Νεο Blu Ray μεχρι 500 Ευρωπουλα!!

alefantos2007

Supreme Member
17 August 2007
3,646
European Union
Παιδες δυστηχως ηρθε η ωρα να παρω bluray player... Λεω δυστηχως γιατι ελεγα να τη κανω την αγορα στο τελος του χρονου αλλα λογω της προωρης αφιξης της 5090 λεω να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου...
Λοιπον με ορια τα 500 ευρωπουλα ποιο πιστευετε πως ειναι στο θρονο αυτη τη περιοδο?? υποψηφιοτητες εχουμε πολλες νομιζω,

pioneer 51
panason 55
sony 550
samsung 2500
sony play station

Βασικα με ενδιαφερει και το upscaling των dvd μιας κ με αυτο που εχω τωρα δεν κανω δουλεια.

Και κατι τελευταιο η διαφορα τον παραπανω με το pioneer 71 ειναι τοση ωστε να δικαιολογει την αγορα του 71 ή να περιοσιστω σε ενα απο αυτα και του χρονου βλεπουμε τι καινουργιο θα κυκλοφορει???
-bye--bye--bye-

Από αυτά που αναφέρεις, το καλύτερο upscaling σε dvd κάνει το samsung, λόγω HQV.

To Pioneer 71 θα σου δώσει λιγότερο από 5% καλύτερη ποιότητα με διπλάσιο+ κόστος.

να στε καλα παιδες αλλα θελω να σας ταλαιπωρησω και αλλο -bye--bye-

Καλο και το Samsung αν και δε μπορω να πω εμφανισιακα οτι μου γυαλιζει τους οφθαλους. Απλα τωρα σκεφτομουν μηπως κα επερνα το sony playstation και στο τελος του χρονου να του δωσω ενα πουλημα να παρουμε κατι καλυτερο τι λετε?? Στις ιδιες επιδοσεις δεν κυμαινονται αυτα τα δυο players?? Γιατι και για αναπαραγωγη dvd το ps3 κανει πολυ καλη δουλεια...
Τι λετε θα κανουμε δουλεια με το ps3 ή τσαπα η σκεψη??
:grinning-smiley-043

Αν έχεις σκοπό να παίζεις και παιχνίδια ή να χρησιμοποιήσεις τις άλλες δυνατότητες που δίνει το PS3 πάρτο με κλειστά μάτια. Για αναπαραγωγή όμως μόνο BR και DVD μπορείς να πάρεις κάποιο από τα προσιτά BD35 ή S350 και να κάνεις την δουλειά σου πιο φθηνά και με λίγο καλύτερα αποτελέσματα.

Αν έχεις σκοπό να παίζεις και παιχνίδια ή να χρησιμοποιήσεις τις άλλες δυνατότητες που δίνει το PS3 πάρτο με κλειστά μάτια. Για αναπαραγωγή όμως μόνο BR και DVD μπορείς να πάρεις κάποιο από τα προσιτά BD35 ή S350 και να κάνεις την δουλειά σου πιο φθηνά και με λίγο καλύτερα αποτελέσματα.

Ναι Γιωργο μονο για αναπαραγωγη ο παραγοντας παιχνιδια δε με ακουμπα καθολου... Απλα σκεφτομαι οτι αν οντως κανει καλα τη δουλεια του ειναι ενα player που μετα απο μισο ή ενα χρονο δε θα χασει την αξια του και θα πουληθει ποιο ευκολα αποτι ενα μεσαιας κατηγοριας blu ray καθαροαιμο player...

Αλλα γενικοτερα πιστευεις που τα ποιο προσιτα player που αναφερεις αποδιδουν οντως καλυτερα?? αμα ειναι να χανουμε σε ποιοτητα τοσο δεν υπαρχει λογως να υποφερουμε εστω και για λιγο χρονικο διαστημα.....

Σε αναπαραγωγή BR δεν έχω καταφέρει να δω διαφορά μεταξύ PS3 και BD35, νομίζω όμως πως το Panasonic κάνει ελαφρώς καλύτερο upscaling στα DVD.

Γενικά αν δεν σε ενδιαφέρουν οι αναλογικές έξοδοι ήχου δεν βρίσκω λόγο να πας σε κάτι ποιο ακριβό ούτε τώρα ούτε του χρόνου.

Η έννοια της τράμπας δεν έχει νόημα σε αυτήν την κατηγορία. Το PS3, μετά από ένα χρόνο ίσως θα πωλείται πιο εύκολα από ένα σκέτο player, αναλογίσου όμως σε τί τιμή θα πρέπει να το δώσεις για να φύγει, όταν πολύ πιθανόν θα κοστίζει 250 καινούριο...

Αν δεν θες κορυφαίο upscaling/deinterlacing στα DVD, πήγαινε σε αυτά που προτείνει ο Γιώργος που είναι και φτηνά.
Αν θέλεις κορυφαίο upscaling/deinterlacing στα DVD, χτύπα το Samsung με 350 και είσαι κομπλέ.

Η έννοια της τράμπας δεν έχει νόημα σε αυτήν την κατηγορία. Το PS3, μετά από ένα χρόνο ίσως θα πωλείται πιο εύκολα από ένα σκέτο player, αναλογίσου όμως σε τί τιμή θα πρέπει να το δώσεις για να φύγει, όταν πολύ πιθανόν θα κοστίζει 250 καινούριο...

Αν δεν θες κορυφαίο upscaling/deinterlacing στα DVD, πήγαινε σε αυτά που προτείνει ο Γιώργος που είναι και φτηνά.
Αν θέλεις κορυφαίο upscaling/deinterlacing στα DVD, χτύπα το Samsung με 350 και είσαι κομπλέ.

αυτο σχολιαζαμε τωρα με κατι συναδελφους οτι θα το σκοτωσω αδικα και σιγα τα λεφτα που θα παρω πισω... μαλλον για το samsung θα παω και απλα μετα απο καιρο θα το κανω δωρο στα πεθερικα μου σαν κινηση αγαπης και συμπονιας :flipout::flipout::flipout:

ρε παιδες ποσο καιρο εχει κυκλοφορησει στην αγορα το samsung??? πεταχτηκα στην αντιπροσωπεια της samsung και μου ειπαν οτι εχουν μονο το 1500. Το 2500 το αναμενουν την αλλη βδομαδα!!! Λεω και γω μπας κ δε θυμαμαι καλα αφου ο φιλος θυμαμαι μου ανεφερε και τιμη γυρω στα 350??? παραξενα πραματα.....

Ενδεικτικά:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702848

Στην Αθήνα, όλο και κάπου θα το βρεις 350 και χαμηλότερα...

παντως σημερα που ξαναπερασα δεν το ειχαν φερει αλλα εφεραν τη τιμη του-bye--bye- 410 ευρω το εχουν ρε σεις ακου κει ..... βεβαια μας κανουν και ενα 15% λογω δουλειας αλλα να το βρασω.....

τι ρυθμισεις εικοναςεχει το 2500?

κριμα παντως που το usb δεν ειναι συμβατο με εξωτερικο σκληρο ειδικα τωρα που ειναι η εποχη της ματρσκας και του mkv2vob

ωραιο σιτε αυτο φιλε γενικοτερα εχετε στα υποψη αλλα γερμανικα σιτε που να τα χρησιμοποιειτε γενικοτερα??? διπλα μου τους εχω και δε μου εκοψε να κοιταω και εκει παρα μονο αγγλια.... οτι εχετε στειλτε να ριξουμε ενα βλεφαρο!!!

παιδες παντως για αναπαραγωγη dvd εχω διαβασει κ σε αλλα reviews και οπως αναφερετε και εσεις πρεπει να ειναι το καλυτερο στη κατηγορια του!!

συγκρινοντας το μεχρι και τη κατηγορια του pioneer 71 πιστευετε οτι υπαρχει καποιο αλλο που να εχει καλυτερη εικονα σε αναπαραγωγη dvd ή οχι?? εδω που ρωτησα μου ειπαν οτι μετα το denon το 3800 και 5000 της ΣΟΝΥ αυτο της Samsung υπερτερη κατα πολυ των υπολοιπων. Τι νομιζετε????????

Δεν υπάρχει άλλη συσκευή με HQV Reon σε αυτά τα λεφτά. Για να πάρεις το επιπλέον 5% σε ποιότητα εικόνας που θα σου δώσει ένα Realta ή κάποιος άλλος αντίστοιχος επεξεργαστής, θα πρέπει να ανέβεις σημαντικά σε τιμή. Οπότε, αφού σε ενδιαφέρει σημαντικά η ποιότητα του upscaling των DVD και δεν σκοπεύεις να κινηθείς στην κατηγορία των 2000 ευρώ +, το Samsung είναι μονόδρομος.