Μουσικάριοι thanks...

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
Γιά την φιλοξενία, την εμπειρία, τη γνώση, τα δώρα, τις χειραψίες, τις μετακινήσεις, την ανταλλαγή απόψεων, τις προτάσεις, τα κεράσματα, την πλάκα, την κούραση, τις μουσικές...
...την αγάπη σας.

Σας χρωστάω:worshippy:

Chief εμείς σού χρωστάμε την Υπαρξη αυτής της Κατηγορίας.
Νά μήν τά ξαναλέμε.
Χωρίς την δική σου υπομονή και πίστη οτι είναι δυνατόν να συνυπάρξουν τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες καί μουσικές προτιμήσεις,ο καθένας μας θαχε τραβήξει τον δρόμο του.Και δεν θα υπήρχε τώρα αυτή η τόσο διευρυμένη Διαδικτυακή Γωνιά,πού πλέον πλαισιώνεται από πολλούς καλούς Φίλους.
Βεβαια εάν δέν είχες αυτή την υπομονή και εμείς τήν είχαμε ´κοπανήσει´κάποιοι ´άλλοι´θάταν τώρα Ησυχοι......................:flipout::flipout:

Και αυτό δέν στό συγχωρούνε.:grandpa::grandpa:
Αλλά μήν σέ νοιάζει.............
Εχουν Γνώσιν οι Φύλακες............................................

Δεν μπαινω συχνα στην κατηγορια αν και θα το ηθελα πολυ!
Ελπιζω καποια στιγμη να μπω στην μουσικη παρεα που μου αρεσει και εγω.
Προσυπογραφω και αντιγραφω απο τους συμφορουμιτες και εγω!-bye-:grinning-smiley-043

Να σου γραψω το ποσον εδω ή να στο στειλω με πμ????:flipout::flipout::flipout:

γράψτο..
μόνο που θάρχομαι κάθε χρόνο να ξοφλάω τα γραμμάτια....-bye-

κατά τα άλλα καλά τα λόγια σας, αλλά να βρούμε τρόπο να πάμε μπροστά:a0210:

Θα τα βρούμε όλα Μήτσο.

Εμείς ευχαριστούμε για την επίσκεψη ,που πάντα μας αφήνει γλυκά συναισθήματα.
Δεν σας χάρηκα πολύ γιατί μου βγήκε η κούραση αλλά τζούρα πήρα.

Να είσαι πάντα καλά Πρόεδρε.

ο μόνος τρόπος να πάμε μπροστά είναι η καλή θέληση και η συνεργασία, διότι ως γνωστόν "όποιος δεν θέλει, 30 μέρες κοσκινάει" !!!!!!

Δημήτριε ένα ευχαριστώ και από μένα ....

Νομίζω πως κι εγώ οφείλω να ευχαριστήσω τα παιδιά κάτω, ιδιαιτέρως τον Μουκ για τη φιλοξενία.

Είστε όλοι ένας κι ένας (με την καλή έννοια)!

Στέργιε δεν έκανα τίποτα. Το σπίτι είναι ανοικτό πάντα για σένα κάθε φορά που θα μας επισκέπτεσαι.
Χθες πολύ νωρίς σε είδα μέσα για αυτό νόμιζα ότι απλά μετακόμισες και με παράτησες :flipout:(εντός Αθηνών)..:a0210:

Παναγιωτίδοφ, όλες μας οι ευχαριστίες σε σένα, σου χρωστάμε πολλά. Αυτοί που κοσκινίζουν για μήνες και μήνες στο τέλος θα μείνουν και νηστικοί, απλά πράγματα.

Last edited:
Εμείς ευχαριστούμε.
Απλά και λιτά..:grinning-smiley-043

Αν και δεν σας χάρηκα λόγω ίωσης,έφυγε το τριήμερο μέσα απ τα χέρια μου και μου στοίχισε πολύ.
Από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο (για κάποιους) είμαι ακόμη "στην Κατηγορία",οπότε ίσως καλύτερα που απουσίαζα γιατί πολλοί μπορεί να στράβωναν με την παρουσία μου.

εγώ πάντως χάρηκα έστω και για λίγο με όσους είδα.

σας ειχα κοντα μου 3 μερες αφου οπως παρατηρησατε ειχα το αρχηγειο μου στο τραπεζι με τα μηχανηματα
ειλικρινα σας καταχαρηκα ολους μακαρι η εκθεση να μην τελειωνε ποτε, δεν θα σταθω τοσο στις μουσικες οσο στους χαρακτήρες που τις επαιξαν καθοτι οπως πολλοι γνωρίζετε φύση και θέση ειμαι οπτικός τυπος και οχι ακουστικος

θα σταθω ιδιαιτερα στον Δαμιανο...ηλεκτρισμος διαπερασε την ψυχη μου απο το 1ο ως το τελευταιο λεπτο της παρουσιασης που ηταν
σκοτεινη,μελαγχολική και συνάμα λυτρωτικη , το μικρο μας δωματιο γεμισε απο την αγωνια και τους προβληματισμους των καιρων που ζουμε

συγκλονίστηκα....

για τον Σπυρο τον Σουρλα και τον Κωστα Λυμπεροπουλο οτι και να γραψεις ειναι λιγο
τα μουσικα τους προγραμματα δεν μου εδωσαν την ιδια χαρα που μου εδωσε η δυνατοτητα να τους ξαναδω παλι απο κοντα

Παναγιωτιδης-Ντοκατζης
τεινουν πια να αποτελουν Σιμος και Πετρος τοσο στο club οσο και στην ζωη στον 1ο το avclub χρωσταει περισοοτερα απο οσα μπορουμε ποτε να τους δωσουμε στον δευτερο αν μας τραβηξει καμια μήνυσή δεν θα ξερουμε που χρωσταμε:flipout:

Γιωργος Μπαιρακταρης χαμογελαστος χορευταρας το ζουσε το προγραμμα του αξιος

Γιωργος Κουνελακης επειδη καταλαβε οτι το προγραμμα του δεν παει με τιποτε εφερε ρακες για να ξεγελασει το κοινο και συκα (αλλα λιγα) κατα τα αλλα με τον Γιωργο νοιωθει κανεις τοσο ανετα και οικεία που σπανια συνατας σε αλλον ανθρωπο

ΒUSONI-SHAKINEN χαρουμενα προσωπα ,προθυμα να δωσουν και να παρουν απο την μουσικη μας κατηγορια

NIKOS F παντα χαμογελαστος και πλακατζης

KΩΣΤΑΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΜΟΥΚΙΟΥΡΟΥΦΗΣ ο Μαριος πρεπει αμεσα να ζητησει να γινει DNA εξεταση απο τους γονεις του για τον Κωστα ...θα εκπλαγει απο το αποτελεσμα και θα παει και ταμειο(περιουσια):flipout:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ
δυστυχως μας ηρθε ο εντολοδόχος με ενα μπλε cd με σαφες εντολες να παιχθει δυνατα ...αποτελεσμα τα ηχεια τσιριξαν....μετα ηρθε ο ONKAKU ..δικιο ειχε :flipout::flipout:

STELIOS PAPPAS ο ματακιας της κατηγορίας(DVD) ,ο beetles μας, που φροντισε την Παρασκευη να βρεθουμε ολοι σε γνωστη ταβερνα(νηστικοι):guitarist::guitarist:

Guybrush το τρελλο αγορι της παρεας με το πουρο του τα σεα του και τα μεα του απο μουσικη δεννννν

SPYROS A. μολις τον ειδα αρχισα να μαζεύω το PC να σκεφτομαι τα παιδια μου ..ο γνωστος αγνωστος ηταν εκει...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Δημοκηδης ουτε ξερω αν εβαλε στο δωματιο την 6η του Mahler παντως εξω "θερισε" ο μπαγάσας ακομη εριζουν οι 2 κοπελες απο το pioneer center πια θα ακούσει μαζι του την 7η με Claudio Abbado ,φραουλες και Dom Perignon Rose Vintage 1959 σε σουιτα στο rayavadee. htl στα Puckett

Jimακος αλλο ενα θυμα πλανεμενο απο της Kuro's της διπλανης πορτας

Petrosm γιγαντας(χωρις πλακα) ειναι τουλαχιστον 190cm τρελλα χαμογελαστος
Δημητρης Ιωαννου καλος φιλος παντα εκει που τον χρειαζεσαι ,κριμα που δεν καταφερε να ανεβει στα deck να ακουσουμε και λιγη καλη μουσικη

Κυριοι σας ευχαριστουμε ολους ειστε σημειο αναφορας για το πως πρεπει να λειτουργει μια δικτυακη κοινοτητα

φιλια,αλληλοσεβασμος,χαρα,πλακιτσα,γνωσεις,

αφησα τελευταιο τον Μανωλακο οτι και να πεις για τον Δημητρη ειναι λιγο ητανε πανταχου απων:flipout::flipout:

Attachments

• ΓŽΒΎΓŽΒ΅ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΌΓŽΒ± 317.jpg
    ΓŽΒΎΓŽΒ΅ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΌΓŽΒ± 317.jpg
    77.2 KB · Views: 73
  • ΓŽΒΎΓŽΒ΅ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΌΓŽΒ± 349.jpg
    ΓŽΒΎΓŽΒ΅ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΌΓŽΒ± 349.jpg
    77.7 KB · Views: 77
  • ΓŽΒΎΓŽΒ΅ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΌΓŽΒ± 454.jpg
    ΓŽΒΎΓŽΒ΅ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΌΓŽΒ± 454.jpg
    79.4 KB · Views: 77
  • ΓŽΒΎΓŽΒ΅ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΌΓŽΒ± 495.jpg
    ΓŽΒΎΓŽΒ΅ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΌΓŽΒ± 495.jpg
    69 KB · Views: 74
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Και του χρονου!!!!!!!

Κύριοι...
όταν έρθει η ώρα να σκεφτείτε γιά τον επόμενο πρόεδρο θυμηθείτε απλά ποιός έτρεξε όσο κανείς άλλος...., αγόγγυστα και με χαμόγελο:grinning-smiley-043