Mια λεπτη ερώτηση Για 2 SAMSUNG ΤV

stelios.epp

New member
6 February 2008
3
Ρε παιδεια θελω να παρω μια LCD 26αρα και ειναι αναμεσα σε 2 μοντελα της SAMSUNG

Α)
LE26R86B(650 ευρω)

Β)LE26S86B(500 ευρω)

Η διαφορα τους ειναι γυρω στα 150 ευρω. Αξιζει να τα πληρωσω; :grandpa:

Η 32R86 εχει τωρα 680 ευρω. Εαν θελεις οποσδηποτε 26", τοτε παρε την S86 που ειναι φθηνοτερη, γιατι σε αυτη τη διασταση δεν υπαρχει διαφορα. Ομως αγορασε απο αλλο καταστημα.

Οι σειρές της sumsung στις LCD διακρίνονται από γράμματα με την παρακάτω σειρά
S - R - M - F, απο κάτω προς τα πάνω (κάπου ανάμεσα, μερικές φορές προκείπτει και Ν).
Η εκτίμηση μου είναι ότι η διαφορά ανάμεσα στην S και την R αξίζει για να δώσει κανείς τα παραπάνω λεφτά.

Τώρα που διαβάζω την άποψη του etien, νομίζω ότι είναι πιο ρεαλιστική από την δική μου!

Re: Απάντηση: Mια λεπτη ερώτηση Για 2 SAMSUNG ΤV

Τώρα που διαβάζω την άποψη του etien, νομίζω ότι είναι πιο ρεαλιστική από την δική μου!

Η αλλοιως μια χοντρη απαντηση σε μια λεπτη ερωτηση :flipout:.........Παρε την 32R86 που κανει απο 680 ευρα εως 699 τωρα τελευταια και καθαρισες .
Το Σαββατο φορτωσαμε μια απο τη Λαρσα στο Media Markt με 699 και μας εκανε εως και 12 ατοκες ( βαλαμε 6 τελικα).
Με βαση αυτο λοιπον οντως δεν αξιζουν τα 150 ευρω παραπανω για την R26 σε σχεση με την S οπως και καμμια τους μπροστα στην μεσαια αδερφη R32.-bye-