LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

 Νίκος

Supreme Member
Σκέφτομαι να πάρω το combo της LG GGC-H20L το οποίο είναι χέμ blu-ray,χέμ HD-DVD player.
Θα αξίζει σαν πηγή? Το έχει κανείς?

Εναλλακτικά σκέφτομαι το Sony BWU-100A που είναι και recorder αλλά μονο για bluray εννοείται...

Last edited:
BLU_RAY,HD_DVD player -CD/DVD player/recorder - SATA - Lightscribe

200 περιπου χωρις τα μεταφορικα, αν και δεν βλεπω να στελνει Ελλαδα

edit
Στην ιδια τιμη και Ελλαδα οπως ποσταρε και ο συναδελφος παραπανω,scroutzare το η τιμη του Zero1 ειναι η καλυτερη

το συζητας?

Last edited:
Το Sony BWU-100A παντως δεν παιζει HD_DVD αλλα γραφει BD περιπου στην ιδια τιμη αλλα μονο απο Αμερικη,Καναδα και δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα

θα επαιρνα το LG χωρις πολλα πολλα

για καποιον μαλιστα που εχει HTPC με ικανη ισχυ ωστε να παιζει BR,HD-DVD ειναι λουκουμι

ολα σε ενα

Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Καποιος που το πηρε μου ειπε οτι ειναι "must have" καλουδι.

Ναί.... αλλά.....
Με τί player θα παίζεις; Το PowerDVD v. 3319a παίζει κάποια δισκάκια αλλά πάρα πολλά δεν τα παίζει. Βγάζει ένα μήνυμα που λέει οτι χρειάζεται "critical updates" για να τα παίξει.
Κι αν κάνεις τα "critical updates" μeτά τι θα γίνει με αυτές που έχεις ριπαρισμένες στο σκληρό σου δίσκο αφού από την 3319a και μετά δεν τα παίζει; :argue:

Το Sony BWU-100A παντως δεν παιζει HD_DVD αλλα γραφει BD περιπου στην ιδια τιμη αλλα μονο απο Αμερικη,Καναδα και δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα

Δεν είναι πρόβλημα αυτό.. Απλά σκεφτόμουν για αντίγραφα ασφαλείας.
Είναι ακόμη λίγο ακριβά τα δισκάκια βέβαια αλλά θα πέσουν οι τιμές, και αυτό γράφει και 50GB.. Μου το πρότειναν στα 350 ευ.

Με το LG θα τα ripάρω στον σκληρό και αναπαραγωγή από κει μέχρι να πάρω recorder, e?

Θα πάρω την Πέμπτη τον AW15 και μπήκα στο trip του HD....:2thumb22sup:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Ναί.... αλλά.....
Με τί player θα παίζεις; Το PowerDVD v. 3319a παίζει κάποια δισκάκια αλλά πάρα πολλά δεν τα παίζει. Βγάζει ένα μήνυμα που λέει οτι χρειάζεται "critical updates" για να τα παίξει.
Κι αν κάνεις τα "critical updates" μeτά τι θα γίνει με αυτές που έχεις ριπαρισμένες στο σκληρό σου δίσκο αφού από την 3319a και μετά δεν τα παίζει; :argue:

Τι βλεπω?

Καποιος την "πατησε" δλδ ?

Προσωπικα δεν ειναι μεσα στα πλανα μου για αγορα παντως.

Έχω παραγγείλει και περιμένω το LG GGW-H20L Blu-Ray Rewriter & HD-DVD ROM με 179 λίρες αγγλίας. Γραφει γαλάζια δισκάκια (και διπλής στρώσης) και παίζει και hd-dvd.
Νομίζω αξίζει τον κόπο.

Re: Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Ναί.... αλλά.....
Ποια ακριβώς δεν παίζει (λες μάλιστα ότι είναι και πάρα πολλά).

Ρωτάω γιατί μέχρι σήμερα δεν μου έχει τύχει κανένα που να μην παίζει.

Γενικώς δεν έχω δει κανένα (δισκάκι ή rip) που να μην παίζει με το 3319a.

ΥΓ Το ότι ζητάει update, δεν έχει σημασία. Βασικά το κάνει για να σε αναγκάσει να βάλεις μεγαλύτερη έκδοση με σκοπό να σου κλειδώσει το HDD playback.

Νομιζω οτι ειναι λιιιιγο νωρις για recorder BLU_RAY

σιγουρα θα γραφει καποια δισκακια οχι ολα οπως εγινε και με τα πρωτα DVD/RW

μια λυση βεβαια θα ειναι τα fw updates

εγω θα προτιμουσα το LG που οτι και να γινει θα δουλευει,κοστιζει και 150 φθηνοτερα και στο φιναλε ειναι και future proof επενδυση

οσο για τα αντιγραφα ασφαλειας μεγαλος σκληρος/οι και ριπαρισμα εν αναμονη φτηνων γραφτηριων και δισκων

οποιου φορμα και να επικρατησει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Ποια ακριβώς δεν παίζει (λες μάλιστα ότι είναι και πάρα πολλά).

Δοκίμασα 4. Το 1 το παίζει (Patriot) και τα 3 δεν τα παίζει... Αν δεν κάνω λάθος 2 από τα 3 είναι το Black Hawk Down και το Big Fish.. Αυτή τη στιγμή είμαι στο γραφε'ιο και δεν μπορώ να πώ με σιγουριά ποιά δεν παίζει... Θα τα σημειώσω όμως και θα τα γράψω.
Το PowerDVD μου έβγαζε ειδοποίηση για update και πρίν εγκαταστήσω το LG. Απλά την αγνοούσα και συνέχιζα.
Τώρα όμως μιλάμε για διαφορετικό πράγμα. Τώρα όταν προσπαθώ να παίξω δισκάκι από το drive μου βγάζει το μήνυμα για τα critical updates και μετά δεν κάνει απολύτως τίποτε. Αρνείται να ξεκινήσει δηλαδή.
Αν εσύ μου λές οτι σ' εσένα δεν το κάνει, που έχεις και πολύ περισσότερα δισκάκια από μένα, τότε κάτι άλλο φταίει. Τί όμως; :nounder:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Δοκίμασα 4. Το 1 το παίζει (Patriot) και τα 3 δεν τα παίζει... Αν δεν κάνω λάθος 2 από τα 3 είναι το Black Hawk Down και το Big Fish.. Αυτή τη στιγμή είμαι στο γραφε'ιο και δεν μπορώ να πώ με σιγουριά ποιά δεν παίζει... Θα τα σημειώσω όμως και θα τα γράψω.
Το PowerDVD μου έβγαζε ειδοποίηση για update και πρίν εγκαταστήσω το LG. Απλά την αγνοούσα και συνέχιζα.
Τώρα όμως μιλάμε για διαφορετικό πράγμα. Τώρα όταν προσπαθώ να παίξω δισκάκι από το drive μου βγάζει το μήνυμα για τα critical updates και μετά δεν κάνει απολύτως τίποτε. Αρνείται να ξεκινήσει δηλαδή.
Αν εσύ μου λές οτι σ' εσένα δεν το κάνει, που έχεις και πολύ περισσότερα δισκάκια από μένα, τότε κάτι άλλο φταίει. Τί όμως; :nounder:
Όπως είπαμε και τηλεφωνικά μια καθαρή (registry clean etc) εγκατάσταση της 3319a θα λύσει, κατά 99%, όλα τα προβλήματά που αναφέρεις.