Latest παιχνίδια για XBOX360;

17 June 2006
25,353
Αθήνα
Για πείτε κανα καλό παιχνιδάκι για το xbox360. Ας μην είναι on-line. Δεν μ' ενδιαφέρει αυτό. κανά στυλ oblivion, assasin's creed κλπ.

Ησυχία βλέπω τελευταία. :chinscratch:

Αυτό το Lost Odyssey λέει τίποτα;

Οχι τίποτ' άλλο να κάψουμε και καμιά ώρα.....

Εγώ περίμενω τα Lost που βγαίνει τέλος Φεβρουαρίου και Fble 2/Alone in the dark που νομίζω ¨οτι βγαίνουν τέλος Μαϊου.
Μέχρι τότε.. θα χτυπησω το Jack Keane (χιουμοριστικό adventure) στο PC..

Lost Odyssey = 4 dvd's

O Bill Gates δεν ήταν που κάποτε είχε πει οτι 640κ είναι υπεραρκετά για μνήμη υπολογιστών;
Μάλλον ο ίδιος θα αποφάσισε οτι το dvd drive είναι αρκετό για τα σημερινά standars στις κονσόλες.
Ελπίζω μόνο να έχουν προνοήσει ώστε το παιχνίδι να παίζει αυτόνομα και να μη ζητάει αλλαγή dvd κάθε τρεις και λίγο....

Lost Odyssey = 4 dvd's

O Bill Gates δεν ήταν που κάποτε είχε πει οτι 640κ είναι υπεραρκετά για μνήμη υπολογιστών;
Μάλλον ο ίδιος θα αποφάσισε οτι το dvd drive είναι αρκετό για τα σημερινά standars στις κονσόλες.
Ελπίζω μόνο να έχουν προνοήσει ώστε το παιχνίδι να παίζει αυτόνομα και να μη ζητάει αλλαγή dvd κάθε τρεις και λίγο....

Αν δεν κανω λαθος και στα PC τα παιχνιδια σε DVD κυκλοφορουν ακομη...

Παντως εστω και σε 4 DVD το 360 απεκτησε αλλο ενα πολυ καλο παιχνιδι οχι σαν κατι αλλες λεγομενες κονσολες που εχουν 10 παιχνιδια ολα κι' ολα...

Re: Απάντηση: Latest παιχνίδια για XBOX360;

Μου το προτείνετε δηλαδή; μιλάω για το Lost Odyssey.

Το εχω παιξει και εγω Τασο στο Xbox ενος φιλου μου, και ειναι πολυ καλο! Χτυπησέ το και δε θα χασεις! Και αν το βαρεθεις το πουλας ευκολα... Ειναι πολυ δημοφιλες παιχνίδι! :2thumb22sup:

devil may cry 4,δεν τοχω δει το lost odyssey αλλα μιας που λετε οτι ειναι καλο .το κατεβαζω να δω τι παιζει.