Καλός Εγκαταστάτης Ηχοσυστήματος Αυτοκινήτου

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,351
Προ 4 ετών έβαλα σε ένα Audi TΤ ένα ακριβό σύστημα.

Πηγή Kenwood A/V, ηχεία Focal τριδρομα, Focal sub (flat / οχι κουτα), ενισχυτή κλπ.

Το κόστος κανα 3χιλιαρο και το αποτέλεσμα απογοητευτικό: Ήχο ξερός, χωρίς καθόλου χαμηλά (χωρίς το sub ακούγεται σαν σπιρτόκουτο να φανταστείτε).

Κάπου τότε ο τραγικός εγκαταστάτης (γνωστό όνομα / αλυσίδα σχετικά μάλιστα – στη Νέα Ιωνία έχει το μαγαζί του) ανακάλυψε, κατόπιν παραπόνων ότι ο ήχος ήταν άθλιος ότι ‛’οι γραμμές των ηχείων ήταν κροσαρισμένες από το εργοστάσιο’’ με αποτέλεσμα (και καλά) να το διορθώσει.

Το αποτέλεσμα ήταν ελαφρώς καλύτερος ήχος αλλά και πάλι, γενικά, πολύ μέτριος.

Τα γουφεράκια (όχι το sub) ίσα που κουνιούνται γενικά και βασικά ακούς μεσαία και πρίμα.

Το πρόβλημα είναι τοσο χοντρό που δεν τίθεται θέμα ρύθμισης (υποτίθεται μάλιστα ότι η εγκατάσταση ελέχθηκε εκ τω υστέρων από άλλο κατάστημα του χώρου).

Τυχαία σήμερα κάπου πήρε το μάτι μου ότι το αυτοκίνητο είχε από μαμά ‛’ενεργά ηχεία’’ και σκέφτομαι τι άλλη πατάτα μπορεί να έχει γίνει στην εγκατάσταση / καλωδίωση.

Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ή / και γνωρίζει κάποιον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ εγκαταστάτη, ας με πει.

:-)

15+ χρόνια πάω σε έναν εξαίρετο άνθρωπο κ φίλο πια, τον Στάθη Ευσταθίου στον Πειραιά. Διεύθυνση Τζαβέλλα 16, τηλ 2104113491. Καταπληκτική δουλειά, πιστοποιημένη από έναν πολύ δύσκολο πελάτη, εμένα δλδ !! :music-smiley-005: Ότι πιάσει στα χέρια του, θα παίξει όπως πρέπει, θα σου πει την αλήθεια, δεν θα σε κοροιδέψει κ έχει λογικές τιμές.

Προ 4 ετών έβαλα σε ένα Audi TΤ ένα ακριβό σύστημα.

Πηγή Kenwood A/V, ηχεία Focal τριδρομα, Focal sub (flat / οχι κουτα), ενισχυτή κλπ.

Το κόστος κανα 3χιλιαρο και το αποτέλεσμα απογοητευτικό: Ήχο ξερός, χωρίς καθόλου χαμηλά (χωρίς το sub ακούγεται σαν σπιρτόκουτο να φανταστείτε).

Κάπου τότε ο τραγικός εγκαταστάτης (γνωστό όνομα / αλυσίδα σχετικά μάλιστα – στη Νέα Ιωνία έχει το μαγαζί του) ανακάλυψε, κατόπιν παραπόνων ότι ο ήχος ήταν άθλιος ότι ‛’οι γραμμές των ηχείων ήταν κροσαρισμένες από το εργοστάσιο’’ με αποτέλεσμα (και καλά) να το διορθώσει.

Το αποτέλεσμα ήταν ελαφρώς καλύτερος ήχος αλλά και πάλι, γενικά, πολύ μέτριος.

Τα γουφεράκια (όχι το sub) ίσα που κουνιούνται γενικά και βασικά ακούς μεσαία και πρίμα.

Το πρόβλημα είναι τοσο χοντρό που δεν τίθεται θέμα ρύθμισης (υποτίθεται μάλιστα ότι η εγκατάσταση ελέχθηκε εκ τω υστέρων από άλλο κατάστημα του χώρου).

Τυχαία σήμερα κάπου πήρε το μάτι μου ότι το αυτοκίνητο είχε από μαμά ‛’ενεργά ηχεία’’ και σκέφτομαι τι άλλη πατάτα μπορεί να έχει γίνει στην εγκατάσταση / καλωδίωση.

Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ή / και γνωρίζει κάποιον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ εγκαταστάτη, ας με πει.

:-)

ειναι τραγικο να διαθετεις 3000 ευρω και να μην εισαι ικανοποιημενος...σε audi tt ποτε δεν ειχα θεμα απο δικους μου πελατες στο θεμα αποδοσης με τα μισα χρηματα...ιδιαιτερα στο θεμα του μπασου και χαμηλων συχνοτητων ειναι πολυ ευκολο αυτοκινητο...ελπιζω να βρεις την ακρη σου

Re: Απάντηση: Καλός Εγκαταστάτης Ηχοσυστήματος Αυτοκινήτου

15+ χρόνια πάω σε έναν εξαίρετο άνθρωπο κ φίλο πια, τον Στάθη Ευσταθίου στον Πειραιά. Διεύθυνση Τζαβέλλα 16, τηλ 2104113491. Καταπληκτική δουλειά, πιστοποιημένη από έναν πολύ δύσκολο πελάτη, εμένα δλδ !! :music-smiley-005: Ότι πιάσει στα χέρια του, θα παίξει όπως πρέπει, θα σου πει την αλήθεια, δεν θα σε κοροιδέψει κ έχει λογικές τιμές.
Μιχαλη, ισχύει;

Παίρνω τηλ αλλα δεν απανταει

Και με google δεν βρηκα κατι...

Στάθης Δημητρίου λέγεται πράγματι, το είχα γράψει λάθος.
Δεν γνωρίζω εάν έκλεισε.
Παράξενο θα μου φανεί εάν έκλεισε να πω την αλήθεια.
Ξέρω ότι κάθε μέρα κλείνει κατά τις 6 το απόγευμα, εκτός εάν έχει προγραμματισμένο ραντεβού κ μείνει πιο αργά.
Θα επικοινωνήσω κ θα ξαναγράψω στο νήμα.
:)

Μόλις μίλησα μαζί του, λειτουργεί κανονικά, μάλιστα φτιάχνει σύστημα σε ένα smart τώρα.
Αν δεν το σηκώνει μπορεί να κάνει δοκιμές και να μην ακούει.

Re: Απάντηση: Καλός Εγκαταστάτης Ηχοσυστήματος Αυτοκινήτου

Μόλις μίλησα μαζί του, λειτουργεί κανονικά, μάλιστα φτιάχνει σύστημα σε ένα smart τώρα.
Αν δεν το σηκώνει μπορεί να κάνει δοκιμές και να μην ακούει.

Βασικα δεν το σηκώνει ποτέ (έχω πάρει 3 διαφορετικές μέρες) οποτε είναι σαν να είναι κλειστός πες του :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλός Εγκαταστάτης Ηχοσυστήματος Αυτοκινήτου

Βασικα δεν το σηκώνει ποτέ (έχω πάρει 3 διαφορετικές μέρες) οποτε είναι σαν να είναι κλειστός πες του :p

Τι να σου πω...εγώ όποτε έχω πάρει πρωί-μεσημέρι, μιλάμε κανονικά.
Το αφήνω να χτυπά αρκετά γιατί συνήθως είναι μέσα σε κάποιο αμάξι.
-bye-

Τελικα καταφερα να μιλησω μαζι του, ΟΚ.

Συμπαθέστατος μου φάνηκε :)