Κώστα Γκαβάκο, Κώστα Ζαγγογιάνη πολύχρονοι!!

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,365
Αθήνα
Στα εκλεκτά μέλη της Μουσικής Κατηγορίας Κώστα Γκαβάκο και Κώστα Ζαγγογιάνη οι οποίοι τυγχάνουν και σκληροπυρηνικά μέλη του Κλασσικού lobby εύχομαι:

Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία!!

και ελπίζω να συνεχίσουν να κοσμούν την Κατηγορία μας με την παρουσία τους.
:ernaehrung004:

Τίς θερμότερες ευχές μου καί στούς δυό καλούς φίλους,γιά προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Πάντα δημιουργικοί και φιλέρευνοι.

:ernaehrung004::ernaehrung004:

Χρονια πολλα και σε εσας και σε ολους/ες οσους γιορταζουν σημερα.
Δεν εχουμε ανταλλαξει πολλα-πολλα, αλλα προσωπικα σας παρακολουθω παντα με ενδιαφερον :ernaehrung004:

Xρόνια πολλά στο Γκαβάκο, τον Ζαγγογιάννη και όλους τους Κωστήδες της κατηγορίας!

Εύχομαι υγεία, χαρές και ότι επιθυμείτε...

Χρόνια σας πολλά με καλές μουσικές ...

ΥΓ.: Κώστα Γκ. εύχομαι και πολλές καινούριες βιβλιοθήκες στο δρόμο σου, για να χωράνε οι καταφθάσουσες, με ρυθμό πολυβόλου, παραγγελίες βινυλίου ...

Ευχαριστώ όλους τους αγαπητούς φίλους για τις ευχές τους.
Η αλήθεια είναι ότι οι καινούργιες παραλαβές δίσκων μου έχουν δώσει μεγάλη χαρά.
Καινούργιες παραλαβές είναι οι συμφωνίες του Johann Christian Bach που έβαζε ο Λεοπόλδος τον Αμαντέους να διαβάζει για να μάθει σύνθεση. Οι δέκα σονάτες του Scriabin με τον Ζhoukov έναν πιανίστα που είχα ακούσει για πρώτη φορά από τους παλινοστούντες. Τα εννιά κουτιά με τις συμφωνίες του Haydn με Dorati Philarmonia Hungarica, που δεν ξέρω άν είναι η καλύτερη επιλογή αλλά που όταν δεν ακούω τα χρησιμοποιώ αντί για βαράκια, και κάτι περίεργα του Bartok με δυο πιάνα και κρουστά για να δοκιμάζω τις αντοχές της γυναίκας μου.
Τώρα αν προσθέσεις κάτι καινούργιες παραλαβές σε original που αποτελούν κατάλοιπα του παρεθόντος (που προσπαθώ ανεπιτυχώς να αποβάλλω) Allain Toussaint, Garnet Mimms, King kurtis συν κάποιες κυρίες με ονόματα Esther, Koko και Etta που συνεχίζουν να με έλκουν, δεν με έχουν αφήσει να συμμετάσχω πιο ενεργά στις συζητήσεις.
Ιδιαίτερες ευχές στον συνονόματο που θα ευχόμουν να είμαστε γείτονες για να ανταλλάσσουμε τα βινύλια μας.