Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Νικόλ

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,237
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Έχει πάει κανείς να μας πει την άποψη του; Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια κι επειδή δεν τα είχα καταφέρει έως τώρα να πάω να ακούσω την Μαρινέλλα, έλεγα να πάω μέσα στον Νοέμβρη.

δεν θα ξενερώσεις τουναντίον θα περασεις πολυ ομορφα σε εναν απο του πιο ωραιους χωρους για τετοιες παραστασεις

Τι %$@%#^ συμβαίνει με το Ρέμο; Γιατί θέλουν να μας τον περάσουν για "κλασσικό" και τον πλασάρουν με Πρωτοψάλτη και τώρα με τη Μαρινέλλα; Και, έστω, το "αμαρτωλό" παρελθόν να του το συγχωρήσουμε. Αλλά δεν έχει και φωνή! :slapface:

Καλημέρα! Επειδή έπεσε κι άλλη ιδεά στο τραπέζι για Τερζή και Ζήνα κι είμαι λίγο μπερδεμένη, που προτείνεται πως είναι καλύτερα;

Re: Απάντηση: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Τι %$@%#^ συμβαίνει με το Ρέμο; Γιατί θέλουν να μας τον περάσουν για "κλασσικό" και τον πλασάρουν με Πρωτοψάλτη και τώρα με τη Μαρινέλλα; Και, έστω, το "αμαρτωλό" παρελθόν να του το συγχωρήσουμε. Αλλά δεν έχει και φωνή! :slapface:

Επαυξάνω!!!

καλά ...
φωνή δεν έχει...

τι αμαρτίες έκανε?

(ή γίναμε και πνευματικοί και δεν το ξέρουμε...)

Απάντηση: Re: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

-bye-Δηλαδή ...
υπάρχει ερώτηση και πρέπει να απαντήσουμε ?

Ε, βέβαια.... δεν μπορώ να πάω και στα 2 μαγαζιά μέσα σε μια μέρα!!!! :2thumb22sup:

Η ερώτηση είναι αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα στα 2 σχήματα ποιό θα διαλέγατε;

Απάντηση: Re: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

καλά ...
φωνή δεν έχει...

τι αμαρτίες έκανε?

(ή γίναμε και πνευματικοί και δεν το ξέρουμε...)

Θα με κάνεις να ψάχνω δισκογραφία τώρα και θα με πιάσει καμιά ναυτία! Πάντως σε μουσικές αμαρτίες αναφέρομαι. ;)

Αν οπωσδήποτε έπρεπε να επιλέξω μεταξύ των δύο θα πήγαινα Τερζή - Ζήνα.
Ο Τερζής έχει σαφέστατα καλύτερη φωνή απο τον Ρέμο ή μάλλον πιο σωστά έχει μια καλή λαική φωνή, γεγονός που σημαίνει οτι δεν θα "δολοφονήσει" κάποια κλασικά λαικά κομμάτια.Οσον αφορά την Ζήνα η γνώμη μου είναι οτι τώρα πια σε αυτό που κάνει είναι πολύ πιο "τίμια" απο Μαρινέλα Πρωτοψάλτη.Καμία σύγκριση, αλλά η Μαρινέλα ήταν για να την δεις το 60-70 και η Πρωτοψάλτη είναι περισσότερο συναυλιακή.Για τον Ρέμο εμένα προσωπικά μου δημιουργεί νεύρα ...πολλά νεύρα.Ανεξάρτητα απο την προσωπική μου άποψη έχω μια εντύπωση οτι Τερζής και Ζήνα δένουν και πιο καλά σαν σχήμα....

Ειχα παει περισυ.

Δεν θυμαμαι που ηταν το "μαγαζι", καπου στην Πειραως (Αθηνων αρενα ???)

ΜΑΠΑ το καρπουζι.

απειρος κοσμος, γινοτανε ΧΑΒΡΑ.

Οταν δε, μετα την Μαριλελλα τραγουδαγε ο Ρεμος.... αστα να πανε.

Μου θυμιζε τον εαυτο μου στο μπανιο (με κρυο νερο μαλιστα)