Δε νομιζεις οτι το τελευταιο ειναι ρατσιστικοτατο;δεν συν-λουεσαι σε ιδιες παραλιες με αλλοδαπους;;σχοινιας παναγια μου μακρια!!!! βουρκος ειναι πλεον ρεσυ λαθος κανω???
εμεις την εχουμε καταβρει εκει προς αναβυσσο μερια οποτε βαριεμαι να ψαχνω για καινουργια πραγματα.... Σε λιγο που θα γεμισει κ κει με τιποτα αλλοδαπους κ πακις..... βλεπουμε χιχιιιι
Δε νομιζεις οτι το τελευταιο ειναι ρατσιστικοτατο;δεν συν-λουεσαι σε ιδιες παραλιες με αλλοδαπους;;
Ελα ρε Νικο οντως ειναι λιγο... Βλεπεις ειχα συνηθισει της Σουηδεζες φιλανδεζες ρωσσιδες στα νιατα μου οταν ζουσα Ροδο Καρπαθο και τωρα ξενερωνω. :BDGBGDB55:
Απλα μου τη δινει γιατι συνηθως μαζευονται μεγαλες παρεες οικογενειακα κ ωσπου να φυγουν εχει γεμισει η παραλια απο πιατακια ποτηρακια παμπερς και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.
Θα μου πεις κ εμεις ειμαστε καλυτεροι???
Αυτό δεν είναι μπάνιο, αυτό είναι πικ - νικ !
Για Πόρτο Ράφτη τι λέτε ? Έχει πάει κάποιος εκεί ?
απλα μπορει να μου φαινεται εμενα ρεσυ γιατι εμεις παμε για παραλια αντε να παρεις τις φραπεδιες το ταβλι σαντουιτσακι κανα πατατακι κ φυσικα την εφημεριδα. Απτην αλλη μιλαμε ο καθε ενας εχει απο ενα μαγικο τσαντακι του σπορτ μπιλλυ οτι θες θα το δεις!!!! αυγα σουτζουκακια τηγανιτες χαχαχαχαααα πας αδυνατος κ φευγεις με +23 κιλακια χαλαρα!!!
αν και εχουμε ξεφυγει απτο θεμα αλλα ειδικα χθες μεχρι κ καρβουνα ειδα αλλα ευτυχως δεν τα αναψαν χαχαχααχχαααα μαλλον ειχε πολυ ζεστη.
πισω στο θεμα μας εχει παει κανεις προς λουτσα μερια στη "κακια παραλια" ??? το μιλαγα το πρωι με ενα συναδελφο κ εκφραστηκε με αρκετα καλα λογια γιαυτο....
πισω στο θεμα μας εχει παει κανεις προς λουτσα μερια στη "κακια παραλια" ??? το μιλαγα το πρωι με ενα συναδελφο κ εκφραστηκε με αρκετα καλα λογια γιαυτο....
αν και εχουμε ξεφυγει απτο θεμα αλλα ειδικα χθες μεχρι κ καρβουνα ειδα αλλα ευτυχως δεν τα αναψαν χαχαχααχχαααα μαλλον ειχε πολυ ζεστη.
Τι εννοείς πάνω κάτω τα νερά ? την παλίρροια ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.