Μπορώ να κατεβάσω τα BBCi με τον αποκωδικοποιητή του Sky digital?

kover

AVClub Enthusiast
Βασικά θέλω να δω τα bbc interactive κανάλια χρησιμοποιώντας τον αποκωδικοποιητή του sky+hd. Στη συνέχεια θέλω να ρωτήσω αν αυτά τα interactive κανάλια του bbc δείχνουν forumula 1.

ps. Αν αυτά τα κανάλια είναι κάπου στο epg του sky τότε απλά πείτε μου τα νούμερα γιατί δε τα έχω βρεί και σβήστε το topic μου:)

@kover
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/7755219.stm#schedule

The BBC will be providing comprehensive coverage of the 2010 Formula 1 season across all its platforms.
Δεν ξέρω αν στον ιδιοκτησιακό του sky μπορείς να τα δεις όμως.

The BBC's red button interactive TV service will broadcast live coverage of all on-track sessions - Friday and Saturday practice, qualifying and race.
@Τάσο
Βόρεια είμαστε προνομιούχοι αφού βγαίνουν κ με 90άρι !

Ίσως δεν έθεσα σωστά το θέμα. Με τον ιδιόκτητο δέκτη του sky πρέπει να πατήσεις το κόκκινο κουμπάκι για να πάρεις οτιδήποτε interactive. Για να πατηθεί όμως το κόκκινο κουμπάκι πρέπει πρώτα να μπορέσω να κατεβάσω το ίδιο το BBC (πράγμα αδύνατο). Ίσως κάποιος που να έχει sky να μπορεί να με βοηθήσει. Ίσως να μπορώ να προσθέσω μόνος μου τα κανάλια όπως γίνεται με το ITVHD και τα περιφερειακά ITV/CH4

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις το BBC στην Αθήνα αν δεν εχεις 3μετρο και πανω και αν πάλι.
Ο δέκτης ουτε με σφαιρες δεν κατεβαζει την συχνοτητα παρολο που την βλέπεις μεσα στα καναλια σου γιατί αυτά στέλνει το epg .
Το κοκκινο κουμπί δουλευει μονο σε ορισμένες συχνοτητες οπως εχω ξαναγραψει .Δηλ θα βλεπεις μονο τεννις και αμερικανικο ποδοσφαιρο . Τα υπολοιπα όπως CL ειναι σε αλλο δορυφόρο και δεν κατεβαινουν στην Αθηνα και πιο νότια με τιποτα .Οπότε formoula την ξεχνάς ...δυστυχως

Τα γνωρίζω όλα αυτά ρε zara. Το γράφω και παραπάνω. Μαζί ψάχναμε γιατί δε δουλεύει το interactive του skysports. Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ τα interactive του BBC μπορώ να τα προσθέσω ανεξάρτητα στο add chanelm τα οποία δεν είναι στο 2D. Υπάρχουν πολλοί στη χώρα που πιάνουν τα interactive του BBC xωρίς να πιάνουν το ίδιο το BBC αλλα με άλλους αποκωδικοποιητές. Η ερώτηση είναι αν γίνεται να τα δω με του sky.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις το BBC στην Αθήνα αν δεν εχεις 3μετρο και πανω και αν πάλι.
Ο δέκτης ουτε με σφαιρες δεν κατεβαζει την συχνοτητα παρολο που την βλέπεις μεσα στα καναλια σου γιατί αυτά στέλνει το epg .
Το κοκκινο κουμπί δουλευει μονο σε ορισμένες συχνοτητες οπως εχω ξαναγραψει .Δηλ θα βλεπεις μονο τεννις και αμερικανικο ποδοσφαιρο . Τα υπολοιπα όπως CL ειναι σε αλλο δορυφόρο και δεν κατεβαινουν στην Αθηνα και πιο νότια με τιποτα .Οπότε formoula την ξεχνάς ...δυστυχως

Μια χαρά τα βλέπω εγώ στους dm800 & 8000 με το 1,25 gimbertinάκι μου!
Και περιμένω για 2η χρονιά να απολαύσω τις απίθανες μεταδόσεις τους!

Μια χαρά τα βλέπω εγώ στους dm800 & 8000 με το 1,25 gimbertinάκι μου!
Και περιμένω για 2η χρονιά να απολαύσω τις απίθανες μεταδόσεις τους!
Θα μας τρελλανεις ...? η εγω θα πεταξω τα μηχανακια . Πες μου τις συχνοτητες τις οποίες κατεβαινουν τα interactive γιατι θα τρελαθουμε

Τα BBCi είναι σε εύκολη συχνότητα. Απλώς σε απλό scan νομίζω εμφανίζονται ως data και πρέπει να επέμβεις χειροκίνητα.

Απάντηση: Re: Μπορώ να κατεβάσω τα BBCi με τον αποκωδικοποιητή του Sky digital?

Τα BBCi είναι σε εύκολη συχνότητα. Απλώς σε απλό scan νομίζω εμφανίζονται ως data και πρέπει να επέμβεις χειροκίνητα.
Μπορεις να με διαφωτισεις σε παρακαλω

Απάντηση: Re: Μπορώ να κατεβάσω τα BBCi με τον αποκωδικοποιητή του Sky digital?

Αυτό ανάλογα με τον δέκτη, σε ορισμένους εμφανίζονται ως data, σε άλλους κανονικά με όνομα Stream 0 - 6. Και η λήψη τους όπως ακριβώς το λες αρκετά εύκολη, εδώ (Χανιά) τα πιάνω με 1.10.

attachment.php

Attachments

• stream2.jpg
    stream2.jpg
    74 KB · Views: 55
Re: Απάντηση: Μπορώ να κατεβάσω τα BBCi με τον αποκωδικοποιητή του Sky digital?

Χωρίς παρεξήγησει φίλε zaras27 αλλά υπάρχει κάποιος που έχει επιβεβαιώσει ότι βλέπει BBC1,2,3,4 στην Αθήνα ποτέ; δεν ξέρω ρε παιδιά αλλα ας πούμε ότι είμαι στην οικονομική θέση να βάλω πιάτο 10 μέτρα, υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας δώσει εικόνα; Έχει κατεβάσει ποτέ κάποιος ITV 2,3,4;

Και παρεπιπτώντος bbc news και κόκκινο κουμπάκι σε πάει σε multiscreen και βλέπεις και τα υπόλοιπα (δέκτης PACE SKY+HD). Εγώ το κατεβάζω με wave frontier μεγάλο.

Last edited:
αρκετα ευκολα κατεβαινει στα Χανια οπως τα λεει και ο Σωτηρης. κι εμενα εμφανιζονται ως STREAM και με τον Argus HD αλλα και με τον commander 6000.

Κατεβαίνουν ως Stream 0 έως 6 στην 12441V όπως είπε και ο Sotos, από Αθήνα με 1.20...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορώ να κατεβάσω τα BBCi με τον αποκωδικοποιητή του Sky digi

Χωρίς παρεξήγησει φίλε zaras27 αλλά υπάρχει κάποιος που έχει επιβεβαιώσει ότι βλέπει BBC1,2,3,4 στην Αθήνα ποτέ; δεν ξέρω ρε παιδιά αλλα ας πούμε ότι είμαι στην οικονομική θέση να βάλω πιάτο 10 μέτρα, υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας δώσει εικόνα; Έχει κατεβάσει ποτέ κάποιος ITV 2,3,4;

Και παρεπιπτώντος bbc news και κόκκινο κουμπάκι σε πάει σε multiscreen και βλέπεις και τα υπόλοιπα (δέκτης PACE SKY+HD). Εγώ το κατεβάζω με wave frontier μεγάλο.

BBC κατεβαινει Αθήνα και το κατεβαζει η ΕΡΤ από πιάτο που ειναι 10μετρο στο σταθμό Υμηττου .Από αυτό το πιάτο εδινε εικόνα παλιά σε οσους θυμουνται και βλεπαμε απο τις συχνοτητες τις το sky . Το εχει εγκαταστησει εταιρία που ο ιδιοκτήτης με ειχε παει εκει για άλλη δουλειά και μου το εδειξε.
Ειναι παροπλισμένο και το χρησιμοποιεί η ΕΡΤ για διάφορα πειράματα . Προσωπικά ειναι και το μοναδικό που ξερω που κατεβαζει αν και τωρα το πληρωνει με streaming .

καποιος εμπορος στην Κρητη,δεν θυμαμαι το ονομα αλλα απο τους μεγαλους,εχει βαλει 5μετρο αν θυμαμαι καλα και πιανει το BBC.Μαλιστα υπηρχε ολη η κατασκευη σε αρθρο σε παλιο τευχος δορυφορικων.
Τα BBCi που ανφερθηκαν πιο πανω ειναι streams που δουλευουν εδω κι εκει,δενε ιναι τα κανονικα καναλια tou BBC φυσικα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορώ να κατεβάσω τα BBCi με τον αποκωδικοποιητή του Sky

BBC κατεβαινει Αθήνα και το κατεβαζει η ΕΡΤ από πιάτο που ειναι 10μετρο στο σταθμό Υμηττου .Από αυτό το πιάτο εδινε εικόνα παλιά σε οσους θυμουνται και βλεπαμε απο τις συχνοτητες τις το sky . Το εχει εγκαταστησει εταιρία που ο ιδιοκτήτης με ειχε παει εκει για άλλη δουλειά και μου το εδειξε.
Ειναι παροπλισμένο και το χρησιμοποιεί η ΕΡΤ για διάφορα πειράματα . Προσωπικά ειναι και το μοναδικό που ξερω που κατεβαζει αν και τωρα το πληρωνει με streaming .

Ετσι μου έρχεται φίλε zaras να πάω σε ένα σπίτι 3 τετράγωνα πιο κάτω που έπεσε το μάτι μου ότι έχει κεραία 3+ να του χτυπήσω τη πόρτα και να του πω "ρε φιλαράκο να κουμπώσω λίγο τον sky+ για 3 λεπτά να δω αν παίζει το bbc1;" Άσε που μου φαίνεται ότι το έχει ήδη πάνω στον 28,5!