Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,718
αποφασισαμε να πιουμε εναν καφε Κυριακη πρωι στο Verde στο άλσος Παπάγου οσοι πιστοι προσέλθετε

ριχτε και καμιά συμμέτοχη να κλείσω τραπέζι τρελό!!!!!!

1 Λαρρυ
2 Eki65
3 Afam αντωνης Φαμελος
4 Havoc
5 Σπυρος Σουρλας
6 Αντωνης Νικοπολιδης
7 Θωμας Μαυρος
8 Νικος Αναστοπουλος

Και συνεχίζω από το πρώην θέμα απαντώντας στον κο Σούρλα ότι :
εννοείται ότι θα κάτσω σε διπλανό τραπέζι διότι κάποιοι "ογκόλιθοι" που κάθονται δίπλα μου ούτως ή αλέως δεν μου αφήνουν χώρο ........

δεν συνεχίζω....:flipout: :flipout: :flipout:

Πάω να δω τα βίντεο με τον Αντωνάκη για να είμαι διαβασμένος την Κυριακή στην "εκκλησία" !!!!!

10.30 αυστηρά,άν και συνήθως εγώ φτάνω καθυστερημένος.Και Larry οπως είπαμε.Τον Afam μονο του σε άλλο τραπέζι.Η καλύτερα βάλτον στην κουζινα να σοροπιαστεί με βάφλες,μπισκότα και όλα τα παρελκόμενα.-bye-

Απάντηση: Re: Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

Και συνεχίζω από το πρώην θέμα απαντώντας στον κο Σούρλα ότι :
εννοείται ότι θα κάτσω σε διπλανό τραπέζι διότι κάποιοι "ογκόλιθοι" που κάθονται δίπλα μου ούτως ή αλέως δεν μου αφήνουν χώρο ........

δεν συνεχίζω....:flipout: :flipout: :flipout:

Πάω να δω τα βίντεο με τον Αντωνάκη για να είμαι διαβασμένος την Κυριακή στην "εκκλησία" !!!!!

Αντε να σού πώ και ιστορίες για το πώς έπιασε τα πέναλτυ ο Χρηστίδης με την Κ.Π.Ρ.,μιά και έτυχε να τον γνωρίσω.

Re: Απάντηση: Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

10.30 αυστηρά,άν και συνήθως εγώ φτάνω καθυστερημένος.Και Larry οπως είπαμε.Τον Afam μονο του σε άλλο τραπέζι.Η καλύτερα βάλτον στην κουζινα να σοροπιαστεί με βάφλες,μπισκότα και όλα τα παρελκόμενα.-bye-

Ντρέπεσαι να πεις για την ξανθιά γκαρσόνα εεεε?????

Εμ.... δεν σε παίρνει...λογω ηλικίας όπως λέει και ο havoc.....:flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

Αντε να σού πώ και ιστορίες για το πώς έπιασε τα πέναλτυ ο Χρηστίδης με την Κ.Π.Ρ.,μιά και έτυχε να τον γνωρίσω.

Έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου.....:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

Eίμαι μέσα!!!! ίσως να είμαι και λίγο πιο αργά από τον Σπύρο κατά τις 11:00-bye-

Re: Απάντηση: Re: Κυριακη των Βαιων για καφε!!!!!

ΑΠΟΡΙΑ : Ο Αντωνάκης είχε γεννηθεί τότε.......??:chinscratch: :chinscratch: