ΚΜplayer και μοβ οθόνη

18 June 2006
8,275
Θεσσαλονίκη
Κάτι έχω κάνει και όταν δίνω full screen στον KMplayer μου βγαίνει μια μοβ οθόνη. Όταν επαναφέρω σε μικρότερο μέγεθος όλα καλά . Τον απεγκατέστησα και τον εγκατέστησα ξανά αλλά τίποτα

Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει γρήγορα γιατί θέλω να δω τανία και μούχει σπάσει τα νεύρα

περιμενε περιμενε.......

Εγω ξερω οτι ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ codec packs οταν θελουμε να αποφυγουμε πολλαπλα προβληματα στο HTPC μας.

Ξερεις κατι για τον KM οτι δουλευει με packs?

Τώρα κατά περίεργο τρόπο έστρωσε και δεν ξέρω γιατί .
Την κάνω τώρα να δω την ταινία μου και θα το κοιτάξω το θέμα ξανά εάν μου το ξανακάνει. Άντε καλό βράδυ κι ευχαριστώ

Απάντηση: Re: ΚΜplayer και μοβ οθόνη

επισης μπας και αλλαξες κατι στην καρτα γραφικων?
Τίποτα ρε συ , όπως έπαιζα έτσι είναι . Βέβαια ένα καλό οδηγό σeταρίσματος για τον MKP θα ήθελα από κάποιον και πιστεύω πολλοί εδώ μέσα που δεν είναι και εξπερ με τα PC

Κάτι έχω κάνει και όταν δίνω full screen στον KMplayer μου βγαίνει μια μοβ οθόνη. Όταν επαναφέρω σε μικρότερο μέγεθος όλα καλά . Τον απεγκατέστησα και τον εγκατέστησα ξανά αλλά τίποτα

Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει γρήγορα γιατί θέλω να δω τανία και μούχει σπάσει τα νεύρα

Συνήθως κατά τις απεγκαταστάσεις, όλο και κάτι μένει σε registry, δοκίμασε με το ccleaner.-bye-

Re: Απάντηση: Re: ΚΜplayer και μοβ οθόνη

Τίποτα ρε συ , όπως έπαιζα έτσι είναι . Βέβαια ένα καλό οδηγό σeταρίσματος για τον MKP θα ήθελα από κάποιον και πιστεύω πολλοί εδώ μέσα που δεν είναι και εξπερ με τα PC

Nαι,καλό θα ήταν κάποιος που έχει ασχοληθεί με τις ρυθμίσεις του KM Player,να μας πεί τι ακριβώς πρέπει να ρυθμίσουμε,γιατί πελαγώνεις στη κυριολεξία εκεί στο μενού

Ξερεις κατι για τον KM οτι δουλευει με packs?

αυτό που ξέρω είναι ότι σε παλαιότερο Guide σε αυτό το Forum, κάποιος είχε δώσει οδηγίες για disable των internal codecs του KM και οι ματρόσκες έπαιζαν νερό και απροβλημάτιστα.

Αν έχει αλλάξει κάτι, παρακαλώ παραθέστε τις διαφορετικές ρυθμίσεις ή links για γίνουν οι διορθώσεις.
-bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΜplayer και μοβ οθόνη

Nαι,καλό θα ήταν κάποιος που έχει ασχοληθεί με τις ρυθμίσεις του KM Player,να μας πεί τι ακριβώς πρέπει να ρυθμίσουμε,γιατί πελαγώνεις στη κυριολεξία εκεί στο μενού

Σ υ μ φ ω ν ω .
Ειπα μετα απο ένα εξάμηνο να αναβαθμίσω και να βάλω και εγω τον KMplayer 1432
Κατέβασα επίσης και εγκατέστησα και CCCP 21-9-08 αφού πρώτα έβγαλα τα K-Lite codec pack που είχα σετάρει με δυσκολία παλιά.

Τώρα όμως έχω πρόβλημα στον ήχο στα mkv στον KMPlayer και στον MPC.
Μπορει κάποιος να ποστάρει πρόσφατο LINK με οδηγίες για ρυθμίσεις των KMPlayer και MPC.?