Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Αυστηρά για άντρες!
Όποιος ισχυρίζεται ότι όλα τα κομμωτήρια κάνουν την ίδια δουλειά τότε σίγουρα δεν έχει κατά νου το εν λόγω κομμωτήριο που εξυπηρετεί μόνο τον αντρικό πληθυσμό. Πρόκειται....

για το κομμωτήριο "Hot Cuts" στα Λαδάδικα, όπου όλες οι κομμώτριες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πελάτες…topless.

Οι τιμές του κομμωτηρίου εξαρτώνται από τις υπηρεσίες που ζητά κάθε φορά ο πελάτης (κούρεμα, λούσιμο και μασάζ στο κεφάλι, κ.λ.π). Το βέβαιο πάντως είναι ότι οι άντρες έχουν έναν λόγο παραπάνω να προτιμούν το συγκεκριμένο πρωτότυπο κομμωτήριο.

4dcd93d4c3f727da7c3a3b77486c7a04_XL.jpg

http://www.thestival.gr/xalllara/item/4281-barber-strictly-for-men

Να και μια ευχάριστη είδηση...
Το άσχημο για μένα είναι πως δεν έχω μαλλιά...

Άρε γκαντεμιά που με δέρνει...:bigcry:

Απάντηση: Re: Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Βρε, άσε τα κλάματα και κάλεσέ τις για μια δωρεάν εξέταση στο ιατρείο σου!!:Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Βρε, άσε τα κλάματα και κάλεσέ τις για μια δωρεάν εξέταση στο ιατρείο σου!!:Banane0::Banane0:

Βλέπεις πήγα και έγινα οφθαλμίατρος...Δεν μου πέρασε απ το μυαλό η ειδικότητα του γυναικολόγου... :furious3:

Re: Απάντηση: Re: Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Δεν μου πέρασε απ το μυαλό η ειδικότητα του γυναικολόγου... :furious3:

Με τη γκαντεμιά που έχεις, θα είχες πελάτισσες όλες τις 50+...:Banane0:

Κανουν και μασαζ στο ....κεφαλι λεει.

Δεν ειναι απαραιτητα τα μαλλια :ernaehrung004:

Στη θεσσαλονικη; Φτου ρε γαμωτο... Και θελω κουρεμα...παραρτημα στην αθηνα δεν εχουν;

Oι θεσσαλονικείς παραπονιούνται ότι δεν έχουν αρκετά μαγαζιά Hi-Fi για να ακούσουν ηχεία κλπ και εμεις στην αθήνα δεν μπορούμε να κάνουμε ένα κούρεμα της προκοπής !!

...τάνα ζωή !!!! :Banane0::Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:

Στη θεσσαλονικη; Φτου ρε γαμωτο... Και θελω κουρεμα...παραρτημα στην αθηνα δεν εχουν;

Καλη ιδεα τους εδωσες τωρα.

Τα ΣΚ θα κατεβαινουν με το τρενο Αθηνα θα κλεινουν ενα βαγονι και θα γινεται εκει μεσα της τρελλης.
Τριχα για τριχα δεν θα μενει λεμε :Banane0:

Μηπως να το διοργανωσει ο ΟΣΕ μπας και κλεισει καμια τρυπα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη

Βλέπεις πήγα και έγινα οφθαλμίατρος...Δεν μου πέρασε απ το μυαλό η ειδικότητα του γυναικολόγου... :furious3:

Γυναικολόγος;
Εγώ! Το χόμπυ μου!