ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

19 June 2006
8,661
Φέτος στην Έκθεση που συμμετέχουμε, αποφασίσαμε να προσφέρουμε σε όλους τους φίλους που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ,μουσικές που ακούμε, προτείνουμε και αγαπάμε.
Το AVCLUB δεν είναι ένα στεγνό, τεχνοκρατικό site αλλά έχει ψυχή.
Είναι ολοζώντανο.
Σαν παράλληλη δραστηριότητα ,δημιουργήσαμε κάποια δίωρα με μουσικές, που θα παρουσιάσουν μέλη του AVCLUB.
Αυτό γίνεται για πρώτη φορά σε Έκθεση παρόμοιου ύφους.
Εξάλλου η συμμετοχή μας πέρα από τη γνωριμία μας με νέους αλλά και με παλιούς φίλους ,πρέπει να περιέχει και την ουσία.
Η ουσία της Έκθεσης είναι η μουσική.

Το πρόγραμμα αφορά το διήμερο Σάββατο - Κυριακή.

Για την Παρασκευή θα έχουμε επιλογές από funk - soul - ''μαύρα''- freestyle κ.τ.λ.
Θα είναι μία μέρα γνωριμίας ,περισσότερο για κουβέντα και μουσικές στο background.
Θα ξεκινήσουμε στις 16:00 και θα τελειώσουμε στις 19:00.
Μία ώρα θα παίξουμε και κάποια DVD μουσικά για να χαζέψουμε και την τηλεόραση.
Μετά θα έχουμε προβολές από τους "ματάκηδες".

ΣΑΒΒΑΤΟ:

10:00 - 12:00
ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Επιλέγει αγαπημένα θέματα ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ.

12:00 - 14:00
TZAZ MOYΣΙΚΗ
Επιλέγει ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

14:00 - 16:00
FREE ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Επιλέγει αγαπημένες του μουσικές ο KΩΣΤΑΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.

16:00 - 17:00
SOUNDTRACKS ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Eπιλέγει ο ΔΗΜΟΚΗΔΗΣ.

17:00 - 19:00
FREE ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Eπιλέγουν ΜΟΥΚ - ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ

Μετά τις 19:00 ξεκινούν οι προβολές μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ:

10:00 - 12:00
ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Επιλέγει μουσικά θέματα ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ

12:00 -14:00
80,s
Eπιλέγει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ

14:00 - 16:00
Εlectronika
Μουσική κατηγορία + Friends

16:00 - 17:00
FREE
FREE

17:00 - 19:00
ROCK -TA ΣΠΑΜΕ
Μουσική κατηγορία + Friends.

Mετά ξεκινούν οι προβολές μας.

Λοιπόν και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ,θα πρέπει να σας πω, πως η επιλογή έγινε στο μεγαλύτερο μέρος της τυχαία.
Εγώ ευθύνομαι γιατί όποιον βρήκα μπροστά μου ,του έλεγα αν ήθελε να βάλει κάποιες αγαπημένες μουσικές.
Είναι εύκολο ν´αντιληφθεί κάποιος ότι δεν θα μπορούσε να ανέβει ανακοίνωση γιατί θα μπλεκόμασταν αν οι συμμετοχές ήταν περρισσότερες από τις διαθέσιμες ώρες.
Εξάλλου δεν το θεωρώ και τίποτα σημαντικό.
Ούτε σημαίνει πως στο δίωρο του το μέλος που θα βάλει μουσική είναι αναγκασμένος να είναι συνέχεια πάνω από τα μηχανήματα.
Μπορεί να βάλει ένα ή δύο αγαπημένους δίσκους και όλα ο.κ.
Δεν υπάρχει κάτι το αυστηρό στο πρόγραμμα.

Ζητάω συγνώμη από τα παιδιά που έχουν έρθει από μακριά (κυρίως τον Παναγιωτίδη ,Ντοκ, Στέργιο κ.α.) γιατί η ιδέα ''έπαιξε'' τελευταία στιγμή.

Επίτηδες άφησα το 16:00 - 17:00 free της Κυριακής για κάποιον που θέλει να βάλει κάποια αγαπημένα του κομμάτια, συμμετέχει ενεργά στη μουσική κατηγορία και θα παίξει πράγματα που δεν καλύπτουμε μέχρι τώρα.

Επειδή το πρόγραμμα τυπώνεται μέχρι της 12:00 σήμερα , όποιος ενδιαφέρεται ας γράψει.

Για τα παιδιά από μακριά , η δισκοθήκη μου, του Μουκ ή όποιου άλλου φίλου επιθυμεί, μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί κατά βούληση.
Ακόμη και ο Santana.

Το πρόγραμμα σε ότι με αφορά είναι ελαστικότατο. Εξάλλου την πλάκα μας κάνουμε.

Last edited:
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιά συγγνώμες Τζιμ.
Κάτσε καλά ....

Βασικά ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ γιά το ζορι και την τρεχάλα σας.
Είστε πρώτοι.τελεία.

Εγώ δυστυχώς λόγω φόρτου ίσα ίσα βαλίτσα έφτιαξα. Ούτε πρόγραμμα ούτε τίποτα. Ίσως κάτι φέρει ο Ντοκ γιά δοκιμές δεξιά αριστερά.
Η έκθεση από την άποψη αυτή είναι στα χέρια σας και σας έχω ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Μπράβο και πάλι μπράβο.

Αχ βρε άτιμοι, πως να μην κατέβει στην έκθεση μετά κάποιος :smash:
Μπράβο σας! Θα αφεθούμε στα στιβαρά σας μπράτσα!!! ...στο μουσικό σας πρόγραμμα ήθελα να πώ :drummer:
Συγχαρητήρια :award:

Μπράβο Δημήτρη!!!Συγχαρητήρια!

Οπως λές το θέμα είναι η "μουσική" και θα παιχτούν σχεδόν όλα τα είδη και απο ανθρώπους που το κατέχουν το "θέμα".

Κατά πάσα πιθανότητα αυριο θα είμαι παρών....-bye-

Ελάτε και θα περάσουμε καλά.
Γιώργο Μπ. εάν έρθεις ψιλοαπόγευμα φέρε και κανένα cd.
Και όποιος φίλος θέλει, μην κωλώσει.

Υ.Γ. Γύρω στις δύο θα είμαι έκθεση. Θα ξαναμπώ μέσα Τρίτη. Όποιος θέλει το οτιδήποτε τα λέμε στην Έκθεση ή στα τσιμπούσια. Φιλιά.

Last edited:
Εγώ όμως που είμαι νέα πουτάνα,φταίω να σας μπινελικώσω με τίποτις σε Dance , mainstream, r&B etc..

Η φοβηθήκατε μήν σας παίξω μόνο Abba & Muse ???:slapface::argue::rifle::grandpa:

Υ.Γ Εχω κι άλλα στην δισκοθήκη μου περιέργως..

Aντε να βάζεις κλασσική σέ αγουροξυπνημένους και μετά τήν Θεία Λειτουργία(:BDGBGDB55::BDGBGDB55:)Kυριακάτικα..
Εύγε Τζίμη γιά τήν ιδέα..
Ευχαριστώ γιά τήν τιμή πού μού κάνεις...
Υ.Γ
Εξυπακούεται ότι στό δίωρό ´μου´όποιος από τούς Βόρειους Συντρόφους επιθυμεί παρεμβάσεις ,ελεύθερα...
Μπορεί να θέλει νά βάλει κανένα Chopin ο Ντόκ...
Μέ τί καρδιά νά τού τό αρνηθώ???:flipout::flipout: