Μουσικη στο Hiend Show

modright

AVClub Enthusiast
31 May 2008
1,104
ΑΘΗΝΑ
Ακουσατε στην εκθεση καποιο μουσικο κομματι ή συλλογη που να σας
εκανε εντυπωση

Εμενα ενα cd του Jorma Kaukonen

Δυστυχώς γιά άλλη μιά φορά μονοπώλησαν οι no-music hiend recordings (εκτός ίσως στα δωμάτια όπου το εκτιθέμενο είδος ήταν οι δίσκοι και η μουσική)....

Μαλλον στις εκθεσεις ο σχεδιασμος και οι τιμες των μηχανηματων ειναι σημαντικοτερα στοιχεια απο το συναισθηματικο κομματι μιας μουσικης μελωδιας ή & του εντεχνου στιχου
Ισως θα επερεπε απο μονοι μας με καποιο τροπο να προωθησουμε στην εκθεση οτι εφοσον η συλλογες μας ικανοποιουν τα γουστα μας στη μουσικη στη συνεχεια δοκιμαζουμε πως μπορουμε να την ακουσουμε καλυτερα με καινουργια συστηματα

Re: Απάντηση: Μουσικη στο Hiend Show

Το ντουέτο με τα πνευστά που μας έπαιξε live κατά τη λήξη...
Άλλο πράμα.. :ears:

:worshippy: :worshippy:

Ποσοι απο εμας διεκριναν τις διαφορες απο την ακουστικη των live πνευστων με την ακουστικη καταξιομενων συστηματων της εκθεσης?

Και αναρωτιομουν γιατι στις αναζητησεις μου στο διαδυκτιο με τιτλο Jorma Kaukonen
μου βγηκαν πολλες καταχωρησεις Jefferson Airplane

μόνο την Grace Slick θυμούνται οι περισσότεροι...

..αλλά αν έχει κανείς λιώσει αυτό
410BNV119ML._SL120_.jpg

...αυτό
5153FT29JCL._SL120_.jpg

.......αυτό
61Zmc86CK0L._SL160_AA115_.jpg

ή αυτό
618P6jxTSHL._SL160_AA115_.jpg

.......θυμάται περισσότερους;):grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσικη στο Hiend Show

:worshippy: :worshippy:

Ποσοι απο εμας διεκριναν τις διαφορες απο την ακουστικη των live πνευστων με την ακουστικη καταξιομενων συστηματων της εκθεσης?

ναι βρε...εγώ ημουν ακριβώς από πάνω τους στα σκαλοπάτια κι έστησα αυτί να ακούσω τα σάλια στο σαξόφωνα :Banane0: αλλά δεν .... μόνο στις hi end ηχογραφήσεις υπάρχουν αυτά

Απάντηση: Re: Μουσικη στο Hiend Show

img_1_pr.jpg

:firstprize: :worshippy:

Γιατί μου το κάνεις αυτό; Δεν έχω πεί , πως είναι πολύ σκληρό να έχεις τόσα αλλά πάλι να σου λείπει το σωστό; :idea:

Αυτά κάνεις και μετά κατηγορείς τον κόσμο για "ξυσίματα στον πάτο του βαρελιού" και τα συναφή :hippy:

ΥΓ Εκτός αν και για τους Airplane ισχύει το, "ποιά...; όλα" -bye-

Γενικά έπαιζε πολύ blues.. Είναι αυτό είδος μουσικής που μπορεί να αναδείξει τόσο ακριβά συστήματα ;;

Μπορεί βέβαια να ισχύει στατιστικά οτι οι χαϊεντάδες έχουν έφεση σε blues και jazz.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσικη στο Hiend Show

ναι βρε...εγώ ημουν ακριβώς από πάνω τους στα σκαλοπάτια κι έστησα αυτί να ακούσω τα σάλια στο σαξόφωνα :Banane0: αλλά δεν .... μόνο στις hi end ηχογραφήσεις υπάρχουν αυτά

:Banane0: :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Μουσικη στο Hiend Show

Γιατί μου το κάνεις αυτό; Δεν έχω πεί , πως είναι πολύ σκληρό να έχεις τόσα αλλά πάλι να σου λείπει το σωστό; :idea:

Αυτά κάνεις και μετά κατηγορείς τον κόσμο για "ξυσίματα στον πάτο του βαρελιού" και τα συναφή :hippy:

ΥΓ Εκτός αν και για τους Airplane ισχύει το, "ποιά...; όλα" -bye-

μη μου στεναχωριεσαι...
αν θέλεις μια τρίτη γνώμη....άκου εμένα...

μείνε στο Volunteers και το Crown...
όχι ότι δεν λέει....