Μαθητική ορχήστρα απο τη Βενεζουέλα

Re: Απάντηση: Re: Μαθητική ορχήστρα απο τη Βενεζουέλα

Α ναί ρέ..
Η Τζακυ τραγούδησε Νόρμα στον Λευκό Οίκο(στό μπάνιο της και γκρεμίστηκε η ντουσιέρα)...:drummer::ADFADF1::flipout::flipout:

Ενώ η Μαρία...

τσκ τσκ τσκ τέτοιες ταλεντάρες και να τραγουδάνε στα νταμάρια... χάθηκε να τραγουδήσει κανένα παντρεμένοι κι οι δυο; :Banane0:

Η Κάλας καλά έκανε και έφυγε. Πιό πολύ τσίριζε παρά τραγούδαγε......Ας μην υπήρχε και ο Ωνάσης απο πίσω....Μην τρελαθούμε τελείως

Η Κάλας τραγουδούσε Όπερα. Ξέρεις τώρα εσύ, Verdi, Puccini, τέτοια πράγματα. Οι τραγουδιστές και τραγουδίστριες της όπερας τραγουδάνε πάντα έτσι ψηλά γιατί πρέπει να ακούγονται πιό δυνατά από την ορχήστρα και μέχρι την τελευταία σειρά ενός μεγάλου θεάτρου. Πως είναι στο Privilege που η τραγουδίστρια ουρλιάζει στο μικρόφωνο και κανείς δε νοιάζεται γιατί όλοι κοιτάνε το μίνι που φτάνει μέχρι τον αφαλό; Καμμία σχέση.

Κώστα, νομίζω πως κάνεις φάουλ.
Μικρό, αλλά φάουλ.

Σέ τι κάνει φάουλ??
Mιά αποφατική και αναπόδεικτη καθώς επίσης και εντελώς λαθεμένη (αποδεδειγμένα βάσει χρονολογιών)´άποψη´που ισχυρίζεται οτι ο Ωνάσης έκανε την Κάλας τραγουδίστρια ,είναι τουλάχιστον αναξια σχολιασμού ή αντάξια δηκτικού σχολιασμού.

Αλλο να μήν αρέσει σε κάποιον η Οπερα(γεγονός απολύτως θεμιτό)και άλλο να γράφονται πράγματα που δεν στέκουν..

Κοινώς ,οπως εγώ που δεν έχω ιδέα απο Ψυγεία δέν μιλάω οταν γινεται συζήτηση επ´αυτών,άλλο τοσο σώφρον θα ήταν γιά κάποιον άλλον να μήν γράφει οτι τού έρθει στο κεφαλι και αυτο να γινεται αποδεκτό στο ονομα μιάς δηθεν ´δημοκρατικότητας´.
Θα ήταν φάουλ απο οιονδήποτε αν σβηνόταν το post.
Το πόστ ομως έμεινε άθικτο και ως εκ τούτου ο καθένας μπορεί να σχολιάζει ελεύθερα.
Δεν θεωρώ οτι υπάρχει καμιά υπέρβαση ορίου ή φάουλ Μήτσε.

Re: Απάντηση: Μαθητική ορχήστρα απο τη Βενεζουέλα

Κώστα, νομίζω πως κάνεις φάουλ.
Μικρό, αλλά φάουλ.

Πού κάνει φάουλ βρε Δημήτρη;
Ίσα ίσα απαντά με χιούμορ σε έναν αβάσιμο ιστορικά και ουσιαστικά αφορισμό ο οποίος έγινε είτε από άγνοια είτε για να προκαλέσει.

Τι άλλο θ'ακούσουμε δηλαδή;
Ότι ο Bach και ο Beethoven θεωρούνται μέγιστοι επειδή τους προμόταραν κάποιες δισκογραφικές εταιρίες κλασσικής μουσικής;
Η εύκολη απαξίωση είναι ίδιον του Νεο-Έλληνα. Με την ίδια ευκολία που ισοπεδώνει τον σεντερ-φορ της αντίπαλης ομάδας (έλα μωρέ, ποιός Gerd Muller τώρα; ) απαξιώνει και Πρόσωπα Φάρους της Τέχνης και του Πνεύματος.

Last edited:
To παράδειγμα με το Privilege και το μίνι είναι φάουλ.
Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος εδώ μέσα υποτίμησε την Κάλας, πρέπει να υποτιμάει ο Κώστας (και ο κάθε Κώστας) άλλα είδη μουσικής.
Και στο κάτω κάτω, αυτός που υποτίμησε την Κάλας, δεν ξέρουμε καν τι μουσική του αρέσει.

Re: Απάντηση: Μαθητική ορχήστρα απο τη Βενεζουέλα

Τώρα είδα και το ποστ του Διονύση.
Αν όντως ήταν χιούμορ, πάω πάσο.

Δημήτρη δεν υποτιμώ κανένα είδος μουσικής, είτε ανήκουν στα ακούσματά μου είτε όχι. Δεν υποτιμώ την ροκ, τη τζαζ ή το δημοτικό τραγούδι επειδή τυχαίνει να μην εκπροσωπούνται στη συλλογή μου.(Λαϊκό και έντεχνο ακούω και εγώ). Υποτιμώ όμως τη μουσική που παίζεται στα σκυλάδικα της εθνικής, γιατί δεν είναι ούτε λαϊκό, ούτε ποπ, ούτε τίποτε. Είναι δικαιολογία για να ξεχαρμανιάσεις, ούτε καν να διασκεδάσεις σαν άνθρωπος, και να πιείς νοθευμένο ουίσκυ. Ξεφεύγω όμως από το θέμα. Ο Jim1900dz έδειξε με το περιεχόμενο του ποστ του ότι δεν γνωρίζει τίποτε για την Κάλας και την μουσική που ερμήνευσε, θεωρεί όμως ότι μπορεί να εκφράζεται σχετικά. Πρόσεχε, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πει κάποιος "ξέρετε, δε μου αρέσει η Κάλας γιατί η φωνή της ήταν έτσι και έτσι και γιουβέτσι" ή "εγώ την Όπερα και γενικά την Κλασσική δεν τη μπορώ με τίποτα". Αλλά όταν κάποιος γράφει ότι την Κάλας την προώθησε ο Ωνάσης και την έκανε τραγουδίστρια προδίδει κάτι παραπάνω από άγνοια, δείχνει ότι δεν ξέρει και θέλει να παραστήσει ότι ξέρει. Η αντιδιαστολή της Κάλας με το σκυλάδικο μου ήρθε από έμπνευση αν θες, γιατί έχω ακούσει πολλές φορές τους φαν αυτού του είδους της διασκέδασης (μουσική δεν το λες με τίποτα) να λεν παρόμοια σχόλια για σοπράνο και τενόρους. Δεν θα το έλεγα χιούμορ, μάλλον ειρωνεία.