Μια αντρική ερώτηση..

JohnJohn

AVClub Addicted Member
25 June 2006
2,480
Ρε μάγκες, πώς σκατά καθαρίζονται τα καμμένα λίπη στον φούρνο?

Σί χτίρι, καινούργιος φούρνος, ζήτημα να έχω ψήσει 5 πίτσες, και έχει γεμίσει ο πάτος πιτσιλιές που δεν βγαίνουν με τρίψιμο (σφουγγαράκι & υγρό πιάτων). Ειναι Siemens εντοιχιζόμενος χωρίς πυρόλυση. Να βάλω fornet η θα γίνει το εμαγιέ κ#λος ?

Mr Muscle O.Ki. Αλλά να φορέσεις γάντια. Πάντως, καλύτερα να ηρεμήσεις, και να μην τον καθαρίσεις ακόμα. Ο φούρνος είναι για να πατάει δουλειά, όχι για μόστρα, όπως τον δείχνουν κάτι οξυζενέ μαλακοδιαφημίσεις...

Σί χτίρι, καινούργιος φούρνος, ζήτημα να έχω ψήσει 5 πίτσες, και έχει γεμίσει ο πάτος πιτσιλιές που δεν βγαίνουν με τρίψιμο (σφουγγαράκι & υγρό πιάτων). Ειναι Siemens εντοιχιζόμενος χωρίς πυρόλυση. Να βάλω fornet η θα γίνει το εμαγιέ κ#λος ?

Welcome to the club! Εγω έκανα την υπέρβαση και έψησα και ρολο! :flipout:Τον καθάρισα με ενα AZAX double action ή κάπως έτσι..που βγάζει και λιπη και άλατα...έ ρε κατάντια! :BDGBGDB55:

JOHNJOHN γιατί δεν ρωτάς την BIBIBO?:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Πέρα από την πλάκα, ζέστανε τον φούρνο και
μετά πάλεψε το με καθαριστικό φούρνων.
Μόνο έτσι θα κάνεις δουλειά.

Προσοχή όμως μην καείς:AFADF0:

Αυτό είναι AVClub Cafe με τα όλα του:BDGBGDB55:
:flipout: :flipout: :flipout:

Δεν το πιστεύω, με το που άνοιξα το thread πέθανα στο γέλιο! :flipout: :flipout:

Λείπει και η μητέρα μου αυτή τη στιγμή να τη ρωτήσω...

Αχχχχχχχ. Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα. Εβαλα να ζεστανω ψωμι στο microwave και το εκαψα. Απο ασπρο εγινε κιτρινο. Ασε που απο την καπνα εγινε και το ταβανι σκ@#@. Μαυρα χαλια. Και η πλακα ειναι οτι η κιτρινιλα δεν βγαινει με τιποτα. Να που ειναι χρησιμες οι γυναικες

σιγουρα στο προπεκτους υπαρχουν οδηγιες καθαρισμου του

αφου κρυώσει ρίχνεις υγρό ζιφ ( κρέμα ), και μετά απο ένα 5 λεπτο με 'ενα πανί που θα το πετάξεις τρίβεις γερά.
Μάγκα μου, φρεσκοπαντρμένο σε κόβω, ελπίζω να πέφτει παντόφλα, αλλά συμφωνώ είναι αντρικές δουλειές.

αφου κρυώσει ρίχνεις υγρό ζιφ ( κρέμα ), και μετά απο ένα 5 λεπτο με 'ενα πανί που θα το πετάξεις τρίβεις γερά.
Μάγκα μου, φρεσκοπαντρμένο σε κόβω, ελπίζω να πέφτει παντόφλα, αλλά συμφωνώ είναι αντρικές δουλειές.

....να διορθώσω εννούσα να μην πέφτει.

Βλεπω φιλε μου :grinning-smiley-043 Εκι το κατεχεις το αθλημα!!!!!! :flipout: :flipout:
-bye-

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω . Αφού τον ζεστάνεις για λίγη ώρα στους 50 βαθμούς , τον τρίβεις καλά με υγρό απορρυπαντικό ( κι αυτό για τα πιάτα κάνει ) . Οχι υγρά για φούρνους κλπ . Τους χαλάνε .

RTFM (read the f*&*ing) manual), και αν δεν τα καταφέρεις φώναξέ με να σου κάνω δωρεάν επίδειξη !!!!!

(ε ρε 2 γάμοι τι σου μαθαίνουν).......

Ο eki έχει απόλυτο δίκιο και είναι και αρκετά ψαγμένο, το ίδιο σύστημα ακολουθώ και εγώ και χαίρομαι που δεν είμαι ο μοναδικός παντόφλας εδώ μέσα !!!

Τι εγινε ρε παιδια ????????????? :BDBDG54:
Πωπω. Οταν σου λενε παντρεψου να νοικοκυρευτεις αυτο εννοουν?
Και εγω που νομιζα οτι θα μου φερνει και τις παντοφλες στον καναπε......:nounder:

Re: Απάντηση: Μια αντρική ερώτηση..

Και εγω που νομιζα οτι θα μου φερνει και τις παντοφλες στον καναπε......:nounder:

Ποιός ????? ο σκύλος ή η πεθερά ????:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

τον ζεσταινεις στους 250 και κάνεις απολύμανση.

αποδεχεσαι πλεον τα λιπη και την μπιχλα σαν καθαρα αφου τα μικροβια λιώσαν

Re: Απάντηση: Μια αντρική ερώτηση..

στο γάμο αγόρι μου λυνεις προβλήματα που δεν είχες πριν απ αυτον

Δεν θελω παντως να το παινευτω αλλα εγω στην κοπελα μου επιβληθηκα. Της ειπα η κουζινα ειναι ο δικος σου χωρος. Δεν θα ασχοληθω με τιποτα εκει μεσα.

Και αυτη μου φορτωσε την τουαλετα.............:slapface:

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: