King Kong σε HD-DVD. Υπάρχει ακόμη;

Από Αυστραλία κοστίζει 4.83 ευρω και έχει ελληνικα.Από κεί το παρέλαβα κι εγώ

Παραγειλα απο amazon com εδω και ενα μηνα δυο HD-DVD και ακομα να ερθουν εχω βαλη και delivery 8-12 μερες.Ξερει κανεις που εχει παραγειλη που πανε τα δεματα και κατα μεσο ορο ποσο χρονο κανουν?Το συνολικο ποσο ηταν 35 dolar.Οποτε το αποκλειω να εχουν παει αεροδρομιο τελωνεια και τα ρεστα.

Οι χρόνοι παράδοσης διαφέρουν.Από Αmazon.com μου έρχονται σε 15-20 ημέρες.Από Αmazon.de έκανε ένα μήνα.Ρώτα τον ταχυδρόμο σου και εάν δεν έκανε παράδοση, στείλε mail στo Amazon.Αν εχει χαθεί στο αντικαθιστούν.

Ξερει κανεις που εχει παραγειλη που πανε τα δεματα και κατα μεσο ορο ποσο χρονο κανουν?
~2 εβδομάδες

Μια φορα μόνο προφανώς εχει παραπέσει και εκανε 2 μηνες.

Υπάρχει αυτό το δισκάκι διαθέσιμο ακόμη, με ελληνικούς υπότιτλους, όπως κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά;

Ξέρει κανείς;

Παναγιώτη καλημέρα.
Άν δεν το παράγγειλες ήδη, δες εδώ.
http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Se...=King+Kong&page=search&go.x=33&go.y=9&cur=258
(Δωρεάν μεταφορικά.)
Φιλικά, Μιχάλης.

2 φορές παρήγγειλα Πέμπτη.
Τη μία φορά έφτασε Τρίτη, την άλλη Τετάρτη (5 και 6 μέρες αντίστοιχα).
Πρέπει να έχει να κάνει και με το πότε φεύγει αποστολή από Αυστραλία, οι τύποι μια φορά το στέλνουν αυθημερόν ή την επομένη της παραγγελίας (αναλόγως της διαφοράς ώρας)

Να ρωτησω και κατι αλλο? Στην εγγραφη που να βαλω πόλη και που περιοχή?

Στο suburb περιοχη και στο state την πόλη?
Τι λέτε?

Edit:
στο Subrub: Πόλη
State: Περιοχή

Για οποιον χρειαστεί.
Επίσης συγνωμη για το τριπλο ποστ.Δεν βλεπω καπου να κανω edit τα απο πανω ποστ.