καλημέρα παιδιά...
δεν υπάρχει διαχειριστές μαιζονέτες κολλητές είναι.
Όταν το έβαλα εγώ με τον τεχνικό το βάλαμε πολύ σταθερά στον τοίχο και είχε έναν αέρα γύρω στους 1-2 πόντους από το γείσο του τοίχου και από τα κεραμίδια κάτω καμιά 15αριά.
Τους 1-2 πόντους τους θυμάμαι καλά, δεν ακουμπούσε στο γείσο. Μάλιστα στο δυνατό νοτιά καμιά φορά χτυπούσε εκεί και το άκουγα.
Προφανώς αυτοί το γείρανε προς τα πάνω, γιατί τώρα έχει βρει και έχει χωθεί κάτω από το γείσο 1 πόντο. Κοινώς φράκαρε κιόλας. 2-3 πόντους το κούνησαν.
Για να ξανακατέβει δε γίνεται.
Αρα πρέπει να πάει σε άλλη θέση στον τοίχο ώστε να φύγει από το πάνελ που είναι κάτω του.
Και είναι μεγαλούτσικο 1.20
Χώρια που έχει τιγκάρει στην κουτσουλιά...
Η θέση που επιλέχτηκε ήταν η καλύτερη. Είχε στην πλάτη στο βοριά τοίχο, μόνο ο νοτιάς το έβρισκε.
Τώρα τρέχα γύρευε. Εκτός από το κόστος βαριέμαι και τη διαδικασία βρες το μάστορα, ραντεβού, να είμαι εκεί όταν μπορεί, στησίματα κλπ.
Χώρια το ψάξε να το βολέψεις αλλού.
Εχω και ένα μικρό νόβα καβάντζα...Μια και ο ουρανός είναι καθαρός μήπως να το έβαζα?
2 LNB είχα και νομίζω κοίταγαν astra hotbird.
Ιδέα δεν έχω. fta έβλεπα και ΔΕΝ είμαι του αθλήματος.
(το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν σετάρεται τώρα ο Humax και μου λείπει το ρολόι του....Αναγκαστικά το συγχρονίζω στις 12.00 το βράδυ με ΟΝ. Κι αν πέσει το ρεύμα...ξανά απ την αρχή....

)