Κυριες και κυριοι γεια σας,χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη.Την Μ. Πεμπτη το βραδυ πηγα κι εγω σαν χριστιανος με την οικογενεια μου στην εκκλησια.Εφτασα στο 3ο ευαγγελιο και λογω κοσμου εμεινα κοντα στην εξοπορτα και παρακολουθουσα την λειτουργια.Περαν του οτι γινοταν ο χαμος απο οχλαγωγια στην αιθουσα(ελληνικο φαινομενο και πλεον συνηθεισμενο)την ωρα που ελεγε το το 10ο ευαγγελιο συνεβει το εξης συνταρακτικο!Οι ανθρωποι της εκκλησιας,ψυθυριζαν ενοχλειτικα και μετρουσαν επιδεικτικα τα των εισπραξεων!Ο ηχος του χρηματος ηταν τοσο εκνευριστικος που καθως ενοχλειμενος γυρισα και τους κοιταξα και νομισα πως βρισκομαι σε καζινο!!!Οι ανθρωποι αυτοι φυσικα χωρις κανεναν σεβασμο εξακολουθοσαν να μετρανε και να μετρανε και να μετρανε!Εκνευρισμενος γυριζω δυνατα και τους λεω...."Αυτη την στιγμη που ο Χριστος μολις σταυρωθηκε,δεν νομιζετε οτι τωρα κανετε αυτο που εκανε ο ιουδας?Κι αυτος δεν μετρουσε κατι τετοιες ωρες τα κερδη του?Δεν εχω προβλημα να σας πω και ποια ενορια ειναι.Εσεις τι λετε,δεν επρεπε εκεινη την στιγμη να πιασει φωτια και να καει το χρημα και τα χερια αυτων?Μηπως φερει ευθυνες και ο ιδιος ο Θεος, μιας και λεγεται πως η θρησκεια μας ειναι τοσο "ζωντανη"?