με τι σχήμα ο Stanley Clarke στο Παλλάς;

O τυπος αυτος συμμετείχε σε εναν απο τους πολυαγαπημενους μου δισκους. Μαλλον θα παω να τον δω και θα σας πω εντυπωσεις.

B000000QIH.01._SCLZZZZZZZ_V45286001_SS500_.jpg

Kαλουτσικα ηταν εχτες στο Παλλάς, αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο. Μπασο, ντραμς και δυο πληκτρα που καλυτερα να μην υπηρχαν καθολου ή ακομα καλυτερα να ηταν στη θεση τους ενα πιανο και ενα κανονικο πνευστο, πχ, φλαουτο. Βεβαια, συνεχως εκανα συγκρισεις με την εκπληκτικη συναυλια των E.S.T. που ειχα δει στον ιδιο χωρο στα μεσα Δεκεμβριου και ετσι ο Clarke δεν ειχε μεγαλες πιθανοτητες να με εντυπωσιασει.

To καλυτερο ηταν οτι κερνουσαν 12αρι Dewars στην εισοδο:ADFADF1:

Απάντηση: Re: με τι σχήμα ο Stanley Clarke στο Παλλάς;

Πέτρο σε λάθος συναυλία πήγες.

ισως να εχεις δικιο, αλλα δεν ηταν και μαπα. Απλα έλειπε το κατι παραπανω. Επισης, ξαναμανασιχαθηκα το κοινό του Παλλάς. Δεν εχω παει στο μεγαρο αλλα δε νομιζω να ειναι χειροτερα εκει.

γιατί ; τι έχει το κοινό του Παλλάς ;

Οι μισοι πανε εκει για το λογο που πανε και στο μεγαρο. Ακουσα πολλους που δεν ηξεραν καθολου τι ηρθαν να δουν, ουτε καν το ονομα. Μια κυρια ρωταγε αν ο Clarke ειναι λευκος ή μαυρος, χειροκροτουσαν σε ασχετα σημεια, καπου στα 15-20 λεπτα ο Clarke ειπε τους τιτλους απο τα 2 κομματια που ειχε παιξει ως εκεινη την ωρα και ακουω την απο πισω μου να λεει, "7 κομματια επαιξε, γιατι μας λεει μονο για τα 2?".:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: με τι σχήμα ο Stanley Clarke στο Παλλάς;

Μπασο, ντραμς και δυο πληκτρα που καλυτερα να μην υπηρχαν καθολου ή ακομα καλυτερα να ηταν στη θεση τους ενα πιανο και ενα κανονικο πνευστο, πχ, φλαουτο.

Για το λόγο αυτό δεν πήγα κι εγώ αν και το είχα σκοπό.

ισως να εχεις δικιο, αλλα δεν ηταν και μαπα. Απλα έλειπε το κατι παραπανω. Επισης, ξαναμανασιχαθηκα το κοινό του Παλλάς. Δεν εχω παει στο μεγαρο αλλα δε νομιζω να ειναι χειροτερα εκει.

Έχω πάει δεκάδες φορές στο Μέγαρο και μπορώ να σου ότι και εκεί ευδοκιμούν τέτοιου είδους φρούτα. Αφού η κλασσική θεωρείται πιο "καθώς πρέπει" από την jazz μπορείς να καταλάβεις ότι προσελκύει και ανάλογα "ψώνια".

Βεβαια, συνεχως εκανα συγκρισεις με την εκπληκτικη συναυλια των E.S.T. που ειχα δει στον ιδιο χωρο στα μεσα Δεκεμβριου

Πράγματι ήταν εξαιρετική η συναυλια των E.S.T. το Δεκέμβριο. Μάλιστα την είχα απολάυσει από την πρώτη σειρά.