ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261
Μετά απο πολύ καιρό,πέσαμε πρόσωπο με πρόσωπο,μ' ένα παλιό φίλο.
Καθήσαμε να πιούμε έναν καφέ και να τα πούμε λίγο. Χωρίζοντας, συμφωνήσαμε να πάω και μιά βόλτα απο το σπίτι του,να θυμηθούμε τα παλιά.

Περιττό μα πώ,ότι κι αυτός ακούει πολύ μουσική και παράλληλα έχει και την...δόση του,με το χόμπυ.

Τις προάλλες,πέρασα απο το σπίτι του.Μετά τα γνωστά "χαθηκαμε,τι κάνετε;..." με την γυναίκα του,περάσαμε στο γραφείο του,για να κάτσουμε με την ησυχία μας.Το πρώτο που είδα ήταν τα ηχεία του.Είχα διαβάσει γι' αυτά,αλλά κατά τ' άλλα δεν τα είχα κάν δεί.Hταν τα Anthony Gallo ref. 3.1.Εκτός πεπατημένης σαν κατασκευές,με μεγάλα 10ιντσα γούφερ κι ακροσάριστα απο τα 150ΗΖ και πάνω.Ο ενισχυτής ήταν ο αυστραλοκινέζικος Melody SP9 στα 50 wpc απο 4ΧKT88 JJ.Σαν πηγή είχε το σχετικά πιό νέο του απόκτημα το CDP Cambridge 840.

Λοιπόν στα 5500 περίπου χιλιάρικα που κόστιζε αυτό (όλο) το σύστημα και σ' ένα χώρο λίγο μεγαλύτερο απο 20 τμ,δεν πίστευα τι άκουγα.Τίποτα δεν έλειπε,μάλλον όλα...περίσσευαν άν σκεφτεί κανείς το κόστος του.Με μόνη επιφύλαξη,βαριά ρόκ-χέβι μέταλ κομμάτια,(που δεν ακούσαμε έτσι κι αλλοιώς),όλα τα άλλα τα παρουσίαζε εξαιρετικά.

Τον ρώτησα,πως του ήρθε αυτός ο συνδυασμός,γιατί δεν είναι κάτι που βλέπεις συχνά.Η απάντηση ήταν,ότι τον είδε στο διαδίκτυο σ' ένα review κι αποφάσισε να τα πάρει!

Τελικά καμιά φορά,ειδικά όταν είσαι τυχερός,η ευτυχία είναι απόλυτα προσιτή...
 

Attachments

  • agalloref3.jpg
    agalloref3.jpg
    16.2 KB · Views: 629
  • hero.jpg
    hero.jpg
    99.6 KB · Views: 189
Τώρα μου κινήσατε την περιέργεια μιας και είναι ιδιαίτερη σχεδίαση αλλά και με ιδιαίτερο tweeter.Θα είναι φέτος στην έκθεση να πάρουμε μία ιδέα άραγε?
 
http://www.6moons.com/audioreviews/gallo5/ref31.html

Το σχετικό review για τα A.Gallo στο 6moons.

Αξιοσημείωτη η επιπλέον δυνατότητα,για χρήση ενισχυτή της εταιρείας για τα μπάσσα,που δίνει την δυνατότητα στα ηχεία να κατέβουν απο 34 στα 22ΗΖ(μάλλον απαραίτητος για μεγάλους χώρους).
 
Last edited:
Απάντηση: Re: ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ.

Τώρα μου κινήσατε την περιέργεια μιας και είναι ιδιαίτερη σχεδίαση αλλά και με ιδιαίτερο tweeter.Θα είναι φέτος στην έκθεση να πάρουμε μία ιδέα άραγε?

Απ' όσο "πιάνουν" τα...νεανικά αυτιά μου,ήταν πολύ εντυπωσιακά τουϊτερ. Εκταση,αέρας,διαφάνεια,ανάλυση και χωρίς να κουράζουν.
Βέβαια έπαιζαν με σχετικά μαλακή λάμπα.
 
Last edited:
Τα ηχεια τα εχω ακουσει και γω πριν λιγους μηνες σε φιλικο σπιτι με διαφορετικο setup. Μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις.
 
Διονύση όπως βλεπουμε παίζει με Spectron Musician III SE mk2, μήπως έχεις άλλη φωτό, όπου φαίνεται ο προενισχυτής και η πηγή?
 
Απάντηση: Re: ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ.

Διονύση όπως βλεπουμε παίζει με Spectron Musician III SE mk2, μήπως έχεις άλλη φωτό, όπου φαίνεται ο προενισχυτής και η πηγή?

gallo_electronics.jpg Resolution audio...

Ιδού μέσα στο λίνκ,που έχω βάλει είναι η φωτο βρέ σύ.
 
Απάντηση: Re: ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ.

View attachment 34826 Resolution audio...

Ιδού μέσα στο λίνκ,που έχω βάλει είναι η φωτο βρέ σύ.

Eξαιρετικό player με συτρόευσε στις μουσικές μου αναζητήσεις για 2 χρόνια, με προενισχυτή και inputs αν θυμάμαι καλά. Περίεργο approach για τα δυο ξεχωριστά κομμάτια με οθόνη και τροφοδοτικό στο ένα και dac-transport στο άλλο!
 
...Περίεργο approach για τα δυο ξεχωριστά κομμάτια με οθόνη και τροφοδοτικό στο ένα και dac-transport στο άλλο!

Σωστή σκέψη όμως ε?
Τράνσπορτ με dac μαζί (γιά ελάχιστο μήκος καλωδίου σύνδεσης) και οθόνη+μετασχηματιστές ξέχωρα (χωρίς ανεπιθύμητους επηρεασμούς) :grinning-smiley-043
 
Βέβαια... από 3 χιλιάρικα που είχαν τα 3.1 χωρίς την ενίσχυση πήγαν 5+ ?

Στα 3 χιλιάρικα θεωρώ ότι ήταν μια 'πολύ καλή' επιλογή εαν είχατε κάποιον δυνατό τελικό ή ολοκληρωμένο.
Στα 5+ θα ....πρέπει να τα ακούσουμε :))))
 
Last edited:
Ναί τώρα μετακινούνται στην κατηγορία θα το...σκεφτώ...:BDGBDGB53: