Περι ραδιενεργειας:
Εχετε μηπως ακουσει για καποιους ρωσους επιστημονες που ηταν στο τσερνομπιλ καποια στιγμη μετα την εκρηξη, προσβηθηκαν απο ραδιενεργεια, και απο το 1986 του εφεραν και ζουν στην Γαύδο ??
Δεν τους έφεραν πήγαν μόνοι τους.
Μια φίλη Ρωσίδα γιατρός εντατικολόγος που ξέρει την περίπτωση μου είπε ότι αν δεν ήταν εκεί τώρα δεν θα ζούσαν.
Τους συντηρεί στη ζωή το ρήγμα .
Δεν τους έφεραν πήγαν μόνοι τους.
Μια φίλη Ρωσίδα γιατρός εντατικολόγος που ξέρει την περίπτωση μου είπε ότι αν δεν ήταν εκεί τώρα δεν θα ζούσαν.
Τους συντηρεί στη ζωή το ρήγμα .
Το ρήγμα? Δηλαδή?
Η ενέργεια που βγάζει το ρήγμα στη περιοχή.
Μου είχε αναφέρει και λεπτομέρειες το ινστιτούτο που τους παρακολουθούσε, μετρήσεις κλπ.
Αυτό που κατάλαβα στο τέλος ήταν ότι καλύτερα γνωρίζουν και σε βάθος¨οι Ρώσοι την χώρα μας παρά εμείς.
Μα όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη ρήγματα.
Μιας και όπως τα λες υπάρχουν επιστημονικά πειστήρια και μιας και είναι φίλη σου, πάρε την ένα τηλέφωνο και ρώτα την για κάποιο paper, ώστε να καταλάβουμε και εμείς που απορούμε με όσα γράφεις.
Μα όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη ρήγματα.
Μιας και όπως τα λες υπάρχουν επιστημονικά πειστήρια και μιας και είναι φίλη σου, πάρε την ένα τηλέφωνο και ρώτα την για κάποιο paper, ώστε να καταλάβουμε και εμείς που απορούμε με όσα γράφεις.
Γκουγκλάρετε λίγο και θα δείτε. Οι τύποι δεν είναι απλοί εργάτες. Δεν ξέρω αν έχουν βρει το νόημα της ζωής αλλά ζούνε τουλάχιστον.
Iσχύει Ντίνο. Ο αδερφός μου συνάντησε κάποιους πέρυσι το καλοκαίρι και όπως έμαθε ,όντως δεν θα ζούσαν τώρα αν δεν είχαν πάει στη Γαύδο.
Τρελό θέμα.
Νομίζω ήμουν συγκεκριμένος, ζήτησα επιστημονικά πειστήρια ή paper για τη σύνδεση του ρήγματος με την υγεία τους. Και όχι για τα εάν υπάρχει ρήγμα. Ούτε για τη Σούδα ούτε για τους υδρίτες.Τώρα έχει αναλάβει μια εντατική σε Νοσοκομείο του Καζακστάν γιατί εκεί έχει καλύτερους μισθούς για γιατρούς τώρα.
Ενα απλό γεωλογικό χάρτη της περιοχής να δείς από το ιντερνετ θα καταλάβεις ότι δεν μιλάμε για απλό ρήγμα.
Εκεί η τεκτονική πλάκα της Αφρικής βουτάει κάτω από την τεκτονική πλάκα της Ευρώπης.
Μετά όλα είναι απλή φυσική τεράστια μάζα,μεγάλη πίεση και τριβή,μεγάλη ενέργεια στη περιοχή και η Γαύδος είναι σχεδόν επάνω από αυτό το φυσικό φαινόμενο.
Αν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ενέργεια θα είχαμε λύσει μια και καλή τα ενεργειακά μας προβλήματα.
Μπορούμε όμως να εκμεταλλευτούμε τους Υδρίτες που βγάζει το ρήγμα αλλά το έμαθαν οι Τούρκοι και οι Λίβυοι και λένε τώρα ότι η Γαύδος είναι δική τους.
Νομίζω ήμουν συγκεκριμένος, ζήτησα επιστημονικά πειστήρια ή paper για τη σύνδεση του ρήγματος με την υγεία τους. Και όχι για τα εάν υπάρχει ρήγμα. Ούτε για τη Σούδα ούτε για τους υδρίτες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.