underdog Supreme Member 26 November 2007 6,744 Θεσσαλονίκη 17 April 2008 #1 Ψάχνω ένα ζευγαράκι ηχεία για το PC αλλά θέλω την καλύτερη δυνατή θωράκιση γιατί έχω παρεμβολές. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα κατά τα άλλα η ποιότητα του ήχου, προορίζεται για ήχο σε παιχνίδια και κανένα mp3.
Ψάχνω ένα ζευγαράκι ηχεία για το PC αλλά θέλω την καλύτερη δυνατή θωράκιση γιατί έχω παρεμβολές. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα κατά τα άλλα η ποιότητα του ήχου, προορίζεται για ήχο σε παιχνίδια και κανένα mp3.
Stergito Μέλος Σωματείου 11 November 2006 14,530 Θεσσαλονίκη 17 April 2008 #2 Είσαι σίγουρος ότι φταίνε τα ηχεία; Μήπως γίνεται σε συνδυασμό με κάτι άλλο; Πάντως, αν πάρεις κάτι σε Logitech ή Altec Lansing, δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.
Είσαι σίγουρος ότι φταίνε τα ηχεία; Μήπως γίνεται σε συνδυασμό με κάτι άλλο; Πάντως, αν πάρεις κάτι σε Logitech ή Altec Lansing, δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.
underdog Supreme Member 26 November 2007 6,744 Θεσσαλονίκη 17 April 2008 #3 Τι άλλο μπορεί να φταίει; Εκτός αν χάλασαν. Προσπάθησα να τα αλλάξω διάφορες θέσεις αλλά βουίζουν παντού, αλλού λίγο αλλού πολύ.
Τι άλλο μπορεί να φταίει; Εκτός αν χάλασαν. Προσπάθησα να τα αλλάξω διάφορες θέσεις αλλά βουίζουν παντού, αλλού λίγο αλλού πολύ.
VFXCode Senior Member 6 June 2007 375 18 April 2008 #4 Αλλη μπριζα??? Μηπως κανενα καλωδιο εχει κοπει???? Θωρακιση παντως σε ηχεια για pc θα βρεις μονο στους μαγνητες και οχι στην τροφοδοσια... Καποιο price range υπαρχει ?? Στερεο/surround????
Αλλη μπριζα??? Μηπως κανενα καλωδιο εχει κοπει???? Θωρακιση παντως σε ηχεια για pc θα βρεις μονο στους μαγνητες και οχι στην τροφοδοσια... Καποιο price range υπαρχει ?? Στερεο/surround????
underdog Supreme Member 26 November 2007 6,744 Θεσσαλονίκη 18 April 2008 #5 Στέρεο όσο φθηνότερα γίνεται. Κι εγώ φοβήθηκα για παρεμβολές στην τροφοδοσία αλλά πάλι ίσως να υπάρχει και βλάβη.....
Στέρεο όσο φθηνότερα γίνεται. Κι εγώ φοβήθηκα για παρεμβολές στην τροφοδοσία αλλά πάλι ίσως να υπάρχει και βλάβη.....
VFXCode Senior Member 6 June 2007 375 18 April 2008 #6 Δες αυτα.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978217&product=891428