ΛΑΜΠΑΤΟΙ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261
Επειδή τους λαμπάτους προενισχυτές ουδείς...εμίσησεν.

Μερικά πολύ αξιόλογα κομμάτια.

213.jpg QUIKSILVER TUBE LINE STAGE PRE(1100$)

aiL2-L.jpg AUDIBLE ILLUSIONS TUBE PRE(2400-2800$)

aiM3Ainside_L.jpg

presencels.jpg FIRST SOUND TUBE PRE(4000-.....$)

catpre.jpg CAT ULTIMATE TUBE PRE(7000$).

Διαβάζοντας ένα πολύ καλό review στ HiFiNews παλιότερα γιά ένα QUIKSILVER phono, επιχείρησα να επικοινωνήσω μέσω e-mail με την μαμά εταιρία (σχετικά με το voltase -220V or not?), αλλά τα παπούδια τίποτε! Αργότερα επικοινώνησα τηλ με την εδώ αντιπροσωπεία και μου είπαν πως δεν έχει πιστοποίηση CE και το άφησα. Ίσως σήμερα να είναι καλύτερα τα πράματα.

Όσο γιά τα B.A.T, αν είχα τα φράγκα δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου! Όχι απλά λαμπάτα χωρίς "λαμπίλα", αλλά πιό ουδέτερα και από διπολικά!

Αμα είναι να πάρω λάμπα ‛χωρίς λαμπίλα‛ τότε ποιος ο λόγος να την αγοράσω;

ΒΑΤ έχω ακούσει και τα μικρά και τα μεγάλα(όχι τον 52,τον προηγούμενο τον 51).Εχουν δικό τους ήχο.Η μικρή σειρά είναι πιό κοντά στον "παραδοσιακό" λαμπάτο ήχο.

Τα μεγάλα CAT,ARC & BAT ανήκουν στην ίδια περίπου "σχολή".Πως να το πούμε;Ουδέτερη λάμπα;

Last edited:
Διαβάζοντας ένα πολύ καλό review στ HiFiNews παλιότερα γιά ένα QUIKSILVER phono, επιχείρησα να επικοινωνήσω μέσω e-mail με την μαμά εταιρία (σχετικά με το voltase -220V or not?), αλλά τα παπούδια τίποτε! Αργότερα επικοινώνησα τηλ με την εδώ αντιπροσωπεία και μου είπαν πως δεν έχει πιστοποίηση CE και το άφησα. Ίσως σήμερα να είναι καλύτερα τα πράματα.

Όσο γιά τα B.A.T, αν είχα τα φράγκα δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου! Όχι απλά λαμπάτα χωρίς "λαμπίλα", αλλά πιό ουδέτερα και από διπολικά!
Αν δεν κάνω λάθος τα αντιπροσωπεύει ο κος Λ.Στεφανίδης.

Re: Απάντηση: ΛΑΜΠΑΤΟΙ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ.

Κατάλαβα τι εννοείς.

Ωστόσο εγώ θέλω αυτό το λαμπάτο ηχόχρωμα όταν πρόκειται για λάμπα.
Για ουδέτερα πάω σε τρανζίστορ.

:cool:
Υπ´οψιν και για EAR Yoshino 864
http://www.ear-yoshino.com/stock.asp?Page=11&Area=1
ή
912 professional
http://www.ear-yoshino.com/stock.asp?Page=13&Area=1