Καθαρές Παραλίες

toliskot

Supreme Member
20 February 2012
4,462
Ραφήνα
Τελικά ποιες παραλίες στην Ανατολική Ατική έχουν διατηρηθεί καθαρές και μπορούμε να κολυμπήσουμε άφοβα ? Πριν 10 χρόνια ήταν στο Σχοινιά, τώρα όμως με 100.000 κόσμο τις Κυριακές δεν νομίζω ότι ισχύει.

σχοινιας παναγια μου μακρια!!!! βουρκος ειναι πλεον ρεσυ λαθος κανω???

εμεις την εχουμε καταβρει εκει προς αναβυσσο μερια οποτε βαριεμαι να ψαχνω για καινουργια πραγματα.... Σε λιγο που θα γεμισει κ κει με τιποτα αλλοδαπους κ πακις..... βλεπουμε χιχιιιι

σχοινιας παναγια μου μακρια!!!! βουρκος ειναι πλεον ρεσυ λαθος κανω???

εμεις την εχουμε καταβρει εκει προς αναβυσσο μερια οποτε βαριεμαι να ψαχνω για καινουργια πραγματα.... Σε λιγο που θα γεμισει κ κει με τιποτα αλλοδαπους κ πακις..... βλεπουμε χιχιιιι
Δε νομιζεις οτι το τελευταιο ειναι ρατσιστικοτατο;δεν συν-λουεσαι σε ιδιες παραλιες με αλλοδαπους;;

Εγώ πάντως τους μαυρούλιδες τους βλέπω στην παραλία αλλά δεν κάνουν μπάνιο, πουλάνε γυαλιά, αξεσουάρ, φουστάνια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς......

Δε νομιζεις οτι το τελευταιο ειναι ρατσιστικοτατο;δεν συν-λουεσαι σε ιδιες παραλιες με αλλοδαπους;;

Ελα ρε Νικο οντως ειναι λιγο... Βλεπεις ειχα συνηθισει της Σουηδεζες φιλανδεζες ρωσσιδες στα νιατα μου οταν ζουσα Ροδο Καρπαθο και τωρα ξενερωνω. :BDGBGDB55:
Απλα μου τη δινει γιατι συνηθως μαζευονται μεγαλες παρεες οικογενειακα κ ωσπου να φυγουν εχει γεμισει η παραλια απο πιατακια ποτηρακια παμπερς και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.
Θα μου πεις κ εμεις ειμαστε καλυτεροι???

Ελα ρε Νικο οντως ειναι λιγο... Βλεπεις ειχα συνηθισει της Σουηδεζες φιλανδεζες ρωσσιδες στα νιατα μου οταν ζουσα Ροδο Καρπαθο και τωρα ξενερωνω. :BDGBGDB55:
Απλα μου τη δινει γιατι συνηθως μαζευονται μεγαλες παρεες οικογενειακα κ ωσπου να φυγουν εχει γεμισει η παραλια απο πιατακια ποτηρακια παμπερς και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.
Θα μου πεις κ εμεις ειμαστε καλυτεροι???

Ακριβώς αυτό που λες στο τέλος.
Ισχύει σε γενικές γραμμές αυτό με τις μεγάλες παρέες, και την εικόνα χάους που αφήνουν πίσω τους, αλλά γιατί εμείς ( ελληνοπρεπώς ) δεν το κάνουμε;
Και εγώ θα έλεγα Ανάβυσσο τηρουμένων των αναλογιών της ανατολικής αττικής...

απλα μπορει να μου φαινεται εμενα ρεσυ γιατι εμεις παμε για παραλια αντε να παρεις τις φραπεδιες το ταβλι σαντουιτσακι κανα πατατακι κ φυσικα την εφημεριδα. Απτην αλλη μιλαμε ο καθε ενας εχει απο ενα μαγικο τσαντακι του σπορτ μπιλλυ οτι θες θα το δεις!!!! αυγα σουτζουκακια τηγανιτες χαχαχαχαααα πας αδυνατος κ φευγεις με +23 κιλακια χαλαρα!!!

Αυτό δεν είναι μπάνιο, αυτό είναι πικ - νικ !

αν και εχουμε ξεφυγει απτο θεμα αλλα ειδικα χθες μεχρι κ καρβουνα ειδα αλλα ευτυχως δεν τα αναψαν χαχαχααχχαααα μαλλον ειχε πολυ ζεστη.

πισω στο θεμα μας εχει παει κανεις προς λουτσα μερια στη "κακια παραλια" ??? το μιλαγα το πρωι με ενα συναδελφο κ εκφραστηκε με αρκετα καλα λογια γιαυτο....

Για Πόρτο Ράφτη τι λέτε ? Έχει πάει κάποιος εκεί ?

Από όσο ξέρω, πιο πέρα από την Kalua, είναι καλά και ήσυχα για μπάνιο.

απλα μπορει να μου φαινεται εμενα ρεσυ γιατι εμεις παμε για παραλια αντε να παρεις τις φραπεδιες το ταβλι σαντουιτσακι κανα πατατακι κ φυσικα την εφημεριδα. Απτην αλλη μιλαμε ο καθε ενας εχει απο ενα μαγικο τσαντακι του σπορτ μπιλλυ οτι θες θα το δεις!!!! αυγα σουτζουκακια τηγανιτες χαχαχαχαααα πας αδυνατος κ φευγεις με +23 κιλακια χαλαρα!!!

Μαζί σου! Και εγώ με τον ίδιο "εξοπλισμό" με εσένα πάω. Με τους υπόλοιπους που πάνε με το τσαντάκι του σπορτ μπίλλυ που λες, δεν έχω εννοείται κάποιο πρόβλημα, δικαίωμα τους, αρκεί όταν φεύγουν να μην αφήνουν το μισό περιεχόμενο διάσπαρτο σε όλη την παραλία.

αν και εχουμε ξεφυγει απτο θεμα αλλα ειδικα χθες μεχρι κ καρβουνα ειδα αλλα ευτυχως δεν τα αναψαν χαχαχααχχαααα μαλλον ειχε πολυ ζεστη.

πισω στο θεμα μας εχει παει κανεις προς λουτσα μερια στη "κακια παραλια" ??? το μιλαγα το πρωι με ενα συναδελφο κ εκφραστηκε με αρκετα καλα λογια γιαυτο....

Αρτεμιδα παρακαλω ,ακου Λουτσα :)

Σε ποιο σημείο είναι αυτή ? Μετά τα φανάρια για Σπάτα ?

Αρτεμιδα παρακαλω ,ακου Λουτσα :)

Εδω ειναι παντα καθαρα (λογω Ευβοικου πανω-κατω τα νερα) ,ιδανικα για μικρα παιδια (αρκετα ρηχα νερα μετα τα 50μ βαδισμα αρχιζει το βαθος να αυξανει) ,μαγαζια για ολα τα γουστα και ολοες τις ηλικιες .

Απάντηση: Re: Καθαρές Παραλίες

Τι εννοείς πάνω κάτω τα νερά ? την παλίρροια ?

Μαλλον τα ρευματα του Ευβοϊκου...

Ξερεις, ποτε πανω και ποτε κατω τα νερα...

Θα έλεγα για να μην ανοίξουμε άλλο θέμα να αναφέρουμε όσοι ξέρουμε παραλίες κάπως ερημικές με λιγότερο κόσμο καθώς και πως πηγαίνουμε σε αυτές κάποιον χάρτη κλπ…. :BDGBDGB53:
Πιστεύω ότι αυτές οι παραλίες είναι μαγευτικές με «δύσκολο» χωμάτινο δρόμο και για αυτό πρότεινα κάποιες οδηγίες για να πηγαίνουμε….