ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ... Κληρωση

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,035
Και στο βαθος... ντερμπι!
Από την κλήρωση φαινεται ότι πάμε ολοταχως για τελικό-ντερμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ!!!:flipout:

Αναλυτικά τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου:

1. ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
2. ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός
3. Ηλυσιακός-Ξάνθη
4. Ιωνικός ή Κέρκυρα-Λάρισα ή ΟΦΗ

Οι αγώνες είναι διπλοί και θα γίνουν στις 17 και 31 Ιανουαρίου.

Η κλήρωση για τα ημιτελικά

Νικητής 1-Νικητής 3
Νικητής 4-Νικητής 2

Οι αγώνες είναι διπλοί και θα γίνουν στις 28 Φεβρουαρίου και στις 18 Απριλίου.

Οι βαζελοι εμαθαν για την κληρωση ή ακομα πανηγυριζουν εξαλα για την ιστορικη προκριση? :flipout::flipout::flipout:

Τρομερο δεν ειναι να σου εχει φυγει η ουγια να κερδισεις την καλυτερη Καλαμαρια στα πεναλτυ και να πανηγυριζεις λες και ήταν τελικος;:flipout: :flipout:
Αυτο δειχνει την λαθος νοοτροπία των βαζελων και το τεραστιο άγχος που κουβαλανε οι παικτες...

Δεν θα με χάλαγε ένας τελικός Ηλισιακός - Γιάννενα !!!!:blink: :blink:

Re: Απάντηση: ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ... Κληρωση

Οι βαζελοι εμαθαν για την κληρωση ή ακομα πανηγυριζουν εξαλα για την ιστορικη προκριση? :flipout::flipout::flipout:

Φίλε Πέτρο Μακρή,:grinning-smiley-043 εάν δεν απατώμαι είστε οπαδός της ΑΕΚ, έτσι δεν είναι?

Τρομερο δεν ειναι να σου εχει φυγει η ουγια να κερδισεις την καλυτερη Καλαμαρια στα πεναλτυ και να πανηγυριζεις λες και ήταν τελικος;:flipout: :flipout:
Αυτο δειχνει την λαθος νοοτροπία των βαζελων και το τεραστιο άγχος που κουβαλανε οι παικτες...

Εξαιρετικά αντικειμενική θέση με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.:ernaehrung004:

Καλα, εσεις εχετε την μοναδικη στα ιστορικα χρονικα περιπτωση οπαδων που κατεβηκαν στους δρομους για να πανηγυρισουν την ΗΤΤΑ τους απο τη Γιουβεντους. Δεν εχει υπαρξει αλλο τετοιο γεγονος, παγκοσμιως!!!!

(κανω και λιγο πλακα, ετσι? μην πέσουν να με φανε οι κηπουροι της ιντρακομ!!!!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ... Κληρωση

Φίλε Πέτρο Μακρή,:grinning-smiley-043 εάν δεν απατώμαι είστε οπαδός της ΑΕΚ, έτσι δεν είναι?

Ημουν Εθνικος Πειραιως. Οοοοολοι οι Εθνικοι ομως ειναι αντιολυμπιακοι:ernaehrung004:

ο Παναθηναικος στο ματς με την FC Kalamaria εδειξε την ευρωπαικη του εκτος εδρας ανωτεροτητα παλεψε,αμυνθηκε, εκανε πεναλτυ που δεν δοθηκε απεναντι σε ενα μεγαλο αντιπαλο και στο τελος πηρε πανηγυρικα την προκριση τετοιους εξαλλους πανηγυρισμους ειχα να δω απο την νικη στον Αγιαξ μεσα στην Ολλανδια,
στα δικα μας τωρα καλα ρε βγηκαμε εμεις η Αεκτζηδες και μιλαμε....δεν κοιταμε τα χαλια μας που με οποια ομαδα παιζουμε(ΠΑΟΚ) της αναστενουμε?

θελουμε και πρωταθλημα...ξου ρε

[/QUOTE](κανω και λιγο πλακα, ετσι? μην πέσουν να με φανε οι κηπουροι της ιντρακομ!!!!)[/QUOTE]

Αυτοί ποτίζουν την καινούργια γλάστρα μην ανησυχείς !!!:flipout: :flipout: :flipout:

στα δικα μας τωρα καλα ρε βγηκαμε εμεις η Αεκτζηδες και μιλαμε....δεν κοιταμε τα χαλια μας που με οποια ομαδα παιζουμε(ΠΑΟΚ) της αναστενουμε?

θελουμε και πρωταθλημα...ξου ρε

Δεν μου φτάνει που είμαι στο κρεββάτι 5 μέρες, εσύ θα με αρρωστήσεις περισσότερο !!!!:flipout: :flipout:

Δεν μου φτάνει που είμαι στο κρεββάτι 5 μέρες, εσύ θα με αρρωστήσεις περισσότερο !!!!:flipout: :flipout:

Περαστικά για την ομάδα σου, αλλά και σε εσένα σε θέλουμε δυνατό στις επάλξεις!:grandpa:

Μη ξεγράφετε τον ΟΦΗ. Έχει φοβερή ομάδα φέτος. Και με μια απλή κίνηση μπορεί να λύσει και όλα υα προβλήματα του ΠΑΟ. Δηλαδή να πάει όλος ο ΟΦΗ στον ΠΑΟ και όλος ο ΠΑΟ στον ΟΦΗ. Η ακόμα πιο απλά να ανταλλάξουν ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟ όνοματα.

δε ματιάζεις - λίγο ακόμη - και το βάζελο;;;

Τι να τους ματιάξεις αυτούς; Πιο χάλια δε γίνεται. Μου θυμίζουν τον Ολυμπιακό του Καζιμιέρσκυ του Παπαγγέλη και του Αγγελίνα:flipout: :flipout:

Τι να τους ματιάξεις αυτούς; Πιο χάλια δε γίνεται. Μου θυμίζουν τον Ολυμπιακό του Καζιμιέρσκυ του Παπαγγέλη και του Αγγελίνα:flipout: :flipout:

Ψάχνω κολήριο για να μπορώ να βλέπω καλύτερα
τον γαύρο. Τι μπαλάρα είναι αυτή?

Να 'χα 1000 μάτια το γαύρο να θαυμάζω

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ψάχνω κολήριο για να μπορώ να βλέπω καλύτερα
τον γαύρο. Τι μπαλάρα είναι αυτή?

Να 'χα 1000 μάτια το γαύρο να θαυμάζω

Βάλε και δεύτερη tv δίπλα στην κανονική... θα βλέπεις και την μπαλάρα όταν πάει στα ball boys....:flipout: :flipout:

Βάλε και δεύτερη tv δίπλα στην κανονική... θα βλέπεις και την μπαλάρα όταν πάει στα ball boys....:flipout: :flipout:

Όχι φίλε μου,

για να απολαύσω την μπαλάρα του γαύρου
σκέφτομαι να χτυπήσω δάνειο για να πάρω
εναν Ruby και να τον ανοίγω μόνο για
πάρτη του.