Love Generation ??? ohh my God

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Να και ένα τύπου reality που πρέπει να στηρίξουμε......:violent-smiley-008:

Τι βλέπουν τα ματάκια μου βραδυάτικα ???

Αγαπητοί κύριοι Διαχειριστές μήπως θα έπρεπε να αυξήσουμε τις επιστολές διαμαρτυρίας ???

Έλεος πια :slapface: :slapface:

κανονικά, ρε παιδιά, μήπως πρέπει να αρχίσουμε και πορείες ενάντια στην αποβλάκωση και τα τηλεσκουπίδια;;;; δηλαδή έλεος. πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει αυτή η τηλε'οραση;

Μια φορά το είδα από περιέργεια και δεν το ξαναβλέπω που να με πληρώνουν..... αίσχος!!!!! Μέχρι που μπορούν να φτάσουν για την ακροαματικότητα.....:twoguns: :violent-smiley-030:

Και που είσαστε ακόμα, μας έρχονται και αλλα "υπέροχα" από τα ξένα....

Ρίξτε μια ματιά για το τι κυκλοφορεί στα ξένα και κάντε υποθέσεις....
:tdown: :tdown: :bang: :bang:

http://www.realityshows.com/

τι ασχολείστε ρε παιδιά; η ζωή βρίσκεται μόλις ένα πάτημα του - σωστού - πλήκτρου στο τηλεκοντρόλ πιο πέρα ...

Επειδη ετυχε να δω ολοκληρο το επισοδειο... ποια θα διαλεγατε;;; Ετσι λεω... κουβεντα να γινεται... Στανταρ το ξεκωλο για την κρουαζιερα

Επειδη ετυχε να δω ολοκληρο το επισοδειο... ποια θα διαλεγατε;;; Ετσι λεω... κουβεντα να γινεται... Στανταρ το ξεκωλο για την κρουαζιερα

Χαλάρωσε γιατί θα σε στείλω στην πλατεία στον Ρόμβο για Μιλφέιγ....

:flipout: :flipout:

Μμμμ τωρα που ειπες μιλφειγ... Φτιαχνει ενας Κωνσταντινιδης εδω στην Λαρισα... πωπωπω. Το οικογενειακο ομως ε; Οχι τα ατομικα... Αυτα δεν τα πολυσυμπαθω... Και εβλεπα και κατι κρουσαν με σιροπι και κρεμα μεσα και ειχε γυαλισει το ματι μου. Μια το... και απ την αλλη το μιλφειγ... Σχιζοφρενης θα γινω ο ανθρωπος... Μοντελο ε; Εμενα για αφηγητρια ποιηματων μου φανηκε...

Όχι εκεί, είπαμε, στον Ρόμβο (ρώτα κάποιο παλιό και θα σου πει) θα πας και όταν πας και φας ..... τότε πες μου, μιλάμε για κρέμμα αφρό !!!!!

Που ειναι ο Ρομβος να τρεξω αμεσως;;; Αυριο βγαζω εισητηριο για τρενο Αθηνα και γρηγορα στον Ρομβο...

Είχα δει λίγο την περασμένη εβδομάδα. Ήταν ένας τύπος, ιδωτικός υπάλληλος, απερίγραπτος. Σκεφτόμουν συνέχεια ότι, αν ήμουν ο εργοδότης του, την επόμενη μέρα θα τον είχα απολύσει!

Γενικότερα, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που παρουσιάζουν extreme ή απλά περίεργες συμπεριφορές σε realities όπου μπορεί να τους δει ο καθένας, δεν ντρέπονται μετά να κυκλοφορήσουν? Με τί πρόσωπο πάνε στη δουλειά τους όταν όλοι οι συνάδελφοι έχουν δει τη μ@λ@κί@ που τους δέρνει? Προφανώς θα νομίζουν ότι έχουν κάνει κάτι σούπερ, αλλιώς δεν εξηγείται!

Tί να πούμε και για αυτούς που βγαίνουν στην Aνίτα Πάνια δηλαδή... Yπάρχουν φρούτα και φρούτα γύρω μας...

Απάντηση: Re: Love Generation ??? ohh my God

Tί να πούμε και για αυτούς που βγαίνουν στην Aνίτα Πάνια δηλαδή... Yπάρχουν φρούτα και φρούτα γύρω μας...

Άσε, αυτοί είναι εκτός συναγωνισμού. Οι περισσότεροι είναι για να τους λυπάσαι, αφού δεν έχουν συναίσθηση του τί κάνουν.

Χθες έπλενα τα πιάτα και είχα αφήσει ανοιχτή την τηλεόραση σε άλλο δωμάτιο, οπότε είχε προφανώς αρχίσει το "μεγάλο παζάρι" και έχει τηλεφωνήσει μια κυριούλα για να παίξει. Και ακούω το ενεκδιήγητο: "Καλησπέρα Αντρέα, καμάρι της Ελλάδας!"
Παραλίγο να μου φύγει το ταψί από τα χέρια!