Νέο 3D Blu Ray Player, ποιό?

George P.

New member
20 June 2006
74
Θέλω ν' αγοράσω ένα 3d bluray player με τιμή μέχρι 150 . Η τηλεόραση μου είναι η Panasonic ΤΧ-L50ET60.
προσανατολίζομαι σε panasonic αλλά διάβασα ότι δεν παίζει εξωτερικούς υπότιτλους στα ελληνικά.
τι μου προτείνετε?

η χρήση θα είναι 40% ενοικίαση από το club της γειτονιάς και 60% mkv.
ευχαριστώ.

Re: νέο 3d Blu ray player. ποιό?

Θέλω ν' αγοράσω ένα 3d bluray player με τιμή μέχρι 150 . Η τηλεόραση μου είναι η Panasonic ΤΧ-L50ET60.
προσανατολίζομαι σε panasonic αλλά διάβασα ότι δεν παίζει εξωτερικούς υπότιτλους στα ελληνικά.
τι μου προτείνετε?

η χρήση θα είναι 40% ενοικίαση από το club της γειτονιάς και 60% mkv.
ευχαριστώ.

η χρήση του mkvmerge για την ενσωμάτωση υποτίτλων είναι γρήγορη & χωρίς προβλήματα?

Nαι, είναι απλό και καλό πρόγραμμα.
Λογικά, αν τους ενσωματώσεις, θα τα παίζει και ο media player της tv σου (τα πιο πολλά, τουλάχιστον).

Γιατί οι media player των τηλεοράσεων είναι ελαφρώς προβληματικοί.
Γενικότερα, αν δεν βαριέσαι την ενσωμάτωση υποτίτλων, σου προτείνω Panasonic.
Αν τη βαριέσαι, LG, ή Samsung.

Γιατί οι media player των τηλεοράσεων είναι ελαφρώς προβληματικοί.
Γενικότερα, αν δεν βαριέσαι την ενσωμάτωση υποτίτλων, σου προτείνω Panasonic.
Αν τη βαριέσαι, LG, ή Samsung.

πόση ώρα για κάθε ταινία? 5-10 λεπτά ή μισή-μία ώρα?
θα υπάρξουν προβληματάκια ή είναι 100% ασφαλής διαδικασία. ενοοώ με την εμφάνιση των τίτλων, συγχρονισμό τους κλπ

ευχαριστώ.

5 με 10 λεπτά παίρνει και έχει σχεδόν 100% επιτυχία.
Τους υπότιτλους πρώτα τους ελέγχεις αν είναι σωστά συγχρονισμένοι (με το vlc, ή όποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιείς), και μετά τους ενσωματώνεις.

Yπάρχουν το 120, το 130 και το 230.
Το 120 είναι περσινό, έχει όμως τέλεια εικόνα και παίζει κανονικά ταινίες με cinavia μέσω της θύρας usb, κάτι που δεν γνωρίζουμε αν κάνουν τα φετινά (δεν έχουν κανένα κάτοχο, προς το παρών).
Δεν έχει web browser και είναι wi-fi ready, Αν σε ενδιαφέρουν αυτά, που δεν το νομίζω, μιας και τα έχει η τηλεόρασή σου.
Το 130 από το 230 έχω την εντύπωση ότι διαφέρουν μόνο στο wi-fi direct που έχει το 230.

μόλις παρελήφθη το panasonic 120 στα 90 ευρώ + 10 μεταφορικά για Ηράκλειο Κρήτης από την Ηχοέκφραση.

5 με 10 λεπτά παίρνει και έχει σχεδόν 100% επιτυχία.
Τους υπότιτλους πρώτα τους ελέγχεις αν είναι σωστά συγχρονισμένοι (με το vlc, ή όποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιείς), και μετά τους ενσωματώνεις.
Αν θελεις πες αναλυτικα πως γινετε μηπως και καταλαβω και εγω ο ασχετος!
μόλις παρελήφθη το panasonic 120 στα 90 ευρώ + 10 μεταφορικά για Ηράκλειο Κρήτης από την Ηχοέκφραση.

Περιμενω εντυπωσεις γιατι με ενδιαφερει και μενα!!