Απάντηση: Re: Kαλο δρομο Michael Jackson
Συμφωνουμε σε όλα ειδικά για την ψυχολογία του την μοναξιά του κλπ. Ισως η υπερβολική αγάπη για τα παιδιά που έδειχνε να... έγινε αντικείμενο εκμεταλλευσης (απο άλλους ή από τον ίδιο, πραγματικά δε ξέρω αν θα το μάθουμε πότε), γι αυτό είπα εξάλλου ότι πάρα ήταν ερασιτεχνικό το υλικό για να ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται.
Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σε αυτά που διαβάζουμε όταν μιλάμε για τέτοιου μεγέθους προσωπικότητες όπως ο Μάικλ. Δέν θα μου φαινόταν καθόλου απίθανο να έχουν φυτέψει εκ των έσω (δικοί του άνθρωποι δλδ) τα στοιχεία αυτά ώστε να δώσουν βάση στις κατηγορίες που του προσάπτουν και να παγιώσουν το κακό προφίλ που τόσο θα ήθελαν.
Αυτό που φαντάζομαι για αυτόν είναι ότι σίγουρα θα υπήρξε ένα ιδιαίτερα μοναχικό άτομο, μέσα στον ναρκισσισμό του και τις ιδιοτροπίες του, την ματαιοδοξία του και τον αφόρητο πόνο που θα κουβαλούσε τόσο απο τον χρόνο που τον προσπερνούσε όσο και απο τις πλαστικές εγχειρήσεις που υπέστη για να υποστηρίξει την εικόνα του.
Απλά αναρωτιέμαι για το γεγονός του πόσο εύκολα βρέθηκαν τα στοιχεία αυτά σε εμφανή σημεία. Άν επρόκειτο για δικά του στοιχεία, θα είχε επίγνωση του πόσο τερατώδη ήταν και φαντάζομαι ότι θα είχε εξασφαλίσει με πολλούς τρόπους την καταστροφή αυτών των αρχείων.
Συμφωνουμε σε όλα ειδικά για την ψυχολογία του την μοναξιά του κλπ. Ισως η υπερβολική αγάπη για τα παιδιά που έδειχνε να... έγινε αντικείμενο εκμεταλλευσης (απο άλλους ή από τον ίδιο, πραγματικά δε ξέρω αν θα το μάθουμε πότε), γι αυτό είπα εξάλλου ότι πάρα ήταν ερασιτεχνικό το υλικό για να ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται.