Λύμπε-Μούκ Πολύχρονοι

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Λύμπε και Μούκ Πολύχρονοι ,Ευτυχισμένοι και πάντα δραστήριοι στην Μουσική Κατηγορία.
Στόν αδελφό μου τον Λύμπε ότι και να ευχηθώ δεν μπορεί να περιγράψει αυτό πού αισθάνομαι...
Και στον αγαπημένο μου φίλο τον Μούκ εύχομαι να εκπληρώσει όλες του τίς επιθυμίες...
Είθε νά σάς Γιορτάζουμε γιά Πολλά Χρόνια ακόμα εδώ μέσα και μακάρι να διατηρήσετε γιά πάντα αυτήν την εσωτερική και γεμάτη ενέργεια ανάγκη γιά ´Μουσικές Ανασκαφές´.
Νάστε Καλά.
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Πολύχρονοι βρε γεροί και πάντα μουσικοί !!!!!

Χρόνια σας Πολλά, γεμάτα νότες και υγεία.

Να σκαλίζετε και να μοιράζεστε τα διαμάντια σας με εμάς.
Να συνεχίσετε να μας προσφέρετε απλόχερα τα πάθη σας ,τις λατρείες και τις μουσικές αγωνίες σας.
Και εμείς να είμαστε εδώ ,να σας ακούμε.
Και ελπίζω για πολύ..πάρα πολύ καιρό ακόμα..

Να ζήσετε βρε !!:firstprize:

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα κι όμορφα στους Κωστάδες της Μουσικης!
Να 'χετε ό,τι επιθυμείτε, και κυρίως όρεξη για δίσκους ;)

Αγαπημένε μου "δάσκαλε" (ένας εκ των δυο) Λύμπε, χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα!

Όσο για τον Μουκ, ό,τι και να πω είναι λίγο. Χαίρομαι που είσαι φίλος μου, Κώστα.

Περιμένω πώς και πώς το τέλος του Ιούνη, να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί...

Χρόνια σας πολλά , γεμάτα με υγεία , τις μουσικές που αγαπάτε και ενέργεια για να μοιράζεστε μαζί μας τις εμπειρίες σας και τις προτάσεις σας !

Χρόνια ευτυχισμένα! Και πολλά (για αμφότερους και ειδικώς για τον Λύμπε, να τον χαιρόμαστε και εμείς οι αναγνώστες του!)

Ο Σπύρος άνοιξε το νήμα με ένα τόσο πλήρες μήνυμα που ουσιαστικά το έκλεισε! :D

Κώστα και Κώστα να 'στε γεροί και ακμαίοι και να σας ανανεώνει ότι αγαπάτε, για χρόνια πολλά! :ernaehrung004:

Και να μοιράζεστε μαζί μας τις εντυπώσεις σας από τις μουσικές που αγαπάτε, βέβαια. :grinning-smiley-043