Μαζί ξανά αλλά....

VIDEOMIX

Established Member
24 January 2007
167
Αρτέμιδα
Το μέλος mczab ενώ έκανε εναντίον μου κακόβουλη απαράδεκτη επίθεση με χαρακτηρισμούς και γκεσταμπίτικες μεθόδους, εν τούτης εσείς τιμωρήσατε αυτόν που αμύνθηκε έναντι του λασπολόγου.
Η ταυτίζεστε πολιτικά μαζί του, με τις θέσεις του εννοώ, οι οποίες μάλιστα είναι προδοτικές, ρατσιστικές για την χώρα μας, για την Ελλάδα, άρα η αποπομπή μου είναι πολιτικής φύσεως,* η κάποιος από εσάς έχει με αυτό το nickname φιλικές σχέσεις και τον χρησιμοποιείτε ώστε να μπορείτε να τα βάζετε με όποιον έχει τέτοιου είδους πολιτικές πεποιθήσεις. Δηλαδή πατριωτικές.
*Π.Χ.
…… ζήτησα την προστασία του φόρουμ από το να γίνει "φωλιά"...

Μήπως αυτός που έγινε banned, έγινε για άλλον λόγο λοιπόν και όχι για τον τρόπο διατύπωσης απλά?

Δημήτρη, η πρόκληση δεν είναι μόνο προιόν ύφους και ύβρεων αλλά κυρίως άποψης
.

Ως άντρας που φορώ παντελόνια, έκανα υπομονή μέχρι να τελειώσει το μπάν που μου επιβάλατε χουντικά ενώ θα μπορούσα με ένα νέο account να μπω να σας γράψω όλα αυτά που γράφω τώρα, εδώ και μέρες.
Δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για εσάς που δεν κάνατε καν τον κόπο να συζητήσετε μαζί μου εδώ και τόσο καιρό.
Δεν φορά παντελόνια ο διαχειριστής που αφήνει τον υβριστή μου να πράττει κατ’εξακολούθηση τις απρέπειές του εν τι απουσία μου.
Αλλα και όλα αυτά ακόμα δεν θα τα έγραφα εάν το τηλεφώνημα ενός διαχειριστή, του διαχειριστή που με έκανε μπάν ήταν ειλικρινής και έντιμο.
Διοτι μιλήσαμε και ενώ κατάλαβε πολλά από τις εξηγήσεις μου, δεν αφαίρεσε το μπάν όπως είχαμε πεί η ως δεύτερη λύση που είχα προτείνει θα’ταν η αποβολή και του άνανδρου λασπολόγου με το νίκνέϊμ μάκζάμπ, πράγμα που και αυτό δεν έγινε.
(Φυσικά η συμπεριφορά και οι πρακτικές του εν λόγο, δεν με ξαφνιάζουν διοτι εάν δείτε ανάμεσα στις ομάδες ξεπεσμένων κοινωνικών ομάδων που υπερασπίζεται τα δικαιώματα τους ο Συνασπισμός, θα βρείτε εκεί ανάμεσά τους και μια ομάδα ατόμων που η συμπεριφορά τους και ο χαρακτήρας τους ταυτίζεται με περίεργες ερωτικές προτιμήσεις)

Χαίρομαι πάντως για ένα γεγονός. Πως η παρουσία μου στο avclub έσπασε ένα απόστημα. Γκρεμίστηκε ο γυάλινος κόσμος και βγήκαν στην φόρα προβλήματα που υποβόσκανε αλλα δεν φαίνονταν. Επίσης το γεγονός ότι κάποιοι χαρακτήρες ξεσκεπάστηκαν είναι άλλη μια θετική παράμετρος που επέφερε η παρουσία μου και τα θέματά που ανάρτησα. Των οποίων το περιεχόμενο χαρακτηρίστηκε με ότι χειρότερο μπορεί κανείς να φανταστεί και παραπέμπουν σε χούντες όπου τα θέματα συζητήσεων περνούσαν από λογοκρισία. Το ίδιο και τώρα. Ότι θέμα δεν συμβαδίζει με την «δική μας ιδεολογία», αμέσως το βαπτίζουμε αιρετό, απαράδεκτο.

Έτσι έκανε και ενας σερίφης στο avsite όταν είδε πως δεν μπαίνω σε συντεχνίες. Με καθαίρεσε.
Έτσι βλέπουμε σε πολλά θέματα τελευταία, οι συντονιστές να φέρονται συντεχνιακά και ενορχηστρωμένα εναντίον κάθε αντίθετης άποψης μελών απο την δική τους. Έχουν φτιάξει με λίγα λόγια, στρατόπεδα. 2 αντιμαχόμενες πλευρές.
Και μόνο θέματα του Σπύρου, αντιτιθέμενου ιδεολογικού περιεχομένου μένουν ενεργά, διοτι ξέρουν πως ο Σπύρος με την εκλεπτισμένη και πλούσια γλώσσα και επιχειρηματολογία που περνάει στην κουβέντα, έχει τα εφόδια να τους "ισοπεδώσει" τους οποιουσδίποτε, τον οποιονδίποτε διαχειριστή η "παπαγαλάκι" του (βλέπε ποιό πάνω) προσπαθήσει να τον φυμώσει.

Μπορείτε λοιπόν να με ξαναμπανάρετε. Μιας και είπα τόσα πολλά που φαντάζομαι πως δεν τα «σηκώνεται». Τουλάχιστον τώρα έχετε και το πρόσχημα.

Δεν θα μου λείψει και τόσο πολύ ένας χώρος ο οποίος δεν δέχεται την πολυφωνία. Δεν δέχεται και τις δικές μου θέσεις και απόψεις.
Ίσα ίσα θα ξέρω να ξεχωρίζω. Με βοηθάτε στο ξεσκαρτάρισμα.
Έχει ο καιρός γυρίσματα πάντως.
Εαν πράξετε αντίθετα με την πραγματική σας θέληση, είμαι έτοιμος για συνύπαρξη και αλληλοσεβασμό με όλους (πλύν των φασιστών φυσικά) όπως έχω κάνει μέχρι και σήμερα. Αντιθέτως δηλαδή απο την πρακτική των τάχαμου δημοκρατικών οι οποίοι λόγο υπερβολικής δημοκρατικής τους εαισθησίας, βουλώνουν το στόμα του αντιτιθέμενου.
Καλημέρα.

Γειά σου Θάνο και καλώς ξαναήρθες.
Αλλά με μπόλικη φόρα και δυναμικά.
Ας μην ξαναγίνουν τα ίδια. Παρεούλα είμαστε με διαφωνίες.
Φυσικό και λογικό είναι, αλλά μέχρι εκεί.
Δεν χρειάζεται παραπάνω.

Θάνο ελπίζω αυτή τη φορά να μην χρειαστεί να υπάρξει κάποιο ban, και αυτό θα γίνει αν τηρήσεις την υπόσχεση σου και μείνεις μακριά από αντιπαραθέσεις με άτομα που σε "προκαλούν".

Δικαιολογώ την αγανάκτηση σου απέναντι μου, σου είχα πει πως θα προσπαθήσω να αλλάξω την λήξη του ban σε 3/3 κάτι που έκανα αλλά μάλλον δεν έπιασε από δικό μου κακό χειρισμό. Δεν υπήρχε δόλος για αυτό και όσο για την ειλικρίνεια μου να την έχεις δεδομένη.
Όσο αφορά άλλα μέλη που κρίνεις ότι σου "επιτείθονται" να είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να τύχουν διαφορετικής μεταχείρησης αν συνεχίσουν τις επιθέσεις.

Για να συνυπάρξουμε όμως ειρηνικά σε παρακαλώ να μην χρησιμοποιείς προσωπικούς χαρακτηρισμούς στα μηνύματα σου, και να "εμπιστευθείς" τη διαχειριστική ομάδα (μαζί με τα σωστά και τα λάθη της) για την εφαρμογή των κανονισμών και να μην ξαναπάρεις "το νόμο στα χέρια σου"

Υ.Γ. Για τα κομάτια του μυνήματος σου που δεν κατάλαβα δεν άπαντησα

Το να μπω στη διαδικασία προσωπικής αντιπαράθεσης μαζί σου και μάλιστα του χαμηλού επιπέδου που αρμόζει σε σένα και το συνάφι σου, δεν θα το κάνω.
Ούτως ή άλλως η επίθεσή σου αφορά περισσότερο στη διαχείρηση που δεν σε έκοψε διά παντός αλλά σου έδωσε την ευκαιρία να ανακάμψεις με ακόμα περισσότερες ασυναρτησίες και ακόμα περισσότερα ορθογραφικά λάθη.
Σε αναμονή του επόμενου θέματός σου που περιμένω με αγωνία...

καλημέρα κι από εμένα.

Αν και δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου το θέμα, σίγουρα μια κουβεντούλα μεταξύ του Θάνου και των διαχειριστών θα πρέπει να γίνει. Έτσι θέλω να πιστεύω πως οι όποιες παρεξηγήσεις να λυθούν και οι καταστάσεις να εξομαλυνθούν.

Στη συνέχεια, πιστεύω πως πρέπει να τοποθετηθούν τόσο ο Θάνος όσο και οι διαχειριστές ενώπιο της κοινότητάς μας, μια και δε νομίζω πως πρέπει να μείνουν αναπάντητα κάποια θέματα, κρίσεις κι επικρίσεις που έχει ανοίξει ο Θάνος.

Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν αρκετά γρήγορα ώστε να μην ξεχειλώσει πάλι το όλο θέμα.

Last edited:
(Φυσικά η συμπεριφορά και οι πρακτικές του εν λόγο, δεν με ξαφνιάζουν διοτι εάν δείτε ανάμεσα στις ομάδες ξεπεσμένων κοινωνικών ομάδων που υπερασπίζεται τα δικαιώματα τους ο Συνασπισμός, θα βρείτε εκεί ανάμεσά τους και μια ομάδα ατόμων που η συμπεριφορά τους και ο χαρακτήρας τους ταυτίζεται με περίεργες ερωτικές προτιμήσεις.

:BDGBGDB55:

Σαββατοκύριακο (ψυχρό εκτός, αλλά θερμό εντός). πάντα είχα τη γνώμη ότι πολιτικές απόψεις ΠΡΕΠΕΙ ή ΜΠΟΡΟΥΝ να εκφέρονται σε τούτο το χώρο, καθώς αποτελεί ένα μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό κομμάτι της ευρύτερης κοινωνίας μας. φαίνεται όμως ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί ένα επίπεδο στις αντιπαραθέσεις, με αποτέλεσμα η επιχειρηματολογία να εξαντλείται συνοπτικά, οι δε μισαλλόδοξοι χαρακτηρισμοί - κατά ατόμων ή ομάδων - να έχουν τη μερίδα του λέοντος. πέρα απ'τα όποια τυχόντα διαχειριστικά λάθη - τα οποία θα υπάρχουν, καθόσον και οι διαχειριστές είναι άνθρωποι κι έχουν κι αυτοί, όπως όλοι μας, αδυναμίες - ίσως θα έπρεπε από μόνοι μας, ως μέλη, να κάνουμε κάτι ώστε η διαχείριση να είναι αχρείαστη. το avclub δεν είναι χώρος για κοκορομαχίες, αλλά για ενημέρωση, ψυχαγωγία και πολιτισμένη ανταλλαγή απόψεων. ως απλό μέλος, παρακαλώ πολύ να διαγραφούν από το αρχικό μήνυμα όλοι οι βαρείς χαρακτηρισμοί - κατά ατόμων ή ομάδων - οι οποίοι ξεφεύγουν από την πολιτική αντιπαράθεση και εμπίπτουν στους κανόνες λειτουργίας της ιστοσελίδας, και καλώ το μέλος videomix να συμμετάσχει δημιουργικά στους στόχους αυτής της ιστοσελίδας με ότι νομίζει ότι μπορεί να προσφέρει (και να πάρει φυσικά).

με αφορμή το συγκεκριμένο thread, να επισημάνω ότι και σε άλλα θέματα υπάρχουν ανάλογοι χαρακτηρισμοί, οι οποίοι αφορούν και δημόσια πρόσωπα, πολλά δε απ'αυτά ανήκουν στην πολιτική ζωή του τόπου, εκλεγμένα από συμπολίτες μας. πέρα απ'το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τον τρόπο που ασκούν την πολιτική τους, οφείλουμε να σκεφτούμε ότι δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι π.χ. "ηλίθιοι". δεν θεωρώ ότι όσα αναφέρω παραπάνω είναι θέματα "λογοκρισίας", αλλά απλώς θέματα καλής λειτουργίας ετούτου του e-χώρου.

να με συμπαθάτε αν έγινα κουραστικός, αλλά είμαι ταυτόχρονα και κουρασμένος ...

Πρέπει να σεβαστούμε το χώρο που μας φιλοξενεί, τουλάχιστον εάν αυτό το έχουμε κατά νού, φρονώ ότι στο μέλλον δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε, ως εδώ ( ban μέλους ).
Ο Βασίλης έχει απόλυτο δίκυο, δεν πρέπει να ρίχνουμε λάδι στην φωτιά.
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

Απάντηση: Re: Μαζί ξανά αλλά....

Το να μπω στη διαδικασία προσωπικής αντιπαράθεσης μαζί σου και μάλιστα του χαμηλού επιπέδου που αρμόζει σε σένα και το συνάφι σου, δεν θα το κάνω.
Ούτως ή άλλως η επίθεσή σου αφορά περισσότερο στη διαχείρηση που δεν σε έκοψε διά παντός αλλά σου έδωσε την ευκαιρία να ανακάμψεις με ακόμα περισσότερες ασυναρτησίες και ακόμα περισσότερα ορθογραφικά λάθη.
Σε αναμονή του επόμενου θέματός σου που περιμένω με αγωνία...

Ο «υπάνθρωπος» συνεχίζει το βιολί του και εσείς τον ανέχεστε.
Αφήνοντάς τον λοιπόν να αλωνίζει σαν όλα τα φασισταριά φίλους του (βλέπε πορείες κάθε Πέμπτης) σε λίγο θα θέλει και να μας «πηδήξει». (φυσικά θα το προσπαθήσει με κάποιον πλαστικό δονητή. Διότι φυσικά όργανα…. εκλείπουν)
Να ξέρετε όμως πως αυτά (αυτός και οι όμοιοί του) τα κάνουν πίσω από πληκτρολόγια και κουκούλες.
Εάν θέλουν οι βρομύλοι αυτοί, ας έρθουν αύριο στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη στις 11 το πρωί. Θα είμαι εκεί, δίχως κουκούλα.
Ας έρθει αυτός εδώ αλλα και οι φίλοι του, με το κοινωνικό τους προσωπείο. Την κουκούλα τους δηλαδή.
Τους περιμένω να… συζητήσουμε.
Για όσους δεν αρέσει αυτή η γλώσσα και πιάσουν τις θεωρίες για τάχαμου καλή συμπεριφορά και ψευτοευγένεια, την υποκριτική γραφή δηλαδή, ας κοιτάξουν λίγες εβδομάδες ποιο πίσω όταν ο χρήστης αυτός ξεκίνησε τις ύβρεις και κανείς δεν του έκανε την παραμικρή παρατήρηση.
Επομένως, πράττω το αυτονόητο. Προστατεύω την αξιοπρέπειά μου έναντι σαπρών εγκεφάλων και αναξίων (συμπεριφοράς)«ανθρώπων».
Αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω. Σε όποιον δεν αρέσω, ας με απορρίψει. Δεν επιβάλλομαι σε κανέναν.
Καλό απόγευμα.

Δεν μπορω να καταλαβω πως αυτο που λεμε "Αποφυγη προσωπικων επιθεσεων" ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να εφαρμοστει.

Τοσο ο Videomix οσο και ο MCZAB καταβαλετε καθε προσπαθεια ωστε να γινετε BAN, BAM , BAD κλπ.

Συζητηση μονο με ιδεες και επιχειρηματα δεν μπορει να γινει?
Φιλε MCZab, ετσι επιχειρηματολογεις εσυ? Με προσωπικη επιθεση στον συνομιλητη σου?

Videomix, ειναι λαθος αυτο που κανεις, και δεν θα σε οδηγησει πουθενα. Εχεις τη δυνατοτητα να επιχειρηματολογησεις... Πραξε αυτο και ασε τα αλλα στη κριση των μελων του φορουμ...

Videomix, η διαφορά που βλέπω ανάμεσα σε 'σενα και τον Mczab, είναι ότι ο Mczab ποστάρει και σε άλλες κατηγορίες εκτός της καφέ (και μάλιστα πολλάκις). Παράτα λίγο αυτή την ιστορία και πες μας κι εσύ τις απόψεις σου για μηχανάκια, μουσικές, ταινίες, οτιδήποτε εδώ μέσα σε ενδιαφέρει τέλος πάντων.
Πού ξέρεις, μπορεί να βρεις περισσότερα κοινά απ' όσα νόμιζες με πολλούς από εμάς εδώ...

Nομίζω οτι το κουράζουμε το πράγμα.
Οι βαρείς προσωπικοί χαρακτηρισμοί απ´όπου και εάν προέρχονται φορτίζουν αρνητικά και εντελώς άδικα την ατμόσφαιρα.
Προσωπικά πήρα το ρίσκο και άνοιξα thread σχετικά με το βιβλίο τής ιστορίας,θέμα δύσκολο με πολλαπλές ερμηνείες.Και όμως όλοι όσοι συμμετέχουν,ανεξαρτήτως απόψεων,κατα την γνώμη μου, έχουν επιδείξει μεγάλη προθυμία και διάθεση για διάλογο χωρίς οι τόνοι να υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.
Αυτό και μόνον δείχνει οτι τα μέλη τού club μπορουν να μιλάνε και γιά ´δύσκολα θεματα´κρατώντας υψηλά standards.Γιατί να μήν ακολουθήσουμε ένα τέτοιο τρόπο συμμετοχής και διαλόγου παντού???

Αιμα και σπ..μα.
Γιατι δεν πατε καπου αλλου να τα πειτε;
Ο καθενας σας εχει το δικιο του,εμεις ομως τι φταιμε;

Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Συζητηση μονο με ιδεες και επιχειρηματα δεν μπορει να γινει?
Φιλε MCZab, ετσι επιχειρηματολογεις εσυ? Με προσωπικη επιθεση στον συνομιλητη σου?
Νουθεσίες αυτού του τύπου αλλού παρακαλώ. Τώρα μετά από αυτά που γράφτηκαν παραπάνω να ακούω εγώ για προσωπικές επιθέσεις είναι τουλάχιστον γελοίο. Πιάσε το νήμα από την αρχή και μετά έλα πες μου για προσωπική επίθεση.
Ο άνθρωπος αποκαλύφθηκε πλήρως, δεν μπορεί να συγκρατήσει πλέον τον πραγματικό του εαυτό...ευτυχώς ώστε να βγαίνουν και συμπεράσματα. Τίποτα παραπάνω. Το νήμα δεν έχει λόγω ύπαρξης κατά τη γνώμη μου.

Last edited:
Νουθεσιες χρειαζονται οταν καποιος δεν αντιλαμβανεται πως με το να χαρακτηριζει ενα ατομο κανει κακο στην εν γενει επιχειρηματολογια του. Αν εμενες μονο στο να αντικρουσεις τις ιδεες του Videomix δεν θα ειχα να πω τιποτα. Εσυ ομως εχεις λυσαξει βρε παιδι μου. Ειτε εχεις δικαιο ειτε αδικο, με το να επιτιθεσαι προσωπικα και προσβλητικα και με το να μην καταλαβαινεις οτι αυτο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, εσυ χανεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Νουθεσίες αυτού του τύπου αλλού παρακαλώ. Τώρα μετά από αυτά που γράφτηκαν παραπάνω να ακούω εγώ για προσωπικές επιθέσεις είναι τουλάχιστον γελοίο. Πιάσε το νήμα από την αρχή και μετά έλα πες μου για προσωπική επίθεση.
Ο άνθρωπος αποκαλύφθηκε πλήρως, δεν μπορεί να συγκρατήσει πλέον τον πραγματικό του εαυτό...ευτυχώς ώστε να βγαίνουν και συμπεράσματα. Τίποτα παραπάνω. Το νήμα δεν έχει λόγω ύπαρξης κατά τη γνώμη μου.
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Κλασικό παράδειγμα οσφιοκαμψίας απο άτομα αυτού του χώρου.
Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.
Και παρακαλώ για όποιον "ανατριχιάζει" και δεν αντέχει να διαβάζει αυτό το thread, ας μην το διαβάζει. Οχι να μας λέει να μην εκφέρουμε γνώμη.
Διοτι στο τέλος τέλος εγώ έφαγα ban και τόσο καιρό ήμουν "όμηρος" του αριστεροφασίστα.

Άνθρωποι άνθρωποι ... προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός ...???

Ψυχραιμία, μην τσιμπάτε σε προκλήσεις, αυτοί που διαβάζουν καταλαβαίνουν ....

Γιατί όταν τσιμπάτε χάνεται η μπάλλα , και τελικά δεν ξέρει κανείς ποιός ξεκίνησε
και από που

Τελικά φταίει η σάτυρα (π.χ.του Λαζόπουλου) ή αυτός που θα τσιμπήσει (π.χ. Κούγιας) ????