Λέω να αντικαταστήσω το mischell se απο ανάρτηση σε μάζα με το acoustic solid one
γνώμες????
αξίζει τον κόπο????
Και γενικά..ανάρτηση ή μάζα???
γνώμες????
αξίζει τον κόπο????
Από την μακρόχρονη εμπειρία μου προτείνω μάζα και όχι ανάρτηση. Ένα σωστό πλατώ μάζας βρίσκεται πιο κοντά στην αληθινή ζωντανή μουσική. Λ.Σ.Λέω να αντικαταστήσω το mischell se απο ανάρτηση σε μάζα με το acoustic solid one
γνώμες????
αξίζει τον κόπο????
Και εγώ αλλά επειδή απο τα 20 μέχρι σήμερα 48 είχα τη τύχη ή ατυχία νά έχω πάντα πικάπ με ανάρτηση...Thorens 160...κλπΑναρτώμενη μάζα!
Χωρίς διάθεση για πλάκα, αν βαρέθηκες τον ήχο του και θες την αλλαγή, δοκίμασε το. Εγώ όμως είμαι οπαδός της ανάρτησης.
Πρώην κάτοχος....??Όντας πρώην κάτοχος το Acoustic Solid Machine πίστευω ότι αξίζει τον κόπο γιατί είναι εξαιρετικό πλατό μα πολύ καλό μπάσο, μηδαμινή ανάγκη συντήρησης, ευκολία στις ρυθμίσεις και αρκετά αναβαθμίσημο.
Ο ήχος πιστεύω ότι θα σου αρέσει γιατί είναι πιό ''ρωμαλέος'' απο το Michell, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν απο την κεφαλή και τον βραχίονα που θα το συνοδέψεις.
Είχες Linn?Kαι δευτερον και τελεια να εχεις ρυθμισει την αναρτηση παντα εχεις την αμφιβολια, οτι κατι παραπανω θελει ρυθμισμα. Αμα δε εχεις και κανα LINN που καθε μηνα θελει ξαναρυθμισμα. Απλως τα μαζας για να καταιβουν τοσο χαμηλα οσο τα αναρτησης θελουν ακριβως αυτο το πραγμα ... μαζα.
Το έδωσα γιατί πήγα σε καλύτερο πλατό,Oracle V delphi Aniversary με turbo power supply, σασί απο Αφρικάνικο γρανίτη και dustcover, με SME IV και κεφαλή Benz LP.Πρώην κάτοχος....??
Φιλικά γιατί το έδωσες??? τί δεν σου άρεσε??
Είχες Linn?
Θα ήθελα μάλιστα να μου που αυτοί που λένε ότι η ανάρτηση ξερυθμίζεται, τι ακριβώς εννοούν και για ποιό λόγο γίνετε αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.