Μηχανές compact:Οι καλές,οι κακές και οι...όμορφες!

ncups

AVClub Addicted Member
9 February 2008
2,547
Κόρινθος
Η δικιά μου μέχρι πριν 4 μήνες:
Πρακτικότητα,φορητότητα,ευκολίες,(έχει επιλογή panorama,αρκετά καλή)
Απελπιστικά αργή, Σκοτινή, θορυβώδης.Για κινούμενα αντικείμενα, ξεχάστε το.
Ευχάριστες αναμνήσεις.Την αγόρασα αρκετά βιαστικά,αποδείχτηκε καλή αλλά όχι αρκετή.

Attachments

• hp_r507front-001.jpg
    hp_r507front-001.jpg
    25.8 KB · Views: 13
Last edited:
Η πρώτη μου ήταν η M407...

Θεός ήμουν!

Τελικά οι HP ήταν σαν τις @ουτ@νες... Ξεπέταξαν πολλούς την πρώτη τους φορά...-bye-

Last edited:
Η πρώτη μου ψηφιακή ήταν η Olympus C3000Z. 3mp, πολύ καλή εικόνα (αν και κάπως oversharpened με τα σημερινά μου γούστα). Ήταν ψιλο... hi-end, έβγαζε και tiff (εν έτει 2002). Τότε η Olympus όμως έβγαζε καλές κόμπακτ (ειδικά η σειρά 5050 μέχρι 7070 και 8080)

Εγώ πήγα κατ'ευθείαν στην Nikon D70 σαν πρώτη μηχανή το 2004. Πιο πριν χρησιμοποιούσα σπανίως compact ...μιας χρήσης στις διακοπές!

Ήμουν τελείως άσχετος όταν την αγόρασα.Σιγά σιγά ανακάλυψα καινούρια πράγματα,αλλά λίγα, όπως και λίγες ήταν οι δυνατότητές της...

Μια μεταχειρισμένη Νικον 5400 ήταν η πρώτη μου compact (to 2003 η 2004, δε θυμάμαι καλά).
Εκτός από παιχνίδια και μικρές καθημερινές στιγμές που μπορούσα να τραβάω τζάμπα (ενω το φιλμ κοστίζει) δε βρήκα κάτι άλλο ενδιαφέρον που θα μπορούσα να κάνω με αυτή και την πούλησα λίγους μήνες μετά.

Εγώ τώρα χρησιμοποιώ μια Nikon P4. Η σειρά Ρ (ο μπόμπος όπως τις λέω), ήταν από τις πρώτες που είχαν κάποιες καινοτομίες όπως WiFi (P3), VR (P4) κλπ.

http://www.vsc.gr/prodinfo.asp?id=4961&cat=33

Βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες και το πλεονέκτημα της είναι ένα εξαιρετικό Macro.

Κατα πάσα πιθανότητα τον Ιούνιο-Ιούλιο θα περάσει στην ιστορία σαν δεύτερη πλέον (με μόνο 750 κλικ η κακομοίρα).

Off topic αν βάλει κάποιος αναζήτηση στο google Nikon P4, πρώτα πρώτα θα βγάλει δικά μου post εδώ μέσα. Ούτε να τους πλήρωνα!:flipout:

Εγώ τώρα χρησιμοποιώ μια Nikon P4. Η σειρά Ρ (ο μπόμπος όπως τις λέω), ήταν από τις πρώτες που είχαν κάποιες καινοτομίες όπως WiFi (P3), VR (P4) κλπ.

http://www.vsc.gr/prodinfo.asp?id=4961&cat=33

Βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες και το πλεονέκτημα της είναι ένα εξαιρετικό Macro.

Κατα πάσα πιθανότητα τον Ιούνιο-Ιούλιο θα περάσει στην ιστορία σαν δεύτερη πλέον (με μόνο 750 κλικ η κακομοίρα).

Off topic αν βάλει κάποιος αναζήτηση στο google Nikon P4, πρώτα πρώτα θα βγάλει δικά μου post εδώ μέσα. Ούτε να τους πλήρωνα!:flipout:
Άντε και στην D80!!