Κλήση από το 2003

Constantinos Milonas

AVClub Addicted Member
20 August 2006
1,782
Σήμερα το πρωί μου ήρθε κλήση από το 2003 για παράνομο παρκάρισμα.
Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν θυμάμαι τίποτα σχετικό με αυτό.
Ακόμα ότι το αυτοκίνητο που είχα τότε αποκλείεται να το είχα παρκάρει όπου να'ταν άλλωστε δεν το συνηθίζω ετσι και αλλιώς. Ειδικά στον Πειραιά και στο σημείο που γραφει η κλείσει. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση ξέρει κανεις ? :furious3:

Ψάξε το γιατί πολλά έχουν γίνει στον Πειραιά με "μαϊμού" κλήσεις. Πρώτα από όλα πάρε την υπεύθυνη και ρώτα στοιχεία που αναφέρει η κλήση (όχι μόνο νούμερο κυκλοφορίας αλλά και μάρκα αυτοκινήτου).

ΥΓ. Η περιοχή που αναφέρουν είναι η Πέτρου Ράλλη (ρωτάω γιατί έχουν και μια συμπάθεια στην συγκεκριμένη περιοχή:BDGBGDB55:)?

Παιδιά και εμάς μας ήρθε εχθές μια κλήση για το 2003!!! σύμπτωση?? Πειραιά ακτή Μιαούλη και φυσικά κανείς δε θυμάται τίποτα (και δε συνηθίζουμε να τα αφήνουμε αυτά έτσι) Παράνομο παρκάρισμα λέει 35 αλλά δεν περιλαμβάνονται προσαυξήσεις!!!

Τροχαία Πειραιά 61.50 ευρο το ποσο 22/4/2003 λένε ότι έγινε η παράβαση. Προσπαθώ να σπάσω το κεφαλή μου να θυμηθώ αλλα τίποτα. Αν την έχω κάνει την πατάτα καλά να πάθω αλλα τσάμπα να πληρώνουμε κερατιάτικα.

Παιδιά εμένα πριν μερικά χρόνια μου είχε έρθει κλήση από τον δήμο Ρόδου για παράνομο παρκάρισμα.
Το θέμα είναι ότι μέχρι τότε δεν είχα πάει ποτέ στην Ρόδο.

Αφού κάναμε αρκετή φασαρία ανακάλυψαν ότι είχαν κάνει λάθος..

συνήθως οι δήμοι κάνουν τέτοια πράγματα. μου έχει συμβεί 2 φορές στο παρελθόν από Δημο Κηφισιάς και Δήμο Πατρέων. Κηφισιά δεν είχα ποτέ με το αμάξι και πάτρα την ημερομηνία της κλήσης είχα ήδη μετακομίσει αθήνα και είχανε κρατήσει τις πινακίδες από την εποχή έμεινα εκεί και που μου είχαν ρίξει δικαίως για παράνομη στάθμευση. και τις 2 φορές πήγα και εξήγησα και σβήστηκαν από τον αρμόδιο υπάλληλο.

οι δήμοι το έχουν σύστημα. τώρα αν το έκανε και η τροχαία άγνωστο. πάντως μετά από κάποιο διάστημα ήξερα ότι πάνε εφορία και μπαίνουν στο εκκαθαριστικό.

Το ότι από το 2003 το θυμήθηκαν τώρα δε σας κοινεί την περιέργια;

Επίσης δεν υπάρχει μετά την 5ετία παραγραφή;

Η κληση που ηρθε σε εμας απο τον πειραια ειναι απο το 2003 ... 34,5 ευρω... εμενα ειναι η δευτερη .... πηγα και πληρωσα μια ηδη που ηταν απο το 2007...

δυστηχως αν το διαβασετε λεει παραγραφη μετα την 20ετια και πιο κατω αν θυμαμαι καλα οτι η κληση αυτη δεν μπορει να σβηστει η να παραγραφει
δεν ξερω τι σημαινει αυτο.... απο την μια να την αφησουμε απληρωτη και απο την αλλη να μας ερθει κανενα περιεργο ποσο και να ψαχνομαστε....
δεν ξερω τι να κνω....

Το περίεργο τις υπόθεσης είναι ότι μένω 5 λεπτά από τον Πειραιά και έχω και μηχανή. Αποκλείεται την συγκεκριμένη χρονική περίοδο να κατέβηκα με το άμαξη και ποσο μάλλον να το άφησα και στην Γούναρη.
Τέλος πάντων αύριο θα πάρω τηλέφωνο να δω, αν εδώ που τα λέμε δεν νομίζω ότι θα βγάλω άκρη.

Αφήστε γιατί πριν μερικά χρόνια η εφορία είχε ζητήσει από συγγενικό μου πρόσωπο να πληρώσει πρόστιμο για κάποια τέλη κυκλοφορίας που φαινόντουσαν στο σύστημα ότι δεν έχουν πληρωθεί.

Τα "παίρνει στο κρανίο" πάει σπίτι, βρίσκει την απόδειξη (15ετίας) και τους την πάει και τι της λέει ο υπάλληλος;

- Ναι ξέρετε έχετε δίκιο το έχετε πληρώσει τελικά, αλλά εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό γιατί δε μπορώ να το παραγράψω, ούτε να καταχωρήσω στο σύστημα την χειρόγραφη απόδειξη σας (γιατί παλιά δεν υπήρχαν Η/Υ) !
- Τι λες ρε φίλε.... του λέει η συγγενείς μου. Εγώ δεν πληρώνω τίποτα και αν δε μου σβήσετε το πρόστιμο και να μου δώσετε ενημερότητα ότι δε χρωστά τίποτα σου κάνω μήνυση επί τόπου προσωπική σε εσένα.

Να δείτε για πότε έφερε τον Έφορο και για πότε παραγράφηκε το θέμα, σε χρόνο dt !

Και εγώ το θέμα με τις κλήσεις το έλυσα με απειλή για μήνυση. Βέβαια είχα και τα κατάλληλα στοιχεία που έδειχναν την απάτη τους.

Σας εφαγα!!!!
ξανακατέθεσα πινακίδες για περιστατικό του 2000.
Την πρωτη φορά τις κατεθεσα το 2003 σε τμήμα το οποίο μάλλον δεν πηγαινε καλά και το κλείσανε.
Δυστηχως δεν υπήρχαν αρχεία για να το επιβεβαιωσω παρά μόνο ενας αριθμός πρωτοκώλου τον οποίο ηταν αδύνατο να τον συνδεσουμε.