Μια βραδια στου Δημητρακουδη παρεα με τον Benq 5000!

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,077
Παλλήνη
Με την ευκαιρια του νεου Benq W-5000 του Δημήτρη, ειπαμε να τιμησουμε την...Domino's της γειτονιας του, για να υποβάλλουμε τα σεβη μας στο νεο του αποκτημα!
IMG_1684_resize.JPG

H παρεα:

IMG_1693_resize.JPG

Απο αριστερα προς δεξια: Δεβελεκος, Δημητρακουδης, Συριος (spcav), Γιαννης Σπυρου.. Χρεη φωτογραφου,η αφεντια μου!

Πρωτο μας μελημα;

Η απόδοση του προβολεα, στο απαιτητικο πατερν της Domino's Pizza! :p

IMG_1695_resize.JPG

-Εδω η παρεα, εξεταζει αν η χρωματικη αποχρωση της Πιτσας, συμφωνει την εικονα της οπως προβαλλεται στον προβολεα! :grinning-smiley-043

IMG_1696_resize.JPG

Και αφου περασε ο BenQ τα πρωτα απαιτητικα τεστ, αρχισαμε να τον επεξεργαζομαστε απο κοντα:

IMG_1686_resize.JPG

IMG_1689_resize.JPG

Δημητρη, ευχαριστουμε για την φιλοξενια και ευχομαι να χαιρεσαι οσο το δυνατον περισσοτερο το υπεροχο Home Theater που εφτιαξες με τα ιδια σου τα χεράκια!

IMG_1682_resize.JPG

ΥΓ. Σχολια για το προβολι, στην συνεχεια!

αν κρινω απο την photo με τις τιμες υπαρχει προβλημα απο κανονικη σε Jumbo:flipout::flipout::flipout:

Αρχικώς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη για την φιλοξενία και το κέρασμα πίτσας (έτσι για την μην έχει κανείς καμία απορία για τον λόγω προσέλευσής μας στο κυριολεκτικά home made home / home cinema του) και κατά 2ον να καταγγείλω τον Τάκη για μία ακόμη επίδειξη των φασιστικών του τάσεων και την επιβολή σίτισής μας με πίτσα (έναντι των σουβλακίων που όλοι οι υπόλοιποι διακαώς επιθυμούσαμε). :p

Σχόλια για το π(επε)ρο(νι)βόλι αλλά και για τον χώρο του Δημήτρη, θα ακολουθήσουν.

Ή το μπλε είναι πολύ έντονο ή η 4 τυριά έχει πολύ ροκφόρ!
Προτείνω ένα team που να αποτελείται από τον κύριο Καστρουνή και κάποιον καλοφαγά να αναλάβει τη ρύθμιση.

Μπράβο Δημήτρη... Αυτό το ασημί* είναι μηχανάρα.... :music-smiley-005:

* (Για το Blue-Sky μιλάω...
icon10.gif
)

Και φύγατε και νωρίς.. Τίποτα δεν πρόλαβα να σας δείξω! :grandpa:

Εγώ καθόμουν περιμένοντας να δω κανά βίντεο με καμιά ‛κοπελίτσα’ και έβλεπα πισσόφυλλα και κόλλες και ο καημένος ο Κούλης έβλεπε τα κατσαβίδια και τα τρυπάνια και νόμιζε ότι είναι chocolate bars.

Εμ τι περιμένεις μετά;

:p

Σοβαρά τώρα, φοβερή δουλειά. Θαυμάζω την υπομονή (η δική μου με έχει εγκαταλείψει προ καιρού) και την μεθοδικότητά σου.

Εχω να καταγγειλω κι εγω τον Τακη , για φασιστικη συμπεριφορα απεναντι μας ... Μαλλον τα παιρνει απο τη Domino !:worshippy:

Nα ευχαριστησω κι εγω το Δημητρη, και να του ευχηθω καλοροιζικος.

Απο τα λιγα που ειδαμε, γιατι σιγουρα θελει δουλεια ο ατιμος, ειναι ο καλυτερος μεχρι τα 2000-2500 ευρω.

Πολυ ευκρινης , φωτεινος, και ωραια χρωματα (που θελουν ομως το Καστρουνη τους για να ερθουν τελεια).

Στα αρνητικα του τωρα, λιγο rainbow ειδα και η κινηση θελει φτιαξιμο - ελπιζω να βγει συντομα το firmware update για 24p.

Για μενα ο μονος λογος για να μη τον παρω ειναι ο φακος του που ειναι long throw και δεν γεμιζει την οθονη μου (90 ιντσες) απο τα 3 μετρα που εχω .

Μολις γραψει μερικες ωρες , ελπιζω να τον ξαναδω και να βγαλω οριστικα συμπερασματα.

Τι σου είναι να είσαι δικηγόρος!!!! Και οι τρεις θέλαμε σουβλάκια, ενώ ο μόνος που ήθελε πίτσα ήταν ο Τάκης (Ο Δημήτρης κρατούσε ουδέτερη στάση) και τελικά πήραμε... πίτσες!!!! Εγώ φταίω όμως που δεν την είδα Warner να μείνω με τα σουβλάκια!
Το προβόλι πραγματικά ήταν πολύ καλό, μάλιστα δεν περίμενα τόση διαφορά με τον ταπεινό μου 7700 και αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με τα 24(κάτι όμως που απο ότι φαινεται θα λυθεί σύντομα) και τον long throw φακό (μα πολύ long... 5,3μ για τις 120'' που θέλω!!) θα ψηνόμουν άσχημα με την τιμή που έχει
Όπως και να έχει είμαι σίγουρος ότι θα περάσει πολύ καλά στα χέρια του Δημήτρη και γιατί όχι θα έχουμε πια και δικαιολογία να του φορτωνόμαστε πιο συχνά...

Άψογη παρουσίαση, εξαιρετικος χωρος, πολυ καλη αισθητική, καταπληκτικό desighn στο επιπλο με τα μηχανηματα και τα dvd, και πολυ καλο στήσιμο! :SFGSFGSF:

Πάνω από όλα ΟΜΩΣ ΑΨΟΓΗ ΠΑΡΕΑ!

Αυτο ειναι που ζηλευουμε οσα μέλη του club ΔΕΝ μενουμε Αθήνα, και δεν εχουμε την ευκαιρια να μαζευομαστε έτσι απο κοντα όλοι μαζί και να απολαμβανουμε τα μηχανηματα μας...:smash:

Για τον προβολεα δε μπορω να σχολιάσω κάτι, μιας και οι photos δεν λενε και πολλα...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΟΜΩΣ, και σου εύχομαι Δημητρη να τον απολαυσεις για παρα παρα πολύ καιρό, μαζί με όλο το υπολοιπο καταπληκτικο συνολο συσκευών που έχεις! :ernaehrung004:

Υ.Γ. Συγχαρητηρια και στον Τάκη για την "καλλιτεχνική" φωτογραφιση της πίτσας DOMINO! :SFGSFGSF: ....... αλλά και του υπόλοιπου χώρου! :ernaehrung004: