Με τι ταχύτητες κατεβάζετε torrents?

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Είμαι πολύ περίεργος να δω με τι ταχύτητες κατεβάζει ο κόσμος torrents ανάλογα βέβαια και με την σύνδεση που έχει.

Ξεκινάω....

Σύνδεση:2048/256Kbps
Max Download: 190kB
Μ.Ο (Μέσος όρος): 60kB

Ελπίζω σε συμμετοχή σας -bye-

Υ.Γ. Υπάρχουν μερικά κολπάκια για να αυξηθεί η ταχύτητα στα torrents. Για να δω ταχύτητες μήπως χρειαστεί να βοηθήσω :ernaehrung004:

Εγω θελω βοηθεια. Με 1mb γραμμη κατεβαζω με περιπου με 5-6 kbps. Βεβαια με λιγους seeders. Για πες κανα κολπακι.

Εκείνο που έκανε την διαφορά στην δική μου περίπτωση αναφέρεται στο βήμα 1 (αν έχεις windows XP SP2) στο παρακάτω link. Επίσης έβαλα την ταχήτητα για upload στα 20kB maximum.

http://torrentfreak.com/optimize-your-bittorrent-download-speed/

Βέβαια ακόμα ψάχνω τρόπους να βελτιώσω την ταχύτητα.

-bye-

Η ταχύτητα του download απο torrents εξαρτάται απο διάφορους παράγοντες όπως πόσους seeders έχει το .torrent, το b/w των seeders, το load του δικτυου-dslam κτλ. Εάν ένας κατεβάζει απο free trackers, οπου οι seeders ειναι ελάχιστοι και οι leechers απειροι, τότε τα 5-6kb είναι μια πολύ φυσιολογική ταχυτητα! :)
Αρα δεν εχει κανένα νοημα να πείς οτι κατεβάζω με 100kb/sec η 50...
Εάν θές να μετρήσεις την γραμμή σου ,τότε καλύτερα πήγαινε εδώ http://speedtest.forthnet.gr/

απο LAN κατεβάζεις ;;; dimitris84 ?

δεν καταλαβα ακριβως (καθοτι οχι και πολυ σχετικος, χαχα, απλα τις τιμες που βλεπω λεω)..

εχω το bitcomet και αυτο που θελω να κανω download προσπαθω να το βρω με πολλους seeders και λιγους leechers..

να προσθεσω οτι μεσο ορο σε ταχυτητα download στο bitcomet εχω παντα πανω απο 700KB πιανω σχεδον παντα (ειπαμε παντα ψαχνω πολλους seeders και λιγους leechers) το max της συνδεσης μου

εχω την συνδεση που ειχαμε συζητησει και παλιοτερα αν θυμασαι..

Last edited:
Re: Απάντηση: Με τι ταχύτητες κατεβάζετε torrents?

Εάν ένας κατεβάζει απο free trackers, οπου οι seeders ειναι ελάχιστοι και οι leechers απειροι, τότε τα 5-6kb είναι μια πολύ φυσιολογική ταχυτητα! :)
Αρα δεν εχει κανένα νοημα να πείς οτι κατεβάζω με 100kb/sec η 50...
Εάν θές να μετρήσεις την γραμμή σου ,τότε καλύτερα πήγαινε εδώ http://speedtest.forthnet.gr/

ετσι ακριβως ειναι, σε καποιο private που ειμαι γραμμενος τα πραγματα ειναι πολυυυυυυυυυ γρηγορα..

στα free ειναι σαφως πιο αργα..

Η αφεντια μου, 1024/256 forthnet εχει δυνατοτητα να κατεβαζει μεχρι 92Kb/s

Οταν κατεβαζω απο private tracker, το πιανει ανετα (με την προυποθεση να υπαρχουν τουλαχιστον μερικοι seeders).

Διαφορετικα οι ταχυτητες παιζουν πολυυυυυυυυυυυ!!!!!

Παντως σιγουρα παιζει ρολο το ποσοστο seeder-leecher.

Αν και ελαφρώς off topic, αυτή τη στιγμή το filelist.org είναι ανοιχτό για εγγραφές! Αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια, οπότε όσοι δεν είστε μέλη, σπεύσατε!

Για πόσο άνοιξε ρε γαμώτο?:violent-smiley-030:
Πάλι κλειστό είναι:slapface:

Αν και ελαφρώς off topic, αυτή τη στιγμή το filelist.org είναι ανοιχτό για εγγραφές! Αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια, οπότε όσοι δεν είστε μέλη, σπεύσατε!

Καλά που το είδα λίγα λεπτά αφότου πόσταρες. Να 'σαι καλά Δημήτρη!

Εγω προλαβα:Banane0: :Banane0: :Banane0:
Πολυ καλες ταχυτητες:firstprize:

Δημητρη να σαι καλα ρε φιλε:aktion033: :aktion033: :aktion033:

Last edited: