις ολοκληρώσει την έρευνά σου και έχεις το καλύτερο από αυτά στο σύστημά σου, απλώς στείλε μου ένα p.m. να έρθω να τα ακούσω, αν φυισικά μένεις Αθήνα.

:BDBDG54:

Φιλε μου υπαρχουν πολλα καταστηματα τα οποια μπορουν να σου δωσουν καποια καλωδια για να τα ακουσεις στο συστημα σου και να δεις ποιο σου αρεσει. Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση.