Nέα Συνεργασία που Εκπλήσσει.

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Στο επίσημο site τού Θανάση Παπακωνσταντίνου αναφέρεται ότι ο γνωστός μουσικός συμφώνησε να ηχογραφήσει δίσκο σε ξένη εταιρεία,που δεν αναφέρεται το όνομά της,με τον Scott Walker.
Πρόκειται περί ενός σημαντικού βήματος τού Ελληνα καλλιτεχνη,στο διεθνές μουσικό προσκήνιο.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον οι φίλοι και οι ´εχθροί´τών δύο καλλιτεχνών,περισσότερες λεπτομέρειες..

Μακαρι να γινει κατι γιατι ο Παπακωνσταντινου ειναι μεγαλο ταλεντο και καλος χαρακτηρας.

Ενδιαφέρον ακούγεται.

Ο Θανάσης είχε εξομολογηθεί πάντως σε παλιότερη συνέντευξη, ότι ο μοναδικός καλλιτέχνης από το διεθνή μουσικό χώρο που θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί του είναι ο Tom Waits.Eίχε πει μάλιστα ότι θα το προσπαθήσει να συνεργαστούν!!!

Τρελάθηκε και ο γιατρός ...... ειδικά μετά απο αυτό που του έστειλα !!!!:flipout: :flipout: :flipout:

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!

Kαλά βρε chief ,γιατί δεν κάνεις λίγο υπομονή να το διαβάσουν οι φάνς και οι εχθροί τού Walker,για να ακούσουμε την γνώμη τους???:flipout: :flipout: :flipout:
Τουλάχιστον αυτοί που αγαπούν τον Θανάση(όπως και εγώ άλλως τε)πρόλαβαν και είπαν τον καλό τους λόγο.

Χρόνια Πολλά σε όλους-bye- -bye-

Re: Απάντηση: Nέα Συνεργασία που Εκπλήσσει.

Kαλά βρε chief ,γιατί δεν κάνεις λίγο υπομονή να το διαβάσουν οι φάνς και οι εχθροί τού Walker,για να ακούσουμε την γνώμη τους???:flipout: :flipout: :flipout:
Τουλάχιστον αυτοί που αγαπούν τον Θανάση(όπως και εγώ άλλως τε)πρόλαβαν και είπαν τον καλό τους λόγο.

Χρόνια Πολλά σε όλους-bye- -bye-

Και μένα Σπύρο μου αρέσει ο Θανάσας (δεν αγοράζω) αλλά όχι κι έτσι....