Να τι αντίκρυσε η Μνήμη...

Elena K

Senior Member
22 June 2006
582
α Παρί...
... το Σαββατοκύριακο που πέρασε και που είχα την ευτυχία να την υποδεχτώ στο Παρίσι.
Η καημένη θέλησε να γράψει στο AVClub και μόλις βρέθηκε μπροστά στο πληκτρολόγιο...:BDBDG54:

Να από πού σας γράφω κάθε στα ελληνικά. Είναι να με λυπάστε, το ξέρω. :dead:

Attachments

• 100_2204A.JPG
    100_2204A.JPG
    89.5 KB · Views: 121
... το Σαββατοκύριακο που πέρασε και που είχα την ευτυχία να την υποδεχτώ στο Παρίσι.
Η καημένη θέλησε να γράψει στο AVClub και μόλις βρέθηκε μπροστά στο πληκτρολόγιο...:BDBDG54:

Να από πού σας γράφω κάθε στα ελληνικά. Είναι να με λυπάστε, το ξέρω. :dead:

Τι τα'θελε και αυτη τα Παρίσια;
Σου είπε ότι αρχίζει μαθήματα σε Αγγλικά και Γαλλικά;
......φαντάζεσαι με πιά δασκάλα ε;:slapface:

Πολύ σπαστικό αυτό το γαλλικό πληκτρολόγιο ρε παιδάκι μου!
Έχω πετύχει τέτοιο κανα 2 φορές σε ταξίδια στο εξωτερικό και δεν μπορούσα να γράψω ούτε λέξη.
Αυτοί οι ξένοι είναι πολύ ούφο. Μια οι βρεττανοί με τα δεξιοτίμονά τους, μια οι γάλλοι με τα πληκτρολόγιά τους...λάθος τρόπους βρίσκουν για να ξεχωρίσουν!

Καλά ότι και να πώ θα είναι λίγο!!! Πληκτρολογούσα Μ και έβγαζε . :chinscratch: Μετά απο λίγες δοκιμές ανακάλυψα το Μ πληκτρολογόντας /. Όσο για τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται όπως καταλαβαίνετε να πώ περισσότερα.:blink: Κατά την διάρκεια που η Έλενα βρισκόταν σε στιγμές χαλάρωσης:sleep: νομίζω ότι κατάφερα να ξεπεράσω τις πρώτες δυσκολείες.
Για την Έλενα οι λέξεις είναι λίγες να την περιγράψω. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!. Τέλεια υποδοχή, περιήγηση, λεπτομερή ανάληση του Παρισιού με χάρτες και διαδρομές bus, και μετρό. Όπως καταλάβατε έμαθα τα Μ.Μ.Μ του Παρισιού σ' ένα 3ήμερο.

Last edited:
Εγω παντως δεν βλεπω κατι στραβο !!!!!!!!!:BDGBGDB55: . Αχχχχχ γυναικες και :bang: τεχνολογια :BDBDG54: . Τι ωραιος θα ηταν ο κοσμος αν ειχαν παραμεινει στις βελονες ραψιματος:blink: :beee:
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ξέρετε όμως ότι η διάταξε QWERTY έχει εφευρεθεί για να ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ την πληκτρολόγηση;
Αποτελεί κατάλοιπο της εποχής των γραφομηχανών οπότε και παγιώθηκε με σκοπό την αποφυγή των κολλημάτων στα μηχανικά μέρη τους.
Και απλώς, όπως πολλά άλλα πράγματα που μας κάνουν την ζωή δύσκολη, παγιώθηκε με τον καιρό και μας έμεινε.

Που να δείτε το δικό μου laptop αγορασμένο
από Γερμανία με Γερμανικό πληκτρολόγιο :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Υπαρχει και ενα...νεκροταφειο-δεν θυμαμαι ονομα.
Εκει θα βρειτε πολλους γνωστους σας καλλιτεχνες και ιστορικα προσωπα.
Ηθελα να παω,αλλα δεν προλαβα,την τελευταια φορα που ημουν στο Παρισι.
Αν πατε,αφηστε ενα λουλουδακι στον Jim Morrison...

Τα πληκτρολόγια azerty τα θυμάμαι μιά φορά και μόνο από το στρατό οταν μαθαίναμε τυφλό.
Απλά μας είχαν πει:
Οι γάλλοι το κάνουν έτσι....

Οταν είμουνστο Μόναχο και πήγαινα στο Internet Cafe για να σας διαβάσω και να δω τα emails μου,έτρωγα φρίκη με το Γερμανικό πληκτρολόγιο.
ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΙΚΗ !!!!:slapface:

Γι αυτό και δεν αγόρασα τίποτα από Computers Stuff παρ όλες τις δελεαστικότατες τιμές,για τον απλούστατο λόγο οτι ήταν όλα στα Γερμανικά (ακόμα και τα antivirus..)

Last edited:
Ναι ηχειακι μπορουσε να παρει :7SFGSFG: και να πεταξει αυτα που εχει:SFGSFGSF: . Δημητρη :ernaehrung004: το κεντρικο που εχεις (αυτη τη σαβουρα:tdown: ) πεταξε το προς το μερος μου:worshippy: . Ξερεις για να σε απαλλαξω.........:grinning-smiley-043

Εσύ σφυρί σφυρί (:flipout: ) το πας να σου πάρω πίσω το Denon μου φαίνεται !!!:guitarist: -bye-
Βρε το παιδί εννοούσε ηχειάκι για το pc.:BDBDG54:
Σιγά μην γυρνούσα με φορτωτική από το Μόναχο..:BDGBGDB55:

Εγω Δημητρη μου -bye- απλα να σε εξηπηρετησω :food-smiley-005: πηγα:chinese: :chinese: . Και ανεβαζω και την προσφορα και περνω και τα left right:Banane0: . Για να δεις τι κανω :BDGBDGB53: για σενα και δεν το εκτιμας..........:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Να τι αντίκρυσε η Μνήμη...

Υπαρχει και ενα...νεκροταφειο-δεν θυμαμαι ονομα.
Εκει θα βρειτε πολλους γνωστους σας καλλιτεχνες και ιστορικα προσωπα.
Ηθελα να παω,αλλα δεν προλαβα,την τελευταια φορα που ημουν στο Παρισι.
Αν πατε,αφηστε ενα λουλουδακι στον Jim Morrison...

Cimetière du Père Lachaise λέγεται και είναι 10 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου.
Τις μπύρες και τα παρτάκια στον τάφο του Τζίμη τα απαγορέψανε γιατί οι μεθυσμένοι αφήνανε μπουκάλια παντού και ξερνάγανε στους διπλανούς τάφους.
http://www.pere-lachaise.com/perelachaise.php?lang=en
εδώ θα δεις όλους τους ένοικους...

Και έλεος!!! Τί μανία με τον Jim Morrison!! Εδώ υπάρχουν Oscar Wilde, Maria Callas, George Melies, Yves Montand, Edith Piaf, Βαρώνος Haussmann, Chopin, ο Hahneman της Ομοιοπαθητικής, ο Μολιέρος και χίλιοι άλλοι!

Καλά ότι και να πώ θα είναι λίγο!!! Πληκτρολογούσα Μ και έβγαζε . :chinscratch: Μετά απο λίγες δοκιμές ανακάλυψα το Μ πληκτρολογόντας /. Όσο για τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται όπως καταλαβαίνετε να πώ περισσότερα.:blink: Κατά την διάρκεια που η Έλενα βρισκόταν σε στιγμές χαλάρωσης:sleep: νομίζω ότι κατάφερα να ξεπεράσω τις πρώτες δυσκολείες.
Για την Έλενα οι λέξεις είναι λίγες να την περιγράψω. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!. Τέλεια υποδοχή, περιήγηση, λεπτομερή ανάληση του Παρισιού με χάρτες και διαδρομές bus, και μετρό. Όπως καταλάβατε έμαθα τα Μ.Μ.Μ του Παρισιού σ' ένα 3ήμερο.

Ξεχνάς τα πέρα-δώθε με τη βαλίτσα ώσπου να βρούμε την είσοδο του μετρό;;; Ή που σε πήγαινα σε ένα σταθμό και τελικά σε ξαναέβγαζα να παμε αλλού;; :SFGSFGSF: Εγώ ντρεπόμουν εκείνην την ώρα που υποτίθεται ήμουν Παριζιάνα και δεν ήξερα την τύφλα μου!:blink:

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ;;; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ!!:devil-smiley-029: