Με 100e στο αχουρι του κυρ Μητσου η με 70e στην ΕΛΒΕΤΙΑ ???

Δικιο εχεις βρε φιλε.

Νικο για τις τιμες λεει το ΠΣΚ.
Μου ερεχετε φθηνοτερα να παω στο Ηarolds απο το Καπρενησι

350ευρω το δωματιο ημερησιως.

Απάντηση: Re: Με 100e στο αχουρι του κυρ Μητσου η με 70e στην ΕΛΒΕΤΙΑ ???

350;;; :speechless-smiley-0 Που;; στο γιδοχώρι;; ρε πολύ μάγκες έχουν γίνει οι γιδοβοσκοί....

εξωτερικό με τα χίλια!!!!

Ενοήται!Εγώ πήγα τέλη Ιεν. Βουλγαρία με 215euro!!!Μεταφορικά από Αθήνα και η διαμονή με πρωινό.(τζακούζι,τζάκι)Όταν εδώ δεν είχε τίποτα από χιόνι.Άσε τους θα το καταλάβουν κάποια στιγμή οτι ο Έλληνας φεύγει έξω αλλά θα είναι πολύ αργά.

Δικιο εχεις βρε φιλε.

Νικο για τις τιμες λεει το ΠΣΚ.
Μου ερεχετε φθηνοτερα να παω στο Ηarolds απο το Καπρενησι

Τόσα έδωσα εγώ τον Δεκέμβριο για τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο Μόναχο !!!! (ξενοδοχείο 3 αστέρων,αλυσίδα Best Western)

Εξω και πάλι έξω , για να αλλάζουμε και παραστάσεις..

Εγω φιλοι μου εδωσα για 7 διανυκτερευσεις σε διαμερισμα 75 τμ στις φωτο που ανεβασα, στο Niederstocken στην Ελβετια , στη περιοχη του Interlaken.

Ο μόνος λόγος που δεν φεύγουμε ακόμα για π/σ/κ εξωτερικό είναι τα ακριβά αεροπορικά εισητήρια και όχι τα ξενοδοχεία. Δυστυχώς φθηνά εισητήρια αυτή τη στιγμή αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν μόνο για:
- Λονδίνο
- Βερολίνο
- Στουτγκάρδη
- Κολωνία
- Ρώμη
Αν μου έχει ξεφύγει καμιά πόλη συμπληρώστε την!

350;;; :speechless-smiley-0 Που;; στο γιδοχώρι;; ρε πολύ μάγκες έχουν γίνει οι γιδοβοσκοί....

....αφου βρισκουν γιδια και μαλιστα "πρωτευουσιανικα", το παιζουν βοσκοι!:violent-smiley-030:
Αφου πατε και τους τα "σκάτε" χονδρα, αναλογως πραττουν και:firstprize:
Το εχω ξαναγραψει και παλιοτερα. Οι τιμες -πλεον- δεν διαμορφωνονται βαση του κοστους του προιοντος ή της υπηρεσιας, αλλα αποκλειστικα βαση της ζητησης.

Υ.Γ.:Παρακαλω, τα ανωτερω να μην προσωποποιηθουν.

Είχα μείνει το 88 στο Interlaken (που από μόνο του είναι πολύ ακριβή περιοχή της Ελβετίας) αλλά συκγκεκριμένα στο χωριό Oberied, που η εικόνα σου μου το θυμίζει 5000 δρχ τα δυό άτομα, όταν την ίδια εποχή στη Χαλκιδική έδινα 8000...

Αντε λοιπόν ,να μαζευτούμε για ένα Power Buy/Trip στο εξωτερικό να ξελαμπικάρουμε λίγο και από την καθημερινότητά μας.:firstprize:

(ψηφίζω Μόναχο,Ντύσσελντορφ,Ρώμη από τα φτηνά εισιτήρια..):operator:

Re: Απάντηση: Με 100e στο αχουρι του κυρ Μητσου η με 70e στην ΕΛΒΕΤΙΑ ???

Αντε λοιπόν ,να μαζευτούμε για ένα Power Buy/Trip στο εξωτερικό να ξελαμπικάρουμε λίγο και από την καθημερινότητά μας.:firstprize:

(ψηφίζω Μόναχο,Ντύσσελντορφ,Ρώμη από τα φτηνά εισιτήρια..):operator:

Μόναχο και Ντύσσελντορφ μιλάω τη γλώσσα, την αιώνια πόλη πάντα ήθελα να την επισκεφτώ, άντε να κάνουμε και το πρώτο avclub group για ταξίδια στο εξωτερικό!

Υ.Γ. Έτσι όπως πάω σε κανα-δυο χρονάκια θα μάθω και ισπανικά και ιταλικά, οπότε θα έχετε και τζάμπα διερμηνέα τυχεράκηδες!