Νέος Διαχειριστής στην κατηγορία

Κρυωνάς Νίκος

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,407
Κιλκίς
H Κατηγορία Hi-Fi ήταν από γεννήσεως του Avclub μια από τις σημαντικότερες, αφού περικλείει κατά πολύ το ένα από τα δυο συνθετικά της λέσχης μας δηλαδή το κομμάτι του ήχου.

Ο Στέργιος και ο Έκτορας από τους παλιότερους χομπίστες της παρέας με μεγάλη εμπειρία και προσφορά στο αντικείμενο, αφήνουν ένα δυσαναπλήρωτο κενό πίσω τους. Είναι λοιπόν επιτακτική η μετάγγιση νέου αίματος στην κατηγορία και για αυτό το λόγο επιλέχθηκε ο νεαρότερος και πλέον φανατικός με τον ήχο Guybrush.

Στέργιο Κακαλιέ και Έκτορα Κατσίκη ευχαριστούμε για όλα καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια στο αγαπημένο μας Club

Guybrush σιδερένιος ......

Στέργιο, σιδεροστόμαχος φίλε!
Στέργιο και Έκτορα, σας ευχαριστώ θερμά και τους δυο!

Ώπ... Καλώς τα παιδιά... Στέργιο σιδεροκέφαλος.. Δεν σε φοβάμαι εσένα, αντέχεις. :ernaehrung004:

τι Σιδεροκεφαλος ρε του λετε?

Κατς θα παιξει??

Την ψυχικη του υγεια να εχει να μας γραφει στα @@ του.....να λετε.:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Νέος Διαχειριστής στην κατηγορία

Την ψυχικη του υγεια να εχει να μας γραφει στα @@ του.....να λετε.:flipout::flipout:

Τι είναι αυτά που γράφεις ρε; :silly:
Ντροπή σου, ο Στέργιος είναι μιά χαρά παιδί, συνεσταλμένο, κι εσύ πάς να τον κάνεις αλήτη σαν τα μούτρα σου..:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Νέος Διαχειριστής στην κατηγορία

τι Σιδεροκεφαλος ρε του λετε?

Κατς θα παιξει??

Καλά σας λέει ρε.
Αντε καλοτάξιδος κι απο μένα.

Παίδες, ευχαριστώ για τις ευχές!
Και τις αντιευχές, από μερικούς κομικσόφιλους...:p

Πάντως είμαι μάλλον προσωρινός σ' αυτή τη θέση, αφού ως "φυσικό μου περιβάλλον" (μη διαταράξουμε το οικοσύστημα), θεωρώ το μουσικό φόρουμ.

Παρ' όλα αυτά, θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες σας.

Στέργιος ήρθα και Στέργιος φεύγω και τ' αντίστροφον.
Ήτοι όλα θα πάνε καλά.

Ιδιαίτερην μνεία στον Χέκτορ.
Ο μοναδικός διαχείρας πλήρης!
Καθώς ήτανε και χαιεντας και χαιφιντελάς...
Δηλαδή κατα καιρούς διαχείρας και στην ΗΙ και στην LOW!
Δεν ξέρω ποιά του άρεσε περισσότερο...

Καλή συνέχεια σε όλους.

Στέργιε καλορίζικος στα νέα σου καθήκοντα.
Στέργιε και Έκτορα καλή ξεκούραση και καλές ακοράσεις.

Βασικά, η γαϊδουριά μου δεν έχει όρια.

Έστω και καθυστερημένα, τις μεγαλύτερες ευχαριστίες μου στον Στέργιο και τον Έκτορα, που μου έδωσαν έδαφος να πατήσω.
Χαίρομαι ειλικρινά που μπορώ να αποκαλώ αυτούς τους δυο ανθρώπους φίλους και να βασίζομαι στη συμβουλή τους για όλα. Επίσης, λυπάμαι που δεν είναι αυτοί στη θέση μου.
Επίσης, ένα ευχαριστώ και στον Ακριβοτζώνη, μια και η κατηγορία είναι ουσιαστικά "παιδί" του.

Ελπίζω μόνο να φανώ άξιος διάδοχος, αν κι έχω να καλύψω μεγάλο κενό...